Повернутися до інфо готелю

Фантастичний 8,3
базуючись на 1725 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1725 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,2
  • Зручності 7,9
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість: 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Minh P. з В'єтнам
Ділова поїздка
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Good hotel and service
Good in general
Переглянуто 29 липня 2016

MIN S. з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Clean and good service
Its a pleasant place to stay. Especially the receptionist named Moon, always smiling and ready to address any issues. She is also very helpful, polite and customer oriented. Overall pleasant experience
Переглянуто 28 липня 2016

Martin P. з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Thaison Palace
The rooms are very nice and the location is also good
Переглянуто 13 липня 2016

Martin P. з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Thaison Palace
The rooms are very nice and the location is also good
Переглянуто 13 липня 2016

yuchih H. з Тайвань
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Great !!
Nice hotel!! It is my first choice in Ha Noi.
Переглянуто 11 липня 2016

Trung N. з В'єтнам
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
it's ok
room small
Переглянуто 11 липня 2016

phuong H. з США
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
excellent hotel
Friendly staff, good location, the room pretty clean, first time been here and feel lovely,highly recommended.
Переглянуто 06 липня 2016

joseph C. з В'єтнам
Ділова поїздка
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
good value
good value
Переглянуто 05 липня 2016

mak I. з Японія
Ділова поїздка
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
There was no hot shower for 3 days stay
I stayed in this hotel for 3 nights. On first night, I understood there is no hot shower. So, in the morning of 2nd day, I asked hotel people to solve the problem. Then, they said OK, but actually they did not do anything for 3 days.
Переглянуто 22 червня 2016

Nuttasit P. з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
the best of hotel
ocation was good vary close to Hoan Kiem easy to go everywhere, staffs were friendly and english very good ,room very clean if i go to hanoi again i will booking this hotel
Переглянуто 14 червня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: