чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Surabaya Plaza Hotel

Jl. Pemuda No 31-37, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Басейн Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Ресторан Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Ресторан Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Спа-центр Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Ванна кімната Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Фойє Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Ванна кімната Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Номер Люкс Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Ванна кімната Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Номер Люкс
Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Номер Люкс Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня Surabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 210
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 398 відгуків

Ціна-якість:
7,2
Розташування
8,2
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (398)
Відсортувати за:
Pg H. Сім"я зі старшими дітьми Brunei Darussalam, 27 вересня 2014 р.
Comfortable, Clean and Affordable

Location, Affordable and Comfortable
7,7
Enjoyed our stay at Surabaya Plaza Hotel. Always stayed at this hotel when we are in Surabaya. Nice room and friendly staff. We like the location as well.
Felix B. Поїздка вдвох Indonesia, 10 вересня 2014 р.
Good Stay

Clean, good service, comfort room
8
Ananda D. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 3 серпня 2014 р.
Nice place to stay

Location, staff performance,cleanliness
8
Lee K. Ділова поїздка Singapore, 11 липня 2014 р.
Comfortable & Cleanliness Stay

Good variety of breakfast, Easy access to shopping mall, Friendly staff
8,3
Comfortable stay in an city hotel. Easily access to shopping mall.
Edi P. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 7 липня 2014 р.
very nice place

location, price, and easy to catch
8
very nice hotel
Subramaniam N. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 28 червня 2014 р.
worth for my stay

clean good location
8
great really enjoyed my stay
Sani S. Ділова поїздка Indonesia, 21 червня 2014 р.
Clean and Central Location with Green Environment

Clean, Nice Staff and Affortable
7,7
Nice and Clean Hotel.
Riana S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 27 квітня 2014 р.
Surabaya Plaza Hotel

fast chek in and chek out
2,7
Bad...bad...bad..im not recomend..
Normah I. Поїздка вдвох Singapore, 27 квітня 2014 р.
Toilet need major upgrade and WIFI Super slow

Location and Staff only
6,3
Could be better as we were disturb from our sleep at 6am just to reconfirm our airport transfer which was arranged for 5.30pm. Where they shld do it the day before but not at 6am in the morning. Once again concierge call us at 6.20am to reconfirm on the transfer. We ask for late check-out due to insufficient rest as we were disturbed early in the morning but the MOD turn our request and ask us to pay 20% room charge for late check-out. Not a good way for guest recovery and to expect us to return back to the venue?
Hock S. Ділова поїздка Malaysia, 25 березня 2014 р.
Clean and easy access to restaurant and shopping

central for shopping, easy traffic
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Surabaya Plaza Hotel СурабаяSurabaya Plaza Hotel Сурабая - БасейнSurabaya Plaza Hotel Сурабая - РесторанSurabaya Plaza Hotel Сурабая - РесторанSurabaya Plaza Hotel Сурабая - Спа-центрSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ФойєSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSurabaya Plaza Hotel Сурабая - Номер ЛюксSurabaya Plaza Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSurabaya Plaza Hotel Сурабая - Номер ЛюксSurabaya Plaza Hotel Сурабая - Номер ЛюксSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - ВітальняSurabaya Plaza Hotel Сурабая - Вітальня


AS-AGWEB-3B01