Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Bell Pool Villa Resort Phuket

41/31 Moo 5 Baan Hua Khuan, Soi Bell, Kathu, Камала, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вхід The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напої The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вілла The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Кухня
The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напої The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напої The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Ресторан The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вітальня представницького класу The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Ресторан The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Ресторан The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напої The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напої The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напої The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напої The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напої The Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напої
Місцезнаходження Камала Кількість номерів: 16
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,3
Розташування
6,9
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
7,8
Усі відгуки (201)
Відсортувати за:
Alexey Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 жовтня 2014 р.
Райский уголок

Дружелюбный и отзывчивый персонал, уют и комфорт, бассейн.
9,7
Отличное место! Уютная вилла с гостиной, кухней и двумя спальнями, зеленная ухоженная территория с частным бассейном. Великолепный вид на горы. Дружелюбный и отзывчивый персонал, который обеспечивал хороший сервис. Отель представляет бесплатный трансфер до пляжа Камала - 5 минут езды и Патонга - 20 минут. Завтраки хорошие и разнообразные, которые доставляют на виллу в заранее согласованное время. Кроме того, на вилле есть кофемашина и вы самостоятельно в любое время можете сделать себе кофе. Приятно удивил интернет- WI FI - работал с приличной скоростью и без сбоев. Это был хороший и незабываемый отдых на вилле в Камале. Еще раз спасибо персоналу The Bell Pool Villa за гостеприимство и хороший сервис.
Повідомити про цей вігук
Igor L. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 лютого 2014 р.
Хороший отдых

Тихо спокойно
8
Прошло хорошо хорошая территория главное не попасть что бы в соседней вилле жиле шумные китайцы!!
Повідомити про цей вігук
Igor L. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 жовтня 2013 р.
Замечательно хороший спокойный отдых хороший сад

Большая вилла хороший бассейн приватность ухоженная территория сад хороший персонал завтраки приносят на виллу отлично подойдет и для семьи и для пары
8,3
Замечательно хорошие виллы хороший персонал стильные комнаты приличный бассейн
Повідомити про цей вігук
Dmytri U. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 жовтня 2012 р.
уединенный комфортный отдых

приватность
8,3
Неудачное расположение далеко до моря и до патонга. комфорт и уединенность все компенсирует. Передвигаться на машине или байке. Свой бассейн полная уединенность и привтность хоть голышом ходи и купайся. бассейн не очень большой но вполне приличный. В общем рекомендую
Повідомити про цей вігук
Quek K. Група Singapore, 29 липня 2015 р.
Spacious living

Food, spacious, nice pool
7,7
3 room villa spacious. Some TV movies. Really good breakfast. Own parking lot. Nice pool. Morning breakfast call, after that will call to ask if you have finished, that not a good practice. Better to have own transport. Rent a car at airport for 800 bth per day. Overall good
Повідомити про цей вігук
Chim K. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 24 липня 2015 р.
disappointed and dissatisfied

The Bell Pool Villa Resort Phuket
4,7
I staysvher for 3 nights for 4bedroom President villa. The staff is impolite. The bed is too small, the shower is very weak. The WiFi always disconnected. Sometimes the power is off. The last day, the water supply also stop in my villa and they request me to go shower in reception. The checkbout time is 1200, the staff came to my villa request check out at 1100. They suspected we took out two towels from the hotels without return. We together with the staff located the two towels inside the room. If you want to rent a 5 stars hotel. Phukut have many choice.
Повідомити про цей вігук
Kai Y. Поїздка вдвох Singapore, 14 липня 2015 р.
Fantastic. Beyond expectations

Service, Room and value for money
9
I booked this stay under a deal and it was my first time staying in a 5 star hotel. I glad I did as this was a really fantastic experience for me and my partner. Both of us are in awe over their service from the moment we arrived at the villa till the moment we left the villa. Their service do not stopped simply because we checked out (we were waiting at the lounge for few hours before we head to the airport). The villa was also really pretty beyond expectations. However, the downside was the mosquitoes and millipedes which was beyond the control of hotel. Other than that, both my partner and I had an absolutely wonderful time in the villa. I would like to specially mention that the bed is really comfortable and I had a good sleep which is really rare for me.
Повідомити про цей вігук
Andrew L. Група Malaysia, 16 червня 2015 р.
Awesome stay

Private pool, quiet and fast internet
8
room very clean. apple tv and butler service available. breakfast selection plenty. all rooms with attached bathroom. complimentary transfer to patong and kamala beach. transport to other places are priced reasonably. downside - mosquito attacks and far from convenient stalls
Повідомити про цей вігук
Yui F. Ділова поїздка Hong Kong, 14 червня 2015 р.
very nice

reasonable price
8,7
Повідомити про цей вігук
Soon K. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 3 червня 2015 р.
staff very good

food and staff very helpful
7,7
Overall good only a bit far from town
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Bell Pool Villa Resort Phuket ПхукетThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВхідThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ВіллаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - КухняThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - РесторанThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Вітальня представницького класуThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - РесторанThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - РесторанThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Їжа та напоїThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Спа-центрThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Спа-центрThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - Місця відпочинку та розвагиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ПляжThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - ПляжThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пхукет - План поверхів


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A01