Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Excelsior Hong Kong

281 Gloucester Road , Козвейбей, Гонконг 35301 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Excelsior Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю The Excelsior Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю The Excelsior Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю The Excelsior Hong Kong Гонконг - Вид The Excelsior Hong Kong Гонконг - Вид The Excelsior Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю The Excelsior Hong Kong Гонконг - Вітальня The Excelsior Hong Kong Гонконг - Бізнес Центр The Excelsior Hong Kong Гонконг - Вітальня The Excelsior Hong Kong Гонконг - Вітальня The Excelsior Hong Kong Гонконг - Фойє The Excelsior Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класу The Excelsior Hong Kong Гонконг - Ресторан The Excelsior Hong Kong Гонконг - Ресторан The Excelsior Hong Kong Гонконг - Ресторан The Excelsior Hong Kong Гонконг - Ресторан
The Excelsior Hong Kong Гонконг - Ресторан The Excelsior Hong Kong Гонконг - Ресторан The Excelsior Hong Kong Гонконг - Ресторан The Excelsior Hong Kong Гонконг - Ресторан The Excelsior Hong Kong Гонконг - Паб/Коктейль-бар The Excelsior Hong Kong Гонконг - Буфет/Кафе The Excelsior Hong Kong Гонконг - Фітнес-зал The Excelsior Hong Kong Гонконг - Конференц-зал The Excelsior Hong Kong Гонконг - Танцювальна зала The Excelsior Hong Kong Гонконг - Танцювальна зала The Excelsior Hong Kong Гонконг - Танцювальна зала The Excelsior Hong Kong Гонконг - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 883
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,0
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (776)
Відсортувати за:
Wee J. Ділова поїздка Singapore, 28 серпня 2015 р.
convenient location and good service

convenient location, good service, has shuttle serive
6,3
good
Повідомити про цей вігук
Ong C. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 16 серпня 2015 р.
Excelsior Hotel - Hong Kong

staffs are so freindly , idea Location and wonderfull room view !
9,3
Excellen , made our stay unforgettable !
Повідомити про цей вігук
Suvannee K. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 16 серпня 2015 р.
One of the best hotels in HK

Location, service and price
8,3
We were in HK last week and so happy with the hotel both location and service provided. As we need to go here and there the whole period of stay, we found that the hotel is located in the centre of everything - shopping and transportation i.e. taxi or trame. We were happy with the service of hotel staffs as well.
Повідомити про цей вігук
Zhao Y. Поїздка вдвох Singapore, 9 серпня 2015 р.
Enjoyable and comfortable stay

Location, comfortness and service
9,3
I felt extremely happy with the service that The Excelsior Hong Kong has provided me with. Firstly was the early check in they provided me upon reaching the hotel as I took the morning flight. Secondly, the service was commendable, the staff they greeted all the hotel guests and helped us with our enquiries. Thirdly, the location of the hotel was nearby to many stores and shopping malls which we can easily access to. The list just goes on and on, the hotel room was very comfortable and the staff which made up our room helped us to tidy up our things as well. Overall, I would definitely recommend anyone to this hotel. Would definitely be back to The Excelsior when visiting Hong Kong.
Повідомити про цей вігук
Ka T. Ділова поїздка Hong Kong, 4 серпня 2015 р.
The Excellent Location

Location convience,Great services,Good food
7
Very great
Повідомити про цей вігук
Chong K. Поїздка вдвох Hong Kong, 3 серпня 2015 р.
Good

Cri
8
Повідомити про цей вігук
Chi L. Ділова поїздка Canada, 30 липня 2015 р.
Perfect location

Staff, location, cleaness
10
Definetly come back for sure
Повідомити про цей вігук
Tsz K. Ділова поїздка United Kingdom, 29 липня 2015 р.
Value for money

Tidiness, Location
8
Повідомити про цей вігук
Hui L. Поїздка вдвох Singapore, 27 липня 2015 р.
good!

location, cleanliness, comfort
8,3
Повідомити про цей вігук
Sock G. Ділова поїздка Singapore, 24 липня 2015 р.
Good location but will not recommend

Location
6,3
Reasonable. The sound proofing between rooms were bad. You can literally hear the water sounds very clearly when one is bathing and it can be very noisy at night. There are many tourists in the hotel so taxi queue can be terribly long.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Excelsior Hong Kong ГонконгThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю The Excelsior Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю The Excelsior Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю The Excelsior Hong Kong Гонконг - ВидThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВидThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю The Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Бізнес ЦентрThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ФойєThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Вітальня представницького класуThe Excelsior Hong Kong Гонконг - РесторанThe Excelsior Hong Kong Гонконг - РесторанThe Excelsior Hong Kong Гонконг - РесторанThe Excelsior Hong Kong Гонконг - РесторанThe Excelsior Hong Kong Гонконг - РесторанThe Excelsior Hong Kong Гонконг - РесторанThe Excelsior Hong Kong Гонконг - РесторанThe Excelsior Hong Kong Гонконг - РесторанThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Паб/Коктейль-барThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Буфет/КафеThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Фітнес-залThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Конференц-залThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Танцювальна залаThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Танцювальна залаThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Танцювальна залаThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Інтер’єр готелюThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Інтер’єр готелюThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ЗручностіThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Ванна кімнатаThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Номер ЛюксThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Номер ЛюксThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВидThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВітальняThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Ванна кімнатаThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Ванна кімнатаThe Excelsior Hong Kong Гонконг - ВидThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Ванна кімнатаThe Excelsior Hong Kong Гонконг - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07