чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Магазини Swiss-Belinn Medan Медан - Бізнес Центр Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторан Swiss-Belinn Medan Медан - Їжа та напої Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторан Swiss-Belinn Medan Медан - Фойє Swiss-Belinn Medan Медан - Вхід Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторан Swiss-Belinn Medan Медан - Фітнес-зал Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Вітальня Swiss-Belinn Medan Медан - Паб/Коктейль-бар Swiss-Belinn Medan Медан - Конференц-зал Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторан Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю
Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Вітальня Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелю Swiss-Belinn Medan Медан - Вітальня Swiss-Belinn Medan Медан - Ванна кімната
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 180
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 2116 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,7
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (2116)
Відсортувати за:
Lidia E. Група Russia, 24 лютого 2013 р.
Оригинальный отель

Удобное расположение
9,7
Отель современный, номера не очень большие, но чистые и стильные. Показалось странным, что окно в номере было запотевшим. По соотношению цена качество очень разумный выбор.
Shopping Tip: Медан Молл в 10-15 минутах пешком от отеля. Но у нас не было времени на шопинг.
Semen T. Поїздка вдвох Russia, 7 жовтня 2012 р.
Отличное расположение, уютные номера

Отель расположен рядом с основными достопримечательностями
9,3
Номера просторные с интересным ярким дизайном. Постельное и полотенца чистые, но уж слишком они уже застиранные. Хороший интернет в номере. При отеле потрясающий ресторан с довольно приемлемыми ценами. Огромный плюс, что кухня работает в ресторане круглосуточно! Готовят невероятно вкусно, советуем попробовать суп от шеф-повара. А по пятницам в ресторане играют живой джаз. Персонал очень вежливый, приветливый, отзывчивый и толковый. В отеле хорошая вентиляция и можно не включать кондиционер в номере. Единственный минус - очень холодный пол, но в тапочках терпимо. В Индонезии можно попробовать знаменитый кофе лувак(его здесь производят) - гадость редкостная, но сам процесс приготовления на ваших глазах очень увлекателен.
Sightseeing/Attractions Tip: Рядом с отелем находится королевский дворец и знаменитая мечеть с черными куполами (на местном мото-такси можно доехать за 2 доллара). Также недалеко от отеля находится место Merdeka - это улочка с кучей кафешек со вкусной и дешевой едой.
Chroscielewski W. Сім"я з малими дітьми Poland, 3 травня 2013 р.
Fajny hotel z internetem do bani

Pokoj, obsługa, niedrogi
7,7
Fajny hotel przesiadkowy. Wart ceny - oczywiscie w promocji. Jesli chcecie skorzystac z internetu to tylko w nocy, w przeciwnym rzaie otwórzcie stronę i idźcie na kawę.
Dennie L. Ділова поїздка Indonesia, 29 вересня 2014 р.
Nice & Cheap Hotel

Good Location, Easy to Find Food & Cheap Price
8,7
It was a pleasant stay. Swisbell Inn never dissapoint in every aspect :)
Yew K. Поїздка вдвох Malaysia, 28 вересня 2014 р.
Beautiful design hotel

nice breakfast, large room,value for money
6,7
the overall is okay, the hotel located at 20 minutes walk distance to kesawaan square, at night, the food heave just behind the hotel. However, I don't really like this hotel, I think hotel need put more effort in cleaning. Window in my room it just two piece of glasses, can't be open, I even can't see the view outside, because the temperature, that was always frog. And the two pieces of glasses in between is disgusting, it can't open I think, so seem no body clean it before. Another thing is toilet, I saw the their cleaning toilet method, they just mop the water, not even just used sterilize. So u can see the toilet wall is dirty, it's disgusting.
Yew K. Поїздка вдвох Malaysia, 27 вересня 2014 р.
Beautiful design hotel

nice breakfast, large room, value for money
6,7
the overall is okay, the hotel located at 20 minutes walk distance to kesawaan square, at night, the food heave just behind the hotel. However, I don't really like this hotel, I think hotel need put more effort in cleaning. Window in my room it just two piece of glasses, can't be open, I even can't see the view outside, because the temperature, that was always frog. And the two pieces of glasses in between is disgusting, it can't open I think, so seem no body clean it before. Another thing is toilet, I saw the their cleaning toilet method, they just mop the water, not even just used sterilize. So u can see the toilet wall is dirty, it's disgusting.
Johan H. Ділова поїздка Indonesia, 26 вересня 2014 р.
clean

good design
6
The buffet breakfast was very good and was served early enough for us to be able to eat before catching an early morning flight
Johan H. Ділова поїздка Indonesia, 24 вересня 2014 р.
clean

good design
7,7
The buffet breakfast was very good and was served early enough for us to be able to eat before catching an early morning flight
Donal K. Поїздка вдвох Australia, 24 вересня 2014 р.
Good hotel for your money,,

Room,, breakfast ,,staff,,
9,7
We stay one night,, we have been hear before,,it has even got better,, for the price the best in Medan ,,
Dirk J. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 20 вересня 2014 р.
Good food, not friendly receptionist

good food
6,3
unfriendly receptionist, only have one power plug at room, building under renovation, so noisy

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Swiss-Belinn Medan МеданSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - МагазиниSwiss-Belinn Medan Медан - Бізнес ЦентрSwiss-Belinn Medan Медан - РесторанSwiss-Belinn Medan Медан - Їжа та напоїSwiss-Belinn Medan Медан - РесторанSwiss-Belinn Medan Медан - ФойєSwiss-Belinn Medan Медан - ВхідSwiss-Belinn Medan Медан - РесторанSwiss-Belinn Medan Медан - Фітнес-залSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - ВітальняSwiss-Belinn Medan Медан - Паб/Коктейль-барSwiss-Belinn Medan Медан - Конференц-залSwiss-Belinn Medan Медан - РесторанSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - ВітальняSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - Інтер’єр готелюSwiss-Belinn Medan Медан - ВітальняSwiss-Belinn Medan Медан - Ванна кімната


AS-AGWEB-3A06