чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Banana Leaf Hotel

223/5-7 Rat-U-Thit 200 Pee Rd. Kathu, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Banana Leaf Hotel Пхукет - Рецепція The Banana Leaf Hotel Пхукет - Ванна кімната The Banana Leaf Hotel Пхукет - Фойє The Banana Leaf Hotel Пхукет - Фойє The Banana Leaf Hotel Пхукет - Фойє The Banana Leaf Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю The Banana Leaf Hotel Пхукет - Рецепція The Banana Leaf Hotel Пхукет - Рецепція The Banana Leaf Hotel Пхукет - Фойє The Banana Leaf Hotel Пхукет - Фойє The Banana Leaf Hotel Пхукет - Спа-центр The Banana Leaf Hotel Пхукет - Спа-центр
Місцезнаходження Патонг Кількість номерів: 28
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 150 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
7,9
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (150)
Відсортувати за:
Sergey S. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 лютого 2013 р.
Хотели поселить в номер с окнами на стройку.

Отель в центре. К пляжу и развлечениям нужно было идти.
5
Селились со скандалом. Пока не стали угрожать жалобой в агоду и просьбой вызвать менеджера, хотели поселить в номер с окнами на круглосуточную стройку. Во всем остальной обычный городской отель на Патонге.
Artur E. Поїздка вдвох Russia, 18 квітня 2012 р.
Удобное расположение

Номера с стекляной стеной между спальней и ванной.
9
отель расположен не далеко от пляжа.в центре ночной жизни патонга,не смотря на это шум в номер не доносился.магазины,кафе,рестораны,массажные салоны-всё рядом.отель современный и уютный.в номере есть всё для комфортной жизни.на рецепшене есть бесплатный чай,кофе.tv-два русских канала.удивил один момент в дизайне номера,вместо стены между ванной и спальней,почти во весь рост стекло.очень оригинальное решение.интернет в номере бесплатный.из минусов-вид из окна на рядом стоящие здания и стройку.
Nightlife Tip: Достойный ночной клуб TIGER.
Ivan K. Поїздка вдвох Russia, 30 березня 2012 р.
Небольшой, чистый отель

Все рядом
9
Мы изначально решили, что нам нужен небольшой чистый отель, в котором можно помыться, переодеться и переночевать. В номере есть все что нужно - кондиционер, сейф, холодильник, душ. Убирались каждый день, за разбитый стакан денег не требовали. Конечно изначально разочаровал душ, т.к. он не был отгорожен от унитаза и все вода была по всей ванной комнате, но потом привыкли , все подсохнет и нормально. Никаких муравьев и тараканов не было. Все рядом, правда на этой улице дороговато, и пляж на Патонге нам не понравился. Мы брали байк за батт в сутки и ездили на Карон, там вода чище и прохладней. А на Патонге теплая и мутная вода. Отдохнули отлично никаких плохих впечатлений от отеле нет.Wi-Fi переодически сигнал тереяеся. В холле есть бесплатный компьютер с вебкамерой . Кстати отель находится не там как показано на карте. Но если вы спросите вам покажут.
Порада туристам: Сходите в бар Абсолют на Бангла Роуд, там отлично поют. Были там несколько раз, очень понравилось. И вообще берите байк ти колесите по всему острову сами.
Grzegorz K. Індивідуальний мандрівник Poland, 4 лютого 2013 р.
Najgorszy hotel od lat jaki zabukowalem

Nic
2,3
Zostalem wprowadzony w blad prze Agode .UWAGA!! Za budynkiem hotelu trwa ogromna budowa . Moj balkon stykal sie z placem budowy na ktorym pracowalao okolo 150 robotnikow + wielkie maszyny takie jak mloty pneumatyczne i dzwigi. To skandal ze Agoda sprzedaje ten hotel kory juz nie spelnia zadnych standartow turystycznych !!! Halas jest nie do zniesienia!! UWAGA !! Obsluga jest lekcewazca , bezczelna . Podsumpwujac - Nigdy nie bukuj tam noclegu !!!
Justyna D. Група Poland, 16 березня 2012 р.
Idealny hotel transferowy

Wystrój pokoju
7,7
Phuket bylo naszym miejscem transferowym pomiędzy Chiang Mai a Krabi. Do hotelu dojechaliśmy ok 1 w nocy. Zakwaterowanie poszło gładko. Pokój był duzy i ładnie urządzony. Widok z balkonu - zaskakujący na balkon lokalsów, którzy całymi godzinami na nim siedzieli.
Carl H. Поїздка вдвох United Kingdom, 17 лютого 2014 р.
pleasant apart from the building work going on aro

staff were helpful, set back from the main road, rooms were clean and spacious
8
had a nice time at banana leaf, they were happy to change my room to one with a useable balcony although the balcony hadn't been cleaned the room was spotless, I would stay there again but would request a room on a higher floor to escape the building work
Yingming Z. Індивідуальний мандрівник China, 21 січня 2014 р.
Great staff, especially Mooa, nice lady!

smiling staff, nice location and neat Jangcylon.
9
Great staff, especially Mooa, nice lady, helping me send so much postcards. If she likes you, maybe she can teach you some Thai Dishes~
Wen K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 29 вересня 2013 р.
Regard the wifi maybe a bit slow

clean , comfortable , value for stay
10
I've a good holiday in Banana Leaf Hotel , good environment for solo traveler and close to the beach.
Conrad A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 31 серпня 2013 р.
Clean, cheap, comfortable, Close to attactions.

Clean, comfortable and cheap
9,3
The first room was away from the construction site, however the air conditioner did not work, so they moved me to another room facing the construction. The noise was minimal and I barely noticed as the major construction is mostly complete. The Staff were attentive and helpful. They did suggest I leave the key at the reception as it is 1500 Thai Baht if it is lost. This is no reflection on the hotel, but Patong near the Busy area is probably just dangerous after 2 am. There is no elevator, so keep this in mind, I did not see any restaurant attached, but there are many close by. This hotel is incorrectly located on GOOGLE maps. It is right off the main road, just look for the 5 Star Massage parlor and walk to the building behind. It is about 10 min walk to the beach which is quite close if walk in a straight line from the hotel. There are plenty of washing machines for clothes in front of the hotel for 30 - 40 baht. Did not see any driers.
Miechiel M. Поїздка вдвох Canada, 10 липня 2013 р.
Great value for the money

very comfortable king size bed, fast internet, and friendly staff
7,7
the hotel was great and the staff was very friendly. However, the room smelled like smoke and there was contruction going on next door. They were jackhammering some demolition on a concrete building wich was annoying on the first day we arrived. We wanted to get some sleep from traveling a long way, but weren't able to because of the noise. the next day was OK and haven't encountered any problems.They provided daily free (2 glass bottles) and free coffee & tea in the lobby. I would higly recommend this hotel and friendly staff to others anytime when there is no construction.Just make sure you ask for a non-smoking room

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Banana Leaf Hotel ПхукетThe Banana Leaf Hotel Пхукет - РецепціяThe Banana Leaf Hotel Пхукет - Ванна кімнатаThe Banana Leaf Hotel Пхукет - ФойєThe Banana Leaf Hotel Пхукет - ФойєThe Banana Leaf Hotel Пхукет - ФойєThe Banana Leaf Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюThe Banana Leaf Hotel Пхукет - РецепціяThe Banana Leaf Hotel Пхукет - РецепціяThe Banana Leaf Hotel Пхукет - ФойєThe Banana Leaf Hotel Пхукет - ФойєThe Banana Leaf Hotel Пхукет - Спа-центрThe Banana Leaf Hotel Пхукет - Спа-центр


AS-AGWEB-3A01