Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Bell Pool Villa Resort Phuket

41/31 Moo 5 Baan Hua Khuan, Soi Bell, Kathu, Камала, Пхукет, Таїланд 83150

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 218 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,0
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (218)
Відсортувати за:
Alexey Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 жовтня 2014 р.
Райский уголок

Дружелюбный и отзывчивый персонал, уют и комфорт, бассейн.
9,7
Отличное место! Уютная вилла с гостиной, кухней и двумя спальнями, зеленная ухоженная территория с частным бассейном. Великолепный вид на горы. Дружелюбный и отзывчивый персонал, который обеспечивал хороший сервис. Отель представляет бесплатный трансфер до пляжа Камала - 5 минут езды и Патонга - 20 минут. Завтраки хорошие и разнообразные, которые доставляют на виллу в заранее согласованное время. Кроме того, на вилле есть кофемашина и вы самостоятельно в любое время можете сделать себе кофе. Приятно удивил интернет- WI FI - работал с приличной скоростью и без сбоев. Это был хороший и незабываемый отдых на вилле в Камале. Еще раз спасибо персоналу The Bell Pool Villa за гостеприимство и хороший сервис.
Повідомити про цей вігук
Igor L. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 лютого 2014 р.
Хороший отдых

Тихо спокойно
8
Прошло хорошо хорошая территория главное не попасть что бы в соседней вилле жиле шумные китайцы!!
Повідомити про цей вігук
Igor L. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 жовтня 2013 р.
Замечательно хороший спокойный отдых хороший сад

Большая вилла хороший бассейн приватность ухоженная территория сад хороший персонал завтраки приносят на виллу отлично подойдет и для семьи и для пары
8,3
Замечательно хорошие виллы хороший персонал стильные комнаты приличный бассейн
Повідомити про цей вігук
Dmytri U. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 жовтня 2012 р.
уединенный комфортный отдых

приватность
8,3
Неудачное расположение далеко до моря и до патонга. комфорт и уединенность все компенсирует. Передвигаться на машине или байке. Свой бассейн полная уединенность и привтность хоть голышом ходи и купайся. бассейн не очень большой но вполне приличный. В общем рекомендую
Повідомити про цей вігук
Rene K. Поїздка вдвох Switzerland, 1 лютого 2016 р.
Great stay again
6
We love this quiet place. So nice with this private pool. We can sleep very well in this bed and place. Almost to much sleeping and miss the nice pool. We extend our stay again can almost not leave. We been here back almost 6 times or about 30 days and we will not stopp to come back
Повідомити про цей вігук
Rene K. Поїздка вдвох Switzerland, 21 січня 2016 р.
We are back... amazing relaxing

Villa, privacy, location
8,7
We are back again... in 1 year we staying almost 30 days in The Bell. Already feel coming home. Still we love this place... all so close by motorbike. Restaurants, beaches and the nightlife in Patong. We love to relax in the villa... just the 2 of us. Enjoy music or just swimming on the floating pillows in the pool. We will be back soon... best place to get the energy back to live and work in Hanoi.
Повідомити про цей вігук
Rene K. Поїздка вдвох Switzerland, 10 січня 2016 р.
Back again for new years eve

Privacy, villa, staff
8,3
As we always come back to this place we must be very happy. We only choose other resort when the bell is fully booked. Quiet location, nice private villas and not far from everthing. The villa dining is ok but not great. So we prefere to go outside for lunch or dinner. In this area u can choose all kind of food from local, seafood or even best italian pasta. Rent a motorbike or use the taxi to go around. For night time we recommend on friday & saturday catch beach club for drinks after dinner. Great party location with lifestyle poeple from around the world.
Повідомити про цей вігук
Bilal M. Сім"я з малими дітьми United States of America, 16 грудня 2015 р.
Wow!!

The villa. The pool. The villa.
9,7
The resort is located about a 7 minute drive from the kamala beach. Very private, extremely spacious, super clean and just beautiful. We lived our stay here and will definitely want to come back here.
Повідомити про цей вігук
Tsui H. Група Hong Kong, 28 листопада 2015 р.
Good value of money

Big Pool, good breakfast and big room
8,7
Good day, only location is far away, its fine if you have car rental
Повідомити про цей вігук
Min L. Поїздка вдвох Malaysia, 24 листопада 2015 р.
Perfect Retreat

spacious villa, great amenities, privacy
8,7
I had a wonderful time at the Bell Pool Villa. The villa was spacious, huge swimming pool, complete amenities and wonderful service. It is a little far from many places in Phuket, but if it is privacy you want, this place is perfect! I wished I had stayed longer! Wrote a full review here: http://shewalkstheworld.com/2015/11/28/the-bell-pool-villa-resort-phuket/
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
The Bell Pool Villa Resort Phuket ПхукетThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВхідThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - КухняThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - РесторанThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вітальня представницького класуThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - РесторанThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - РесторанThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Спа-центрThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Спа-центрThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ПляжThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ПляжThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - План поверхів


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04