чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Swan Inn Балі - Сад Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Зручності Swan Inn Балі - Їжа та напої Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Зовнішній вид готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Вхід Swan Inn Балі - Балкон/Тераса
Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Сад Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Сад
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 9
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 189 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,4
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (189)
Відсортувати за:
Darya T. Поїздка вдвох Russia, 5 липня 2014 р.
Спать здесь невозможно!

Веранда у бунгало
7,7
Пребывание прошло бы намного комфортнее, если бы не постоянный шум. Утро начинается с крика петухов, шума стройки. Семья хозяев живет бок о бок с постоятельцами отеля. Трое детей встают в 7 утра и с криками начинают носиться под вашими окнами. Это заканчивается в 9 вечера, но тут просыпаются жабы, живущие в маленьком озерце на территории отеля. Их порядка 30, может 50 штук, квакают они до утра. Мы вначале заселились в стандартный номер, после бессонной ночи доплатили за бунгало. Но это нас не спасло. Стандартный номер вообще ни о чем, старая мебель, тусклый свет. Бунгало оказалось светлее, мебель лучше. Завтрак сносный. Еще один момент- отель находится в глубине улицы, искали мы его ооооочень долго, так как на агоде дают только улицу манки Форест. Улица длинная. Спас нас таксист. В общем ориентир футбольное поле, сразу за ним налево в узенькую улицу. Второй раз в этом отеле останавливаться не будем.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 17 серпня 2013 р.
Недорогой отель для переночевать

Прямо в центре Убуда
8
Отель выбирался только из-за цены, потому что в Убуде оставались только на одну ночевку по пути в Ловину и еще на одну по пути обратно в Куту. Больше двух ночей в отеле оставаться думаю тяжело, потому что комнаты уставшие и маленькие, даже зарядить по-хорошему все электронику не получалось, потому что розетка только одна и та на середины стены и вываливается. А так все замечательно, по двору бегают кролики, рядом красивое рисовое поле, выходишь из отеля - вокруг центр Убуда. Прямо в отеле можно брать в аренду скутеры. Мы брали машину в турбюро сразу на выходе из отеля. И в нем же заказывали авто с водителем, который довез нас обратно в Куту за вполне разумную плату - 250 тысяч рупи.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 14 серпня 2013 р.
Нормальный отель для одной-двух ночевок

Очень удобное расположение
7,7
Отель выбирался только из-за цены, потому что в Убуде оставались только на одну ночевку по пути в Ловину и еще на одну по пути обратно в Куту. Больше двух ночей в отеле оставаться думаю тяжело, потому что комнаты уставшие и маленькие, даже зарядить по-хорошему все электронику не получалось, потому что розетка только одна и та на середины стены и вываливается. А так все замечательно, по двору бегают кролики, рядом красивое рисовое поле, выходишь из отеля - вокруг центр Убуда. Прямо в отеле можно брать в аренду скутеры. Мы брали машину в турбюро сразу на выходе из отеля. И в нем же заказывали авто с водителем, который довез нас обратно в Куту за вполне разумную плату - 250 тысяч рупи.
Anastasia S. Поїздка вдвох Russia, 23 січня 2013 р.
Очень милый и отзывчивый персонал

Персонал готов сделать все по вашей просьбе
6
номера отличаются от того, что мы видим на фотках. душ очень грязный, полотенца и постельное белье уже старенькие.
Порада туристам: Этот отель сожно использовать только как перевалочный пункт
Krzysztof K. Індивідуальний мандрівник Sweden, 17 вересня 2014 р.
3 dni w Swan Inn

położenie, miła obsługa, spokój
7,7
Położony niedaleko centrum miasta Ubud oraz Monkey Forest. Spokojnie miejsce, dużo ogród i mnóstwo zieleni. Miła i pomocna obsługa. Śniadanie monotonne lecz można przynieść własne produkty i poprosić o przyrządzenie. O ile sam Monkey Forest nie jest wart przyjazdu do Ubud to lokalne wyroby artystyczne są tego warte. Również w Ubud jest duży wybór wyśmienitych restauracji które są o wiele tańsze niż te w Kuta. Łatwo też wynająć prywatny transport lub kupić miejsce w mikrobusie na wycieczkę po okolicy. Pobyt w Swan Inn jest wart swojej ceny.
Sally S. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 16 грудня 2014 р.
A little shabby but convenient

Location, WIFI, breakfast
6,7
Reasonably quiet, there is construction near some rooms but no heavy machinery. I'm an early riser so nothing that bothered me. Easy to walk to most places and nice to be off the Main Street so quiet at night. Good wifi. Breakfast light but sufficient AND brought to your terrace. Excellent value for money.
Scott B. Поїздка вдвох Australia, 14 грудня 2014 р.
Not a 3-star but comfortable enough

Location nr Monkey Forest Rd, Ubud; the comfortable bed; the upstairs villa room view and airflow
5,7
Not bad at all. Too close to construction worksite so we started looking around and got a similar site but with a swimming pool for a bit extra. As an intro to Ubud, we loved the Swann Inn.
Jens W. Індивідуальний мандрівник Germany, 11 грудня 2014 р.
Room had seem better days

Good location, friendly hosts, nice pancake breakfast
6,7
The Swan Inn is located in a small lane not far from Ubud Market. The bungalows are typical Balinese style. The hosts are very friendly. The room itself was a bit disappointing, since the paint fell down the walls partly, probably caused by water damage. Bathroom was big and clean, but during the first shower an army of ants left the hole in the wall beside the water pipe. Fast solution - I drowned them. For the breakfast I enjoyed a wonderful banana pancake with fruit plate and tea. At all I liked the location and people, but room needs a refreshment to make it pleasant. In my opinion are two stars enough, since there is for example also no fridge.
Cara M. Поїздка вдвох United States of America, 5 грудня 2014 р.
paradise in Bali

serenity, beautiful grounds, pampering
9,7
Breakfast brought to your door. A private sitting area. Incredibly ornate wooden doors and paintings. The only thing missing was a pool
Lucky H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 4 грудня 2014 р.
I wouldn't go there

Price
5,3
This hotel is really away from the road. The room provided was dirty, the towels can be used has floor mats only. This is suitable for back packers only and not for family. The only selling point is its cheap at per night.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Swan Inn БаліSwan Inn Балі - СадSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ЗручностіSwan Inn Балі - Їжа та напоїSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Зовнішній вид готелю Swan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - ВхідSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - СадSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Сад


AS-AGWEB-3A03