чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Burlington Hotel

No. 51-57 Hennessy Road, Ванчай, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Номер Люкс The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня
The Burlington Hotel Гонконг - Вітальня The Burlington Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю The Burlington Hotel Гонконг - Фойє The Burlington Hotel Гонконг - Рецепція
Місцезнаходження Ванчай Кількість номерів: 84

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 1137 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,5
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (1137)
Відсортувати за:
Tcyganov V. Поїздка вдвох 3 грудня 2012 р.
Хороший отель но ужасный интернет

юппи
8
Хорошее расположение, есть холодильник, печь для готовки, микроволновая печь, посуда, сковородки и кастрюли. Отличный способ сэкономить. но интернет очень плохой.
Ella A. Поїздка вдвох Russia, 24 листопада 2012 р.
отель хороший

,номера( для гонконга) просторные
8,3
все чисто, стильно, есть кухня, посуда, район просто замечательный
Nightlife Tip: здесь все поблизости-рестораны, магазины ,кафе, транспорт, метро
Konstantin K. Поїздка вдвох Russia, 21 вересня 2012 р.
Удобное расположение

Удобное расположение, есть мини-кухня, чисто, уютно, но очень маленькие номера, что характерно для Гонконга.
8,7
На ресепшене очень холодно, как и в целом в отеле, в номере можно открыть окно, в душе постоянно ударялись об угол под раковиной и поэтому бросали на него полотенце. Есть кофеварка, холодильник, вся необходимая посуда, можно приготовить в номере, рядом магазины. В номере есть тапочки, зубные щетки с маленьким тюбиком зубной пасты. Рядом трамвайная остановка, недалеко улица с кучей баров, кажется локхард стрит. В целом отель понравился!
Shopping Tip: Рядом много магазинчиков на любой вкус
Alland K. Індивідуальний мандрівник Russia, 11 березня 2012 р.
это аппартаменты

новый
4,7
Это было ужастно. нас было 6 человек и нас поселили в три комнаты, стандарт студио и улучшенный. В стандартном номере( если это можно так назвать, размер неб ольше10- 15 метров, вместо 30 описанных) стоит одна маленькая кровать, на которой очень сложно уместиться вдвоем. Когда мы пришли на рецепшион и попросили поменять номер, нам очень нервным тоном было объявлено что у нас нет номеров с двумя кроватями. Самое ужасное, что персонал на столько нагло и вызывающе себя вел, что разразился скандал. В итогое мы потеряв 50 процентов стоимости переселились в другой отель уже из принцыпа.,с большим скандалом. Я понимаю что это 3 звезды отель, не пять, но вести себ подобным образом просто нецивилизовано!Мы в Гонконг ездим очень часто и жили там в разнообразных гостиницах, но с таким мы встретились в первые, вообще в мире.
Nightlife Tip: Если вы снимите этот номер за 50 долоров в сутки и вы студент, которому весело и по фигу где ночевать, это оченб актуально
Piotr L. Поїздка вдвох 17 січня 2012 р.
Lokalizacja w samym centrum

Lokalizacja, wifi
5,7
hotel dobry do zwiedzania hk ze względu na lokalizacje, czysty, pomocna obsługa
Restaurant Tip: Wokół pełno restauracji, zycie nocne zaczyna sie tu po 20
Jakub K. Ділова поїздка Poland, 8 вересня 2011 р.
Świetnie zlokalizowany hotel

Lokalizacja w centrum, konkurencyjna cena, wygodne pokoje, bardzo miła i pomocna obsługa
9,3
The Burlington to bardzo przyjemny, niewielki hotel w centrum Hongkongu. W porównaniu z innymi hotelami w podobnej lokalizacji cechuje się bardzo przystępną ceną oraz doskonałą relacją jakości usług do kwoty, którą trzeba wydać na pobyt. Pokój był duży, wygodny, czysty i dobrze wyposażony. Uwagę zwracają też ciekawie zaprojektowane lobby i korytarze. Dodatkowo, osoby pracujące w hotelu okazały się wyjątkowo uprzejme i pomocne. Zdecydowanie polecam ten hotel, zarówno dla osób wybierających się do Hongkongu na dłużej oraz na krótki wyjazd biznesowy.
Hotel Feature Tip: Wszystkie hotele w centrum Hongkongu są niezwykle drogie, ale wiele z nich nie oferuje w rzeczywistości usług o jakości, które warte byłyby tak wygórowanych cen. The Burlington Hotel ma zdecydowanie najlepszą ofertę o porównaniu z ceną.
Steven B. Група United States of America, 14 грудня 2012 р.
The hotel was fine.

modern and clean
7
It was fine except that they were in the process of packing. I guess renovation is starting and the office was going to close. I could not get a late checkout that next day as I was hoping. The location is good, with fine restaurants all around and good bars. There were also a lot of not so "good" bars as this is in the red light district. As a single male walking down the sidewalk getting hassled by women trying to get you to enter their bars was more irritating than walking down the streets of Istanbul and getting hassled by carpet salesmen. It was non-stop, and no did not mean no to them.
Jack Y. Ділова поїздка Malaysia, 14 грудня 2012 р.
Great and nice apartment in good location

Clean and nice room, located very near to MTR
9
This is actually a serviced apartment with cooking utilities such as electronic strove, microwave and such. The room is big and clean and the bed is comfortable. It located 5-10 mins walk to WanChai MTR. The only down side is the toilet is really a bit too small already.
Leung Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 14 грудня 2012 р.
Good location in reasonable price

Tidy and clean
6,7
It is a located in good location in HK island. Having a lot of different kind of restaurant around it. It is tidy and clean. Disappointed that there is no shower shade, so that the water is flow out whole restroom and take a high risk for customer when they got slip down.
Sightseeing/Attractions Tip: Good location and restaurant in everywhere
Yu H. Індивідуальний мандрівник China, 14 грудня 2012 р.
Bad experience

convenient location, not far from tube station and right in the central - night life area
5,7
THe location is central and quite convenient. but it took me a while to find my room as it's separate from the building where the reception is. this is more like an apartment (serviced) rather than hotel. It was surprisingly very noisy around 3-5am - sounds like a lorry (or many) were working in that area. It was weird and very annoying. I didn't sleep after I heard this and felt very tired when I got up in the morning for my meeting. I wouldn't recommend this place .

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Burlington Hotel Гонконг - ВхідThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - Номер ЛюксThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - ВітальняThe Burlington Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюThe Burlington Hotel Гонконг - ФойєThe Burlington Hotel Гонконг - Рецепція


AS-AGWEB-3B08