Мій акаунт (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Чанг Пхуак, Чіанг-Май, Таїланд 50300 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sunshine House Чіанг-Май - Ванна кімната Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Sunshine House Чіанг-Май - Фойє Sunshine House Чіанг-Май - Фойє Sunshine House Чіанг-Май - Фойє Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня
Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Sunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Sunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Sunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Sunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Sunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Sunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Sunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Чанг Пхуак Кількість номерів: 31
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 420 відгуків

Ціна-якість:
9,1
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (420)
Відсортувати за:
Timur M. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 лютого 2013 р.
Все супер

Новый отель, быстрый wi-fi, дешевая прачечная, отзывчивый персонал
9,3
Лучший отель за, в котором я был. Да, расположен не в старом городе, а за его пределами. Но до "квадрата" идти минут 5-7. Нет бассейна. Но все остальное на высоте, отель новый, построен в 2011-м. Все новое. Интернет летает, причем весь день, а не только утром. В комнате есть тумбочка с ящиком, запирающимся на ключ - т.е. фактически сейф в номере. Имеется прачечная с самообслуживанием, где стоят машины-автоматы, и за 20 бат можно постирать гору белья. Отличный персонал, на рецепшене есть девушка, хорошо говорящая по-английски. Недалеко от отеля есть 7-eleven. Также недалеко находится Central Festival (или как-то по-другому он называется, в общем из той же сети, как в Паттайе например).
Slawomir M. Поїздка вдвох Poland, 8 травня 2014 р.
swietny hotel wart swej ceny

Super pokoje, czysto, przyjazna obsluga
9
Hotel kawalek za centrum, ale jest blisko na piechote. Pokoje bardzo ladne, czyste, zadbane. Obsluga bardzo przyjazna. w okolicy mozna bardzo dobrze zjesc (street food i dobre restauracje). Jedyny mankament to oglos dziwnego zwierzecia z sasiedniej dzialki (kot?), ktory bylo slychac w nocy. Dalo sie przyzwyczaic i nie przeszkadzalo za bardzo w snie. Zdecydowanie polecam
Yoosun K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 2 липня 2014 р.
Clean, Value for money

Clean,Comfort, Kind
8
Great.
Nga S. Поїздка вдвох Hong Kong, 24 червня 2014 р.
Clean, Value for money

Quiet location, friendly staff, very clean
8
Anan J. Поїздка вдвох Thailand, 10 червня 2014 р.
Chiang Mai's best hotel under $20

value for money, high-pressure shower, free wi-fi
9,3
I've stayed at a number of budget hotels in Chiang Mai (7days Hotel Arcade, A9 Place, B2 Black, B2 Green, B2 Resort, Banilah, Chiang Mai Thai House, Khuang Singh Residence, Penny's Place, Royal Panerai Hotel, Zak Residence) and Sunshine House is my favourite so far. I rarely stay at the same hotel twice; however, this was my third stay and I will be back!
William W. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 7 червня 2014 р.
Hard to beat deal

locaton, price, people we met there
9
After thrashing about for a full week driving and sight-seeing across northern Thailand I decided to find a hotel buried inside Chaing Mai's center. I could not have been more pleasantly surprised. The staff was very helpful and certainly willing to make us feel welcome. The quiet neighborhood street where the Sunshine House is located is really a relief from the tortuous traffic and main streets of Chiang Mai. The vegan dining spot just down the street is fantastic; even if that menu isn't one you normally seek out. For my wife and daughter it was heaven. Two doors away is a spa where we received foot massages that were extremely nice and priced right. That is just about the theme for this review, and I can see why there were people staying for month plus stints at the Sunshine House. Wish I had another night there right now.
Neil T. Група United Kingdom, 4 червня 2014 р.
Boring

No electricity
4,3
Tedious and dark requiring lateen to enter room. Room bland and with a view of a wall. No mini bar or food available apart from microwave meals.
Benjamas T. Група Thailand, 12 травня 2014 р.
So good

Good clean
7,3
Quoc B. Індивідуальний мандрівник Vietnam, 5 травня 2014 р.
Really relaxable and comfortable

Friendly staff, very clean room and budget
8
The staffs here are very friendly and helpful when I asked something or how to go to somewhere. The room's clean and extremely good for a budget one. Will come back here again if I go to Chiang Mai. It's a good hotel to recommend.
Patjaree S. Поїздка вдвох Thailand, 2 травня 2014 р.
Awsome

Friendly staff, nice room, center of travelling
10
Im very happy to been there. Love it and surly go back again soonest

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sunshine House Чіанг-МайSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Sunshine House Чіанг-Май - ФойєSunshine House Чіанг-Май - ФойєSunshine House Чіанг-Май - ФойєSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелюSunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелюSunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелюSunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелюSunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелюSunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелюSunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелюSunshine House Чіанг-Май - Інтер’єр готелюSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Sunshine House Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Sunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ФойєSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - Вітальня


AS-AGWEB-3B05