чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Магазини Swiss-Belinn Medan Медан - Бізнес Центр Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторан Swiss-Belinn Medan Медан - Їжа та напої Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторан Swiss-Belinn Medan Медан - Фойє Swiss-Belinn Medan Медан - Вхід Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторан Swiss-Belinn Medan Медан - Фітнес-зал Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Вітальня Swiss-Belinn Medan Медан - Паб/Коктейль-бар Swiss-Belinn Medan Медан - Конференц-зал Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторан Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю
Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Вітальня Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Вітальня Swiss-Belinn Medan Медан - Ванна кімната
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 180
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 2208 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,7
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (2208)
Відсортувати за:
Lidia E. Група Russia, 24 лютого 2013 р.
Оригинальный отель

Удобное расположение
9,7
Отель современный, номера не очень большие, но чистые и стильные. Показалось странным, что окно в номере было запотевшим. По соотношению цена качество очень разумный выбор.
Shopping Tip: Медан Молл в 10-15 минутах пешком от отеля. Но у нас не было времени на шопинг.
Semen T. Поїздка вдвох Russia, 7 жовтня 2012 р.
Отличное расположение, уютные номера

Отель расположен рядом с основными достопримечательностями
9,3
Номера просторные с интересным ярким дизайном. Постельное и полотенца чистые, но уж слишком они уже застиранные. Хороший интернет в номере. При отеле потрясающий ресторан с довольно приемлемыми ценами. Огромный плюс, что кухня работает в ресторане круглосуточно! Готовят невероятно вкусно, советуем попробовать суп от шеф-повара. А по пятницам в ресторане играют живой джаз. Персонал очень вежливый, приветливый, отзывчивый и толковый. В отеле хорошая вентиляция и можно не включать кондиционер в номере. Единственный минус - очень холодный пол, но в тапочках терпимо. В Индонезии можно попробовать знаменитый кофе лувак(его здесь производят) - гадость редкостная, но сам процесс приготовления на ваших глазах очень увлекателен.
Sightseeing/Attractions Tip: Рядом с отелем находится королевский дворец и знаменитая мечеть с черными куполами (на местном мото-такси можно доехать за 2 доллара). Также недалеко от отеля находится место Merdeka - это улочка с кучей кафешек со вкусной и дешевой едой.
Chroscielewski W. Сім"я з малими дітьми Poland, 3 травня 2013 р.
Fajny hotel z internetem do bani

Pokoj, obsługa, niedrogi
7,7
Fajny hotel przesiadkowy. Wart ceny - oczywiscie w promocji. Jesli chcecie skorzystac z internetu to tylko w nocy, w przeciwnym rzaie otwórzcie stronę i idźcie na kawę.
Oloan S. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 21 грудня 2014 р.
Great three stars hotel

large room, delicious breakfast, great location
9,3
Abdullah A. Ділова поїздка Malaysia, 17 грудня 2014 р.
very clean

hotel very clean
8,3
Hotel very clean Staff very nice to me Easy to communicate to staff hotel But location very bad When your out from hotel Different world.
Alvinna A. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 17 грудня 2014 р.
Please give it a pass

Cheap.
4,7
It was an uncomfortable stay for us. The rooms were really dirty. The location is also pretty isolated from civilisation! Then again, such is Medan City. Do be careful should you choose to walk around. Because, snatch thieves exist! It happened on the first day of our stay Medan, and we are a family of seasoned travellers, especially to citiea in Indonesia. Personal advice- be alerr and cautious, especially of motorcyclists.
Xin H. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 16 грудня 2014 р.
nice place to stay

comfort king size bed , services staffs , location hotel good
9,7
Fabiola T. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 14 грудня 2014 р.
nice but theres something to fix it

good bell boy,mini market in first floor and near to restaurant :)
5,3
we stay there very good and they start breakfast at 6 am. first night we stay the AC not work properly and we called the engineer almost to midnight they come and fix it right away. than when first check in I told that we need to go early can we ask breakfast early and they offer us to get it take away and we are very happy. next morning when I called to pick up my breakfast ( take away) the guy who pick up the phone said call reception and when I call reception they ask us to call back to breakfast area again , when I call again he promise to call me back and i have explain we need to go early because I am pregnant and my nephew will breakfast in the car but they never call back so I call him back say we will leave now but they don't say sorry or anything also when I am check out and i spoke to the reception she said nothing not even sorry?
Liew L. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 14 грудня 2014 р.
Bathroom in black is not a good idea, looks creepy

Location, Value for money & Good breakfast
8,7
A bit noisy as there are some renovation going on.
Liew L. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 11 грудня 2014 р.
Good stay, value for money

Centrally located though it's not close to the malls, easily understandable by taxi driver, value for money
8,7
Call Bluebird taxi service, do not attempt to get illegal/black market taxi or the becha, they are dangerous, they are everywhere. They stationed at most places including in front of the hotel. We were stopped by one of the black market taxi when we enters to a BlueBird taxi just in front of our hotel, they asked for money though we didn't board their taxi, they are so rude.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Swiss-Belinn Medan МеданSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - МагазиниSwiss-Belinn Medan Медан - Бізнес ЦентрSwiss-Belinn Medan Медан - РесторанSwiss-Belinn Medan Медан - Їжа та напоїSwiss-Belinn Medan Медан - РесторанSwiss-Belinn Medan Медан - ФойєSwiss-Belinn Medan Медан - ВхідSwiss-Belinn Medan Медан - РесторанSwiss-Belinn Medan Медан - Фітнес-залSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - ВітальняSwiss-Belinn Medan Медан - Паб/Коктейль-барSwiss-Belinn Medan Медан - Конференц-залSwiss-Belinn Medan Медан - РесторанSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - ВітальняSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - ВітальняSwiss-Belinn Medan Медан - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C02