чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Connaught Hotel

37 Shaheed Bhagat Singh Marg, Connaught Place, Центральний Делі, Нью-Делі і ЕнСіАр, Індія 110001 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Фойє The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Паб/Коктейль-бар The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Рецепція The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Фойє The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Фойє The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Басейн The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Басейн The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Паб/Коктейль-бар
The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня
Місцезнаходження Центральний Делі Кількість номерів: 87
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,8

із 184 відгуків

Ціна-якість:
6,2
Розташування
8,0
Робота персоналу:
6,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (184)
Відсортувати за:
Sergey V. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 6 квітня 2012 р.
Неплохой отель рядом с центральной площадью.

Удобное месторасположение, приветливый персонал.
8
неплохой отель, находится в 5 минутах ходьбы от центральной площади. множество кафе и магазинов поблизости. стоянка такси перед отелем, где можно недорого заказать экскурсии и пр. хорошие завтраки и услужливый персонал. номера маленькие, но уютные.
Maurie E. Поїздка вдвох Australia, 20 грудня 2014 р.
catered for our needs

The ease at which everything was done - no hassles
9
Longyun Z. Ділова поїздка China, 30 листопада 2014 р.
horriable,not recommend
2
horrible manager ,horriable receptionist ,room is ....
Tom E. Поїздка вдвох Finland, 30 листопада 2014 р.
Poor standards

Friendly staff
4,7
This hotel is low value for the price. Corridors and rooms reek of moldy tobacco and overall the rooms do not feel clean and comfortable. Feels like a low budget place. Staff is friendly, but not very professional. The airport pickup failed to materialize. We hired a car and driver through the hotel for a full day to take us to see the Taj Mahal and other sights. The hotel's representative gave the driver so little money for petrol that we run out about one hour before we were back at the hotel. As a result we were stuck in the dark on the side of the highway for two hours. And this despite the fact that we only went to the Taj without visiting the other sights. I would avoid this hotel.
Harsukh J. Ділова поїздка United States of America, 29 листопада 2014 р.
Poor, will not stay again.

Lobby was clean, few staff were very polite and courteous.
3,7
They have old outdated telephone with pulse tone rather touch tone, old and outdated TV where pictures are dark in colors, and most of the times there phone lines were out of order, So my clients and guests were unable to reach me via phone. After 3rd day, I checked out.I will not recommend this hotel to any one.
Longyun Z. Ділова поїздка China, 21 листопада 2014 р.
horrible service
2
i want my money back ,never ever checking in . 1,rude 2,rude 3,not comfortable 4,reception is rude ,not answer your call ,hang up your phone call without listen to you. 5,lying 6,room not clean ,blanket has very bad smell , oh my god ,worest ever.
Longyun Z. Ділова поїздка China, 18 листопада 2014 р.
horriable
2
never go to this terrible hotel again.
Mike S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 18 листопада 2014 р.
Disappointed.

1. Staff was friendly 2. Breakfast was good 3. Location was OK
4,7
Dr H. Група Malaysia, 16 листопада 2014 р.
Senior ladies experience

Free room upgrading , free pick up and send off to airport , and a wonderful link to shopping, sight-seeing and restaurants. The tour operator , M.Ahmed , gave us a trustworthy driver for the 3 days.
10
I emailed Priyanga and asked her to ensure a pickup since we arrived very late and it was our first visit to NEw Delhi. At the reception we were greeted by Sanjit and company and a lovely surprise awaits .Room was upgraded from superior to delux , on a lower floor , no smoking and facing the morning sun , overlooking the hockey stadium. Bedsheets were changed daily and promptly , room temperature was cool , two TV , slightly small toilet. Dinning room service was not as warm as the floor, and reception areas. Coffee not of expected standard, but lemon tea in the room was good. Generally Connaught was excellent , no smell as what some travellers reported. Dusty and busy streets are unpleasant surroundings outside the hotel, but thats unavoidable. My only wish is if only the windows could be cleaner . Dr Hafsah .
Angeline S. Ділова поїздка Thailand, 2 листопада 2014 р.
Room too small, Weak Water supply, Poor Wifi

Travel Desk, Doorman, Housekeeper
3
Reasonable okay.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАрThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ФойєThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Паб/Коктейль-барThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - РецепціяThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ФойєThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ФойєThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - БасейнThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - БасейнThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Паб/Коктейль-барThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняThe Connaught Hotel Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня


AS-AGWEB-3B02