Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Та Фає, Чіанг-Май, Таїланд 50100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Вітальня Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Вітальня Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Зручності Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Зручності Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Вітальня Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Вітальня Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Вітальня Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Вітальня Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Зручності
Місцезнаходження Та Фає Кількість номерів: 30

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 305 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (305)
Відсортувати за:
Sergey P. Поїздка вдвох Russia, 14 січня 2014 р.
отличное соотношение цена-качество

близко к старому городу и ночному базару, расположен в тихом переулке
8,3
При заезде берут депозит 500бат. Расположение очень удобное, до 5 мин до старого города(воскресного рынка)и 5мин до ночного базара. Завтрак дорогой, рекомендую Thaphae Place на повороте с Thaphae road - 100бат. Номер хороший за такую цену, в отеле есть бассейн, правда не купались, было холодно. Уборка в номере - 1раз в 3дня, мы пробыли 4, уборки так и не было. При заезде бесплатно литровая бутылка воды, больше не пополняют. Экскурсии в отеле дорогие, лучше договариваться на улице. При позднем заезде-выезде лучше предупредить заранее, т.к. ресепшн работает 08.00-20.00
Повідомити про цей вігук
Heather S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 4 лютого 2016 р.
This is a great place to stay

Quiet and clean, good wifi, friendly staff
9,7
This was a great place to stay. Very close to the old city but just outside of it made the location quiet. Staff was very helpful and friendly. Wifi was great. Room was simple and sweet. Would go back if I were to go to Chiang Mai again.
Повідомити про цей вігук
Chong A. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 18 січня 2016 р.
Just value for money

Quiet
6,3
Overall is acceptable, not too far to the old city. Disadvantage is there are many mosquito. shampoo, soap and drinking water only provided for first day where we stay 3 days there.
Повідомити про цей вігук
Tracie F. Група United States of America, 18 грудня 2015 р.
Just ok

The location is near tha phae, the desk is helpful booking tours, they have luggage storage
4,7
The rooms aren't very clean, the bed spreads Really need to be washed. The bathroom doesn't have sprayers but they want tissue in the trash bin (yuck!). A cup of hot water is the same charge as a cappuccino. We booked a room with 3 singles and were given a single and a queen but charges the higher rate. I've visited Chiang Mai many times and this is my least favorite place to date. I won't return.
Повідомити про цей вігук
Jim M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 16 грудня 2015 р.
Super helpful staff

Location near the night market was good, staff was super helpful.
8,3
The staff were super helpful. Here's the truth. I stupidly left a lot of USDs in the drawer of my night stand. They found it, kept it for me when I came back.
Повідомити про цей вігук
Omer M. Група Turkey, 14 грудня 2015 р.
Thaphae Garden Review

Location,Neighbourhood,The restourant in the near street
3,3
Not good. Staff was rude, and deposits were overpriced. Hotel was below average.
Повідомити про цей вігук
Andri S. Поїздка вдвох Indonesia, 30 листопада 2015 р.
i would recommend this guest house to my friends

location, staff, price
8,3
i really like its location, it's located in the middle between thapae gate and night market so it's easy to travel from place to place.
Повідомити про цей вігук
Natjathip P. Група Thailand, 8 листопада 2015 р.
smallest ways to come inside hotel

clean
6,3
Повідомити про цей вігук
Katarzyna J. Поїздка вдвох Poland, 4 листопада 2015 р.
Great location but not too clean

good wifi, location, quiet area
8
It was ok but bathroom was not too clean and water in swimming pool was very very cold. We was sick after swimming
Повідомити про цей вігук
Lolin L. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 8 жовтня 2015 р.
Good value, Staff helpful, Location good.

Friendly and helpful staff that speaks English. Good location in the city. Reasonably clean bed and toilet..
8
Enjoyed my stay and will not hesitate to recommend to budget travellers. Great value for money. Small cute swimming pool is an added facility to the guest house. Although I did not have time to use it, I think some other guests did enjoy the swim. I wish the room lighting to be brighter. Fan room is okay for me. I like the Location that is away from the main road and quiet at night, rest and sleep peacefully. Walking distance from night bazaar, food stall, massage shop, and hair salon. Street food also available. Overall I am happy to stay again next time. Glad I make the right choice of hotel as a first time visitor to Chiangmai. The experience is great
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Thaphae Garden Guesthouse Чіанг-МайThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - ЗручностіThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - ЗручностіThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Інтер’єр готелюThaphae Garden Guesthouse Чіанг-Май - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B02