Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Swan Inn Балі - Сад Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Зручності Swan Inn Балі - Їжа та напої Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Зовнішній вид готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Вхід Swan Inn Балі - Балкон/Тераса
Swan Inn Балі - Ванна кімната Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Сад Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Балкон/Тераса Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Інтер’єр готелю Swan Inn Балі - Вітальня Swan Inn Балі - Сад
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 9
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,7
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (219)
Відсортувати за:
Darya T. Поїздка вдвох Russia, 5 липня 2014 р.
Спать здесь невозможно!

Веранда у бунгало
7,7
Пребывание прошло бы намного комфортнее, если бы не постоянный шум. Утро начинается с крика петухов, шума стройки. Семья хозяев живет бок о бок с постоятельцами отеля. Трое детей встают в 7 утра и с криками начинают носиться под вашими окнами. Это заканчивается в 9 вечера, но тут просыпаются жабы, живущие в маленьком озерце на территории отеля. Их порядка 30, может 50 штук, квакают они до утра. Мы вначале заселились в стандартный номер, после бессонной ночи доплатили за бунгало. Но это нас не спасло. Стандартный номер вообще ни о чем, старая мебель, тусклый свет. Бунгало оказалось светлее, мебель лучше. Завтрак сносный. Еще один момент- отель находится в глубине улицы, искали мы его ооооочень долго, так как на агоде дают только улицу манки Форест. Улица длинная. Спас нас таксист. В общем ориентир футбольное поле, сразу за ним налево в узенькую улицу. Второй раз в этом отеле останавливаться не будем.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 17 серпня 2013 р.
Недорогой отель для переночевать

Прямо в центре Убуда
8
Отель выбирался только из-за цены, потому что в Убуде оставались только на одну ночевку по пути в Ловину и еще на одну по пути обратно в Куту. Больше двух ночей в отеле оставаться думаю тяжело, потому что комнаты уставшие и маленькие, даже зарядить по-хорошему все электронику не получалось, потому что розетка только одна и та на середины стены и вываливается. А так все замечательно, по двору бегают кролики, рядом красивое рисовое поле, выходишь из отеля - вокруг центр Убуда. Прямо в отеле можно брать в аренду скутеры. Мы брали машину в турбюро сразу на выходе из отеля. И в нем же заказывали авто с водителем, который довез нас обратно в Куту за вполне разумную плату - 250 тысяч рупи.
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 14 серпня 2013 р.
Нормальный отель для одной-двух ночевок

Очень удобное расположение
7,7
Отель выбирался только из-за цены, потому что в Убуде оставались только на одну ночевку по пути в Ловину и еще на одну по пути обратно в Куту. Больше двух ночей в отеле оставаться думаю тяжело, потому что комнаты уставшие и маленькие, даже зарядить по-хорошему все электронику не получалось, потому что розетка только одна и та на середины стены и вываливается. А так все замечательно, по двору бегают кролики, рядом красивое рисовое поле, выходишь из отеля - вокруг центр Убуда. Прямо в отеле можно брать в аренду скутеры. Мы брали машину в турбюро сразу на выходе из отеля. И в нем же заказывали авто с водителем, который довез нас обратно в Куту за вполне разумную плату - 250 тысяч рупи.
Anastasia S. Поїздка вдвох Russia, 23 січня 2013 р.
Очень милый и отзывчивый персонал

Персонал готов сделать все по вашей просьбе
6
номера отличаются от того, что мы видим на фотках. душ очень грязный, полотенца и постельное белье уже старенькие.
Порада туристам: Этот отель сожно использовать только как перевалочный пункт
Pawel S. Поїздка вдвох Poland, 9 червня 2015 р.
Niby w centrum a ukrycie

Miły hotelik, a właściwie pensjonacik z domkami, w których wynajmowane są pokoje. Wnętrza pokoi nie powalają, natomiast domki z zewnątrz bardzo ładne. W centrum Ubud, ale nie przy głównej ulicy.
8,3
Krzysztof K. Індивідуальний мандрівник Sweden, 17 вересня 2014 р.
3 dni w Swan Inn

położenie, miła obsługa, spokój
7,7
Położony niedaleko centrum miasta Ubud oraz Monkey Forest. Spokojnie miejsce, dużo ogród i mnóstwo zieleni. Miła i pomocna obsługa. Śniadanie monotonne lecz można przynieść własne produkty i poprosić o przyrządzenie. O ile sam Monkey Forest nie jest wart przyjazdu do Ubud to lokalne wyroby artystyczne są tego warte. Również w Ubud jest duży wybór wyśmienitych restauracji które są o wiele tańsze niż te w Kuta. Łatwo też wynająć prywatny transport lub kupić miejsce w mikrobusie na wycieczkę po okolicy. Pobyt w Swan Inn jest wart swojej ceny.
Xavier K. Поїздка вдвох Belgium, 20 червня 2015 р.
Swan Inn

Localisation, activities, staff
10
Rachel N. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 24 травня 2015 р.
Lovely stay

Staff, pancake, value
9
Great I would really recommend
Kristine S. Поїздка вдвох United States of America, 10 травня 2015 р.
cheap and dirty towel

location, value,
6,7
stayed here for a night. I originally booked for the cheapest room but it was full when I arrived and was upgraded to a garden room at no cost, which was nice. The location is perfect in you are interested to visit yoga studio, shops, lots of restaurant nearby as well. they have a nice pond and that's about it. Keep in mind though, that there is a family living in the same compound so expect to hear a lot of noise especially from the kids and infant crying loudly until 11pm. I planned to extend my stay another night, but immediately changed my mind when i discovered the towel they gave me had ***poop*** smeared on it. I was disgusted and didn't have the chance to tell the staff about it since i had to leave early that morning for a trip.
Alison D. Група Canada, 9 травня 2015 р.
Nice place

Staff was very friendly. Great breakfast served to your room. Good location.
10
Great

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Swan Inn БаліSwan Inn Балі - СадSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ЗручностіSwan Inn Балі - Їжа та напоїSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Зовнішній вид готелю Swan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - ВхідSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Ванна кімнатаSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - СадSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Балкон/ТерасаSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Інтер’єр готелюSwan Inn Балі - ВітальняSwan Inn Балі - Сад


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06