чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Swan Inn Балі - Сад Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Зручності Swan Inn Балі - Їжа та напої Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Зовнішній вид готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Вхід Swan Inn Балі - Балкон/Тераса
Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Сад Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Сад
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 9
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 157 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,4
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (157)
Відсортувати за:
Darya T. Поїздка вдвох Russia, 5 липня 2014 р.
Спать здесь невозможно!

Веранда у бунгало
7,7
Пребывание прошло бы намного комфортнее, если бы не постоянный шум. Утро начинается с крика петухов, шума стройки. Семья хозяев живет бок о бок с постоятельцами отеля. Трое детей встают в 7 утра и с криками начинают носиться под вашими окнами. Это заканчивается в 9 вечера, но тут просыпаются жабы, живущие в маленьком озерце на территории отеля. Их порядка 30, может 50 штук, квакают они до утра. Мы вначале заселились в стандартный номер, после бессонной ночи доплатили за бунгало. Но это нас не спасло. Стандартный номер вообще ни о чем, старая мебель, тусклый свет. Бунгало оказалось светлее, мебель лучше. Завтрак сносный. Еще один момент- отель находится в глубине улицы, искали мы его ооооочень долго, так как на агоде дают только улицу манки Форест. Улица длинная. Спас нас таксист. В общем ориентир футбольное поле, сразу за ним налево в узенькую улицу. Второй раз в этом отеле останавливаться не будем.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 17 серпня 2013 р.
Недорогой отель для переночевать

Прямо в центре Убуда
8
Отель выбирался только из-за цены, потому что в Убуде оставались только на одну ночевку по пути в Ловину и еще на одну по пути обратно в Куту. Больше двух ночей в отеле оставаться думаю тяжело, потому что комнаты уставшие и маленькие, даже зарядить по-хорошему все электронику не получалось, потому что розетка только одна и та на середины стены и вываливается. А так все замечательно, по двору бегают кролики, рядом красивое рисовое поле, выходишь из отеля - вокруг центр Убуда. Прямо в отеле можно брать в аренду скутеры. Мы брали машину в турбюро сразу на выходе из отеля. И в нем же заказывали авто с водителем, который довез нас обратно в Куту за вполне разумную плату - 250 тысяч рупи.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 14 серпня 2013 р.
Нормальный отель для одной-двух ночевок

Очень удобное расположение
7,7
Отель выбирался только из-за цены, потому что в Убуде оставались только на одну ночевку по пути в Ловину и еще на одну по пути обратно в Куту. Больше двух ночей в отеле оставаться думаю тяжело, потому что комнаты уставшие и маленькие, даже зарядить по-хорошему все электронику не получалось, потому что розетка только одна и та на середины стены и вываливается. А так все замечательно, по двору бегают кролики, рядом красивое рисовое поле, выходишь из отеля - вокруг центр Убуда. Прямо в отеле можно брать в аренду скутеры. Мы брали машину в турбюро сразу на выходе из отеля. И в нем же заказывали авто с водителем, который довез нас обратно в Куту за вполне разумную плату - 250 тысяч рупи.
Anastasia S. Поїздка вдвох Russia, 23 січня 2013 р.
Очень милый и отзывчивый персонал

Персонал готов сделать все по вашей просьбе
6
номера отличаются от того, что мы видим на фотках. душ очень грязный, полотенца и постельное белье уже старенькие.
Порада туристам: Этот отель сожно использовать только как перевалочный пункт
Krzysztof K. Індивідуальний мандрівник Sweden, 17 вересня 2014 р.
3 dni w Swan Inn

położenie, miła obsługa, spokój
7,7
Położony niedaleko centrum miasta Ubud oraz Monkey Forest. Spokojnie miejsce, dużo ogród i mnóstwo zieleni. Miła i pomocna obsługa. Śniadanie monotonne lecz można przynieść własne produkty i poprosić o przyrządzenie. O ile sam Monkey Forest nie jest wart przyjazdu do Ubud to lokalne wyroby artystyczne są tego warte. Również w Ubud jest duży wybór wyśmienitych restauracji które są o wiele tańsze niż te w Kuta. Łatwo też wynająć prywatny transport lub kupić miejsce w mikrobusie na wycieczkę po okolicy. Pobyt w Swan Inn jest wart swojej ceny.
Thais R. Поїздка вдвох Brazil, 22 вересня 2014 р.
Brazilians travelling in a budget

Location, food, staf
8,7
The inn is located near to the main area of ubud. Near to lots of restaurants and some attractions. You can go walking for several places. The stay was very pleasant! The atmosfer is great! Very cozy and comfortable. However, the sheets were not to clean, and pillows too old. But ok, considering the price! Nothing disgusting at all! Totally acceptable! The breakfast was great! Pancakes and toast delicious! And a delicious fruit salad! :) I would definetelly stay there again!
Felix W. Поїздка вдвох Germany, 18 вересня 2014 р.
Nice bungalow with big porch in a green garden

Nice porch, big and green garden, very good location in Ubud
7
We booked a standard room for three nights. When we arrived there was no standard available, so we were given a bungalow for the same price. The bungalow also had a seperate kitchen a big bathroom and two beds. The room, especially the bathroom, was not very clean. Renting a motorbike through the owners went quick and cheap, yet as a major setback we had a problem at one point when we were about to take off on our scooter and found an empty parking spot where we had parked the bike. As it turned out, someone had taken their spare key and took our bike to go to the market! Apart from this incident the friendly staff was nice and helpful, pickup from the airport and transportation to the airport went without problems. The included breakfast was very lovely and delivered straight to our front porch.
Kuet P. Група Malaysia, 16 вересня 2014 р.
Hidden Gems beside main street Ubud

Environment, Clean and value for money
9,3
The stay at Bungalow was really the best as the rooms are big and the surroundings of the hotel is quiet, despite it located behind the main street of Ubud (Monkey forest road - jam at noon). The hotel is a little bit inside the small alley but the staff will help you to carry your luggage. The location also the adding point as it is situated in between Ubud Market (5 minutes walk) and Monkey Sanctuary (10-15 minutes walk). It is also very convenient to find any kind of food here (except international fast food - but it is Ubud right).
Shahrul A. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 14 вересня 2014 р.
Swan Inn 12 Sep 2014

Extremely heloful staff. Value for money. Close to general amenities.
6,7
Arrived at 1am Saturday morning. Small access lane. Not advisable for ladies. However the owner was very willing to wake up and showed me the room. Only complain is the old room bur clean. Slight musty smell.
Bryan B. Ділова поїздка United States of America, 13 вересня 2014 р.
Perfect for a simple stay

Cheap, friendly, located in central Ubud
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Swan Inn БаліSwan Inn Балі - СадSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ЗручностіSwan Inn Балі - Їжа та напоїSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Зовнішній вид готелю Swan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - ВхідSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - СадSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Сад


AS-AGWEB-3C01