чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Чанг Пхуак, Чіанг-Май, Таїланд 50300 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Ванна кімната Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Пляж
Місцезнаходження Чанг Пхуак Кількість номерів: 31
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 581 відгуків

Ціна-якість:
9,1
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (581)
Відсортувати за:
Olga S. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2015 р.
спокойное место, хороший сервис

Мне понравилось дружелюбие персонала, чистота и удобное расположение
8
Я забронировала последнюю комнату, поэтому номер был на первом этаже, рядом с лифтом. Думала, что будет шумно, но ошиблась. Персонал очень любезен. Завтраки отель не предлагает, но дают бесплатно чай-кофе и бананы, кипяток всегда доступен. Есть стиральная и сушильная машина. В целом, мне понравилось, хотела продлить свое пребывание, но не смогла: мест не было.
Timur M. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 лютого 2013 р.
Все супер

Новый отель, быстрый wi-fi, дешевая прачечная, отзывчивый персонал
9,3
Лучший отель за, в котором я был. Да, расположен не в старом городе, а за его пределами. Но до "квадрата" идти минут 5-7. Нет бассейна. Но все остальное на высоте, отель новый, построен в 2011-м. Все новое. Интернет летает, причем весь день, а не только утром. В комнате есть тумбочка с ящиком, запирающимся на ключ - т.е. фактически сейф в номере. Имеется прачечная с самообслуживанием, где стоят машины-автоматы, и за 20 бат можно постирать гору белья. Отличный персонал, на рецепшене есть девушка, хорошо говорящая по-английски. Недалеко от отеля есть 7-eleven. Также недалеко находится Central Festival (или как-то по-другому он называется, в общем из той же сети, как в Паттайе например).
Slawomir M. Поїздка вдвох Poland, 8 травня 2014 р.
swietny hotel wart swej ceny

Super pokoje, czysto, przyjazna obsluga
9
Hotel kawalek za centrum, ale jest blisko na piechote. Pokoje bardzo ladne, czyste, zadbane. Obsluga bardzo przyjazna. w okolicy mozna bardzo dobrze zjesc (street food i dobre restauracje). Jedyny mankament to oglos dziwnego zwierzecia z sasiedniej dzialki (kot?), ktory bylo slychac w nocy. Dalo sie przyzwyczaic i nie przeszkadzalo za bardzo w snie. Zdecydowanie polecam
Kwangseop S. Індивідуальний мандрівник South Korea, 8 квітня 2015 р.
nice hotel in chiangmai

staff, price, private room
8,7
it was very nice hotel good as always
Chawaloed S. Індивідуальний мандрівник Thailand, 1 квітня 2015 р.
Nice hotel, friendly staffs

Nice hotel, friendly stuff
10
I had a wonderful night at Sunshine hotel. The staffs were very helpful and friendly.
Keir B. Поїздка вдвох United Kingdom, 30 березня 2015 р.
Sunshine House March 15

location is good with easy access to dining and baht bus routes, staff friendly and polite, good value
7,3
The stay was fine, the hotel presents excellent value but the bed was so hard it gave us both back pain and so we booked another hotel for subsequent nights. All in I would recommend and think they could get away with charging a bit more, with a reasonable bed they could aim for 800 thb per night
Yoke Y. Група Malaysia, 29 березня 2015 р.
Staff

staff
7
i have booked this hotel for my families. my sister told me that the staff was so helpful as my father was dropped his wallet in chiangmai. appreciate for their help ! However, the location of the hotel not really convenient.
Jisoon K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 6 березня 2015 р.
nice hostel

When imI arrived at hostel it was too late about 12am I just worried about it nobody there but security was very nice to welcome us!
9
Modern and clean also as like thai style hostel but bed is not really confortable as like not soft and sounds like too weak as well.
Thu L. Група Vietnam, 4 березня 2015 р.
Best stay in thailand trip

Receptionists were very nice. Near to the old city, you could rent a motobike and go around! Hotel provide the connection to some tours in chiang ma which i think they were very helpful
9,3
Yvonnie C. Ділова поїздка Philippines, 3 березня 2015 р.
The place is nice but there's no parking.

Very clean and friendly staffs
8
It was good

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sunshine House Чіанг-МайSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Пляж


AS-AGWEB-3C03