Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Coral Blue Oriental Villas & Suites

Batiancilla St, Talisay, Santa Fe,, острів Бантаян, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Bamboo Oriental Beach Villas and Suites
The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Пляж The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Пляж The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Буфет/Кафе The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Рецепція The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Зовнішній вид готелю The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Інтер’єр готелю The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Ресторан The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Балкон/Тераса The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Ресторан The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Інтер’єр готелю The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Вітальня The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Вітальня The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Вітальня The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Ресторан The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Ресторан The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Інтер’єр готелю
The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Ванна кімната The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Балкон/Тераса The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Пляж The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Зовнішній вид готелю The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Фойє The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Фойє The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Рецепція The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Ресторан The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Пляж The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Пляж The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Місця відпочинку та розваги
Місцезнаходження острів Бантаян Кількість номерів: 6
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,2
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (102)
Відсортувати за:
Maksim N. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2014 р.
Рассадник тараканов

хорошее расположение
3,3
1. Тараканы. Они везде. В одну из ночей даже не смогли поспать т.к. как только закрывали глаза тараканы начинали бегать прямо по нам. Кроме тараканов еще много всего - ящерицы, муравьи. Но это нормально для бунгало. Ненормально количество тараканов. 2. Сервис. На мое сообщение о наличии тараканов ночью охранник сказал что я пьян и отправил спать... Днем же на ресепшн мне сказали что это мы сами запустили тараканов открывая окна. Пьян я конечно не был, окна все закрыли еще в первый день чтобы эффект от малюсенького кондиционера хоть как-то проявился. 3. Еда. Готовить тут не умеют. Есть можно только омлет, креветки в кляре и "chicken cordon blue". При мне наш сосед американец 5 раз просил их нормально приготоаить яйца. Каждый раз приносили не то что их просили. 4. В описании номера на этом сайте написано что он 84 кв.м. На самом деле номер максимум метров 40-50. И бунгало был не отдельный, а через стенку были соседи. Терраса тоже с соседями... 5. Сами в номере не убираются. Нужно обязательно об этом попросить. Причем даже если попросил то убираются не сразу. 6. Шампуней, гелей для душа в номере не было. Хорошо что у нас были свои. В целом отель максимум на 2 звезды. Даже до хреновой египетской/турецкой четверки очень далеко.
Svetlana M. Поїздка вдвох Russia, 17 листопада 2014 р.
Уединенный отдых на пляже

Расположение, стиль,
10
Отель представляет собой небольшую виллу в национальном стиле. Расположена прямо на пляже. Посоветовала бы для тихого, романтического отдыха. Рядом с отелем несколько ресторанов и баров, где можно вкусно и недорого покушать. Есть небольшое кафе для местных с несколькими пластмассовыми столиками и стульями, где очень дешево можно покушать как курицу гриль (170 песо за целую курицу), так и морепродукты. Стоит отметитьместный ром Tanduay: достойный и дешевый, поэтому в дьюти-фри можно ничего не покупать. Можно питаться также и в отеле, цены приемлемые и вкусно. Но на бантаяне ярко выражены приливы-отливы, днем очень мелко и для того, чтобы зайти хотя бы по пояс нужно идти метров 50.
Grigoriy B. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 січня 2014 р.
Релакс

Уединенность, расположение, вежливый персонал
7
Останавливались в этом отеле в январе. Отель маленький, всего несколько бунгало, что очень хорошо для тех, кто ищет уединения, мы с супругом из этого числа. Расположен отель даже не на "первой линии" , а на пляже. Засыпаешь и просыпаешься под шум прибоя. Комната большая, да и ванная комната размерами не меньше. Персонал очень приветлив, любое твое желание исполняют сразу, да и сами стараются, чтобы твое пребывание в отеле было комфортным. Вообще, остров Бантаян не избалован массовым туристом, поэтому и цены здесь ласковые, например, купили у местного населения 2 кг голубого краба за 500 песо. Вообще январь не пляжный сезон, из-за большой волны могут отменить паромное сообщение, поэтому рекомендовала бы заранее не бронировать отели, а приехав, на месте прицениться и выбрать отель.
Grzegorz G. Поїздка вдвох Poland, 9 травня 2013 р.
wspaniała plaża, pustka do okoła i słońce.

Totalny luz, dobre jedzenie i cudny widok na ocean.
6,7
Chętnie bym tam wrócił lecz troszkę daleko od lotniska. jedzie się tam około 6 godzin. długi dojazd jest wynagrodzony brakiem ludzi na plaży. Trudno dzisiaj znaleźć takie miejsce. odradzam wszystkim którzy lubią nurkować ponieważ nie ma w tym miejscu rafy.
Nicholas F. Поїздка вдвох United States of America, 10 червня 2015 р.
Absolutely Beautiful Experience

Staff, location, food
9,7
First I have to say the manager and her staff were awesome!!! Nothing fell short of the best assistance with any request we had. The included breakfast is a must. Excellent choices of food on the menu. There was a miscommunication with getting picked up at the airport. I never got a confirmation email from the staff so I did arrange other transportation. The manager did send a car to pick us up and I accidentally took it instead of the service I reserved. The manager did not charge for the pickup to the hotel (excellent on her part). The location of this hotel is close to the port and on a quiet stretch of the beach. Beautiful clear water. The only thing that was a small problem was the villa we rented was not 100% sealed and the A/C did little to keep the room cold in the hot day. I never asked for a different room because overall we loved what we had. Do recommend to anyone to get the smaller room, it's very nice as well and will get cold from the A/C. Overall this is the place to stay at on Bantayan Island. We visited the Ongtong Cave Resort and Nature Park Resort. Those places are ONLY good for cave swimming....not to stay at. Last thought.....Coral Blue was an amazing place to stay and you won't be disappointed.
Apolinario L. Поїздка вдвох Philippines, 25 травня 2015 р.
highly recommended

very exclusive, perfectly situated at the beach, nice staff
8,3
the place is perfect although the resort has no pool. their rooms have ocean view. they serve welcome drinks, the rooms are spacious and are well ventilated. staffs are so nice and very approachable. there is really privacy since the resort is not so big unlike the other resorts, thus I said very exclusive. i would surely return to someday. foods aren't so expensive.
Ricca J. Група Philippines, 23 травня 2015 р.
overprice hotel
2,7
was expecting a pickup from port to hotel but there was none. when we reached the hotel, they were surprise we are in the hotel already. the room was so dusty and it wasn't even set up. no tv. the aircon was so bad that it was never a cold time in the room. to think its summer time right now. the tv was terrible and we even borrowed for a fan to make the cooler coz it was too hot even at night. it was a terrible experience.
Nathalie C. Поїздка вдвох Philippines, 10 травня 2015 р.
The perfect place for relaxation

villa, staff, view
8,3
The hotel was the best place for us to relax after our stressful wedding. Too bad we only booked for 2 nights, we should've stayed for a week!!! The beachfront villa that we got was just perfect. It had a terrace with a duyan (bamboo cradle) and a bamboo dining set where we had breakfast in the morning with the beach view. Staff was very friendly & helpful. We're planning to come back next time. Thank you so much Coral Blue!!!
Mikael D. Сім"я з малими дітьми France, 9 травня 2015 р.
perfect stay, thinking to go again

staff kindness, location, amazing villas and suites
9,7
Perfect stay with pleasant people. Willing to have vacations there again.
Robin L. Група Philippines, 20 березня 2015 р.
location

location
6,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Coral Blue Oriental Villas & Suites СебуThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ПляжThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ПляжThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Буфет/КафеThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - РецепціяThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Зовнішній вид готелю The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Інтер’єр готелюThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - РесторанThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Балкон/ТерасаThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - РесторанThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Інтер’єр готелюThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ВітальняThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ВітальняThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ВітальняThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - РесторанThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - РесторанThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Інтер’єр готелюThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Ванна кімнатаThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Балкон/ТерасаThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ПляжThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Зовнішній вид готелю The Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ФойєThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ФойєThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - РецепціяThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - РесторанThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ПляжThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - ПляжThe Coral Blue Oriental Villas & Suites Себу - Місця відпочинку та розваги


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02