Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Чанг Пхуак, Чіанг-Май, Таїланд 50300 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Ванна кімната Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Пляж
Місцезнаходження Чанг Пхуак Кількість номерів: 31

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 696 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
9,0
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (696)
Відсортувати за:
Olga S. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2015 р.
спокойное место, хороший сервис

Мне понравилось дружелюбие персонала, чистота и удобное расположение
8
Я забронировала последнюю комнату, поэтому номер был на первом этаже, рядом с лифтом. Думала, что будет шумно, но ошиблась. Персонал очень любезен. Завтраки отель не предлагает, но дают бесплатно чай-кофе и бананы, кипяток всегда доступен. Есть стиральная и сушильная машина. В целом, мне понравилось, хотела продлить свое пребывание, но не смогла: мест не было.
Повідомити про цей вігук
Timur M. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 лютого 2013 р.
Все супер

Новый отель, быстрый wi-fi, дешевая прачечная, отзывчивый персонал
9,3
Лучший отель за, в котором я был. Да, расположен не в старом городе, а за его пределами. Но до "квадрата" идти минут 5-7. Нет бассейна. Но все остальное на высоте, отель новый, построен в 2011-м. Все новое. Интернет летает, причем весь день, а не только утром. В комнате есть тумбочка с ящиком, запирающимся на ключ - т.е. фактически сейф в номере. Имеется прачечная с самообслуживанием, где стоят машины-автоматы, и за 20 бат можно постирать гору белья. Отличный персонал, на рецепшене есть девушка, хорошо говорящая по-английски. Недалеко от отеля есть 7-eleven. Также недалеко находится Central Festival (или как-то по-другому он называется, в общем из той же сети, как в Паттайе например).
Повідомити про цей вігук
Slawomir M. Поїздка вдвох Poland, 8 травня 2014 р.
swietny hotel wart swej ceny

Super pokoje, czysto, przyjazna obsluga
9
Hotel kawalek za centrum, ale jest blisko na piechote. Pokoje bardzo ladne, czyste, zadbane. Obsluga bardzo przyjazna. w okolicy mozna bardzo dobrze zjesc (street food i dobre restauracje). Jedyny mankament to oglos dziwnego zwierzecia z sasiedniej dzialki (kot?), ktory bylo slychac w nocy. Dalo sie przyzwyczaic i nie przeszkadzalo za bardzo w snie. Zdecydowanie polecam
Повідомити про цей вігук
Natalie F. Індивідуальний мандрівник United States of America, 2 січня 2016 р.
Wonderful bright place

Style, comfort, quiet
9
Nice and clean, the rooms have a good clean design. Great hot water and pressure. The staff were very helpful if I needed anything.
Повідомити про цей вігук
Papussorn T. Поїздка вдвох Thailand, 29 грудня 2015 р.
Good View

Good food Good View Good service
8
Повідомити про цей вігук
Sutti N. Поїздка вдвох Thailand, 20 листопада 2015 р.
Twice in Chiang Mai

Rooms were nice, staff was helpful and the toilets and showers were excellent
9,3
We stayed at Sunshine House on our way to Chiang Rai and on our way back home to Korat. The whole place was like something out of a designer's magazine. The polished concrete walls and floors were beautiful even if the floors were a bit slippery. The bathrooms were also like something out of a designer's magazine with colored glass wooden doors and beautifully tiled floors and walls. The staff was very helpful and the free coffee and fruit for breakfast was a nice extra early in the morning. Our only concern with Sunshine House was that we kept getting lost trying to get back home, and tuk tuk drivers had trouble finding it even when my Thai speaking wife showed them the hotel business card. I would recommend Sunshine House to everyone.
Повідомити про цей вігук
Amy B. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 15 листопада 2015 р.
Great location

Price, location, comfort
7,7
It was very comfortable. I really enjoy staying at Sunshine House - it's cool, comfortable, and I like the grey and yellow theme - it really works. There was a problem finding my key deposit when I checked out, though.
Повідомити про цей вігук
Sungchul L. Поїздка вдвох South Korea, 14 листопада 2015 р.
small room

good location
5
just good lacation.. small,noisy..
Повідомити про цей вігук
Steve R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 10 листопада 2015 р.
A nice place to stay. I will stay there again.

Clean rooms , nice shower
9
The stay was good but it was difficult to find a beer between 2 & 5 near by the hotel.
Повідомити про цей вігук
Alicia B. Поїздка вдвох United States of America, 8 листопада 2015 р.
Very nice

Cleanliness, decor
8,3
Sunshine House was a great value, but the bed was very uncomfortable.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sunshine House Чіанг-МайSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Пляж


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04