чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Swan Inn Балі - Сад Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Зручності Swan Inn Балі - Їжа та напої Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Зовнішній вид готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Вхід Swan Inn Балі - Балкон/Тераса
Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Сад Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Сад
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 9
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 175 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,5
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (175)
Відсортувати за:
Darya T. Поїздка вдвох Russia, 5 липня 2014 р.
Спать здесь невозможно!

Веранда у бунгало
7,7
Пребывание прошло бы намного комфортнее, если бы не постоянный шум. Утро начинается с крика петухов, шума стройки. Семья хозяев живет бок о бок с постоятельцами отеля. Трое детей встают в 7 утра и с криками начинают носиться под вашими окнами. Это заканчивается в 9 вечера, но тут просыпаются жабы, живущие в маленьком озерце на территории отеля. Их порядка 30, может 50 штук, квакают они до утра. Мы вначале заселились в стандартный номер, после бессонной ночи доплатили за бунгало. Но это нас не спасло. Стандартный номер вообще ни о чем, старая мебель, тусклый свет. Бунгало оказалось светлее, мебель лучше. Завтрак сносный. Еще один момент- отель находится в глубине улицы, искали мы его ооооочень долго, так как на агоде дают только улицу манки Форест. Улица длинная. Спас нас таксист. В общем ориентир футбольное поле, сразу за ним налево в узенькую улицу. Второй раз в этом отеле останавливаться не будем.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 17 серпня 2013 р.
Недорогой отель для переночевать

Прямо в центре Убуда
8
Отель выбирался только из-за цены, потому что в Убуде оставались только на одну ночевку по пути в Ловину и еще на одну по пути обратно в Куту. Больше двух ночей в отеле оставаться думаю тяжело, потому что комнаты уставшие и маленькие, даже зарядить по-хорошему все электронику не получалось, потому что розетка только одна и та на середины стены и вываливается. А так все замечательно, по двору бегают кролики, рядом красивое рисовое поле, выходишь из отеля - вокруг центр Убуда. Прямо в отеле можно брать в аренду скутеры. Мы брали машину в турбюро сразу на выходе из отеля. И в нем же заказывали авто с водителем, который довез нас обратно в Куту за вполне разумную плату - 250 тысяч рупи.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 14 серпня 2013 р.
Нормальный отель для одной-двух ночевок

Очень удобное расположение
7,7
Отель выбирался только из-за цены, потому что в Убуде оставались только на одну ночевку по пути в Ловину и еще на одну по пути обратно в Куту. Больше двух ночей в отеле оставаться думаю тяжело, потому что комнаты уставшие и маленькие, даже зарядить по-хорошему все электронику не получалось, потому что розетка только одна и та на середины стены и вываливается. А так все замечательно, по двору бегают кролики, рядом красивое рисовое поле, выходишь из отеля - вокруг центр Убуда. Прямо в отеле можно брать в аренду скутеры. Мы брали машину в турбюро сразу на выходе из отеля. И в нем же заказывали авто с водителем, который довез нас обратно в Куту за вполне разумную плату - 250 тысяч рупи.
Anastasia S. Поїздка вдвох Russia, 23 січня 2013 р.
Очень милый и отзывчивый персонал

Персонал готов сделать все по вашей просьбе
6
номера отличаются от того, что мы видим на фотках. душ очень грязный, полотенца и постельное белье уже старенькие.
Порада туристам: Этот отель сожно использовать только как перевалочный пункт
Krzysztof K. Індивідуальний мандрівник Sweden, 17 вересня 2014 р.
3 dni w Swan Inn

położenie, miła obsługa, spokój
7,7
Położony niedaleko centrum miasta Ubud oraz Monkey Forest. Spokojnie miejsce, dużo ogród i mnóstwo zieleni. Miła i pomocna obsługa. Śniadanie monotonne lecz można przynieść własne produkty i poprosić o przyrządzenie. O ile sam Monkey Forest nie jest wart przyjazdu do Ubud to lokalne wyroby artystyczne są tego warte. Również w Ubud jest duży wybór wyśmienitych restauracji które są o wiele tańsze niż te w Kuta. Łatwo też wynająć prywatny transport lub kupić miejsce w mikrobusie na wycieczkę po okolicy. Pobyt w Swan Inn jest wart swojej ceny.
Shane M. Індивідуальний мандрівник Ireland, 12 листопада 2014 р.
Beautiful Guesthouse

Great Staff, Great Breakfast, Great Location
9,3
Absolutely loved my time at Swan Inn. Friendly helpful staff, hearty breakfast delivered to your door every morning. I ended up staying two weeks. Highly recommended.
Elisa M. Індивідуальний мандрівник Australia, 2 листопада 2014 р.
Swan inn is a a liitle gem in the budget range.

Location, Price, Large Room
9,7
I would highly recommend Swan Inn Bungalows to anyone who needs budget accomodation & doesn't need a pool...however if you do want to take a dip there are a few hotels very near by that allow you to use the pool for a small fee. Its definitely one of the best in the price range...Its in the perfect location central to everything yet tucked away and quiet. Like a little oasis amidst the bustle of Udud. I always look forward to returning...
Anita M. Ділова поїздка Australia, 26 жовтня 2014 р.
Lovely budget accom

location, price & friendly staff
7,7
We booked a garden bunglow, the photos on the net showed two beds in each room, when we got there, there was only one bed (I didn't ask for twin share) We got the only bungalow with one bed :) The staff offered us a room with two beds. Our room overlooked a beautiful little pond and the gardens. They were building while we were there, but that was facinating to watch how they build in Bali. Breakfast was basic and served on our balcony. Washing was only 20,000rp per kg or AU$2kg There isn't a pool, but the airconditioning worked really well. We booked extra time there as the location and price was just great. The bathroom was ok. It could have been cleaner, but that is just being picky. It was nice that the shower wasn't over the bathtub. I will definately stay again.
Robert C. Поїздка вдвох United Kingdom, 26 жовтня 2014 р.
good value

location, condition, value all good.
7,7
Pleasant compared to others in the area.
Zieta E. Група Malaysia, 19 жовтня 2014 р.
Excellent

Fast wifi, location, breakfast
7,7
Perfect place to experience real balinese cultures.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Swan Inn БаліSwan Inn Балі - СадSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ЗручностіSwan Inn Балі - Їжа та напоїSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Зовнішній вид готелю Swan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - ВхідSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - СадSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Сад


AS-AGWEB-3B06