чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Exchange Regency Residence Hotel

Exchange Road corner Meralco Avenue, Ортігас-Пасиг, Маніла, Філіппіни 1605 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фойє The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фойє The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фойє The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фойє The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фойє The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Інтер’єр готелю The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Рецепція The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фойє The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фойє The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Вітальня The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Вітальня The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Вітальня The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Вітальня The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Вітальня
The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Конференц-зал The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фітнес-зал The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фітнес-зал The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Басейн The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Басейн The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Басейн The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Басейн The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Басейн The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Басейн The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Спортивний майданчик The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Дитячий клуб The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Місця відпочинку та розваги
Місцезнаходження Ортігас-Пасиг Кількість номерів: 216
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 633 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (633)
Відсортувати за:
Ramil K. Сім"я з малими дітьми Russia, 18 жовтня 2013 р.
Бывает и хуже

Персонал приветлив, кухня, тихо
7,3
Неплохо но не центр,сам виноват при выборе отеля поторопился. Номер тесноват но чисто. Бассейн оставляет желать лучшего.
Andrey M. Поїздка вдвох Russia, 17 липня 2013 р.
Все очень хорошо

номер, бассейн, высотность
9
Отличный отель, что бы остановиться в Маниле. Быстрое заселение,скоростные лифты. Дружелюбный персонал.
Weng H. Ділова поїздка Malaysia, 18 вересня 2014 р.
Good Hotel

1) Clean
4,3
Maynard A. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 14 вересня 2014 р.
poor staff performance, what a let down!

location amenities price
6,7
i booked a 2bedroom suite! we were the early around 1pm, check in time was 2pm, so we just waited.. 2pm came and they told us that the room s getting ready, minustes has passed and still no room! after around 45mins. i insisted that we should be allowed to stay first at a smaller room instead of waiting in their hot lobby area! so after another 15mins they decided to let us rest first on a standard room. my family decide to freshen up in the room, after another 30mins front desk called us saying that our 2 bedroom suite is ready. ok, everything was ok until the checking out the following day, they charged me for bath soap/shampoo thats suppose to be free, they told me that i consumed those items on the 1st room. what! those are free right after waiting for our 2 bedroom suite, thats the least thing you could do is let us rest first on a room then you charge me becuase we used the FREE shampoo/soap. i was so furious. after explaining and talking to the manager they reverted the charged amount for the shampoo and soap. oh my! poor performance by the staff. what a let down
Romeo U. Індивідуальний мандрівник Australia, 10 вересня 2014 р.
Only nice in photo

Food location
5,3
Roel A. Поїздка вдвох Philippines, 7 вересня 2014 р.
Great location and good value for money

Location, food, comfortable
8,3
Good service from the staff, except for a long delay when requesting additional hangers for clothes. Breakfast food at Mario's kitchen is great and always filling.
Grace S. Сім"я з малими дітьми Philippines, 7 вересня 2014 р.
i didnt stay in this hotel, but my sister said, sh

kids play station
2
i didnt stay in this hotel. its my sister, and she said that she will never recomend to anyone.
Sheila M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 7 вересня 2014 р.
excellent staff assistance

location, staff, room
9,7
excellent staff assistance very accomodating
Yiran H. Поїздка вдвох China, 6 вересня 2014 р.
Friendly staff with limited breakfast

Friendly and helpful staff
8,3
Margarita R. Сім"я з малими дітьми United States of America, 6 вересня 2014 р.
More than motels but less than like a 5 star hotel

Linient staffs, not crowded guests, free bfast- food was really good except for mario's resto
7,3
Good.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Exchange Regency Residence Hotel МанілаThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ФойєThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ФойєThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ФойєThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ФойєThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ФойєThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Інтер’єр готелюThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - РецепціяThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ФойєThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ФойєThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ВітальняThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ВітальняThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ВітальняThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ВітальняThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ВітальняThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Конференц-залThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фітнес-залThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Фітнес-залThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - БасейнThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - БасейнThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - БасейнThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - БасейнThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - БасейнThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - БасейнThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Спортивний майданчикThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Дитячий клубThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Місця відпочинку та розвагиThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Місця відпочинку та розвагиThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Місця відпочинку та розвагиThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Місця відпочинку та розвагиThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - РесторанThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - РесторанThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - РесторанThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Місця відпочинку та розвагиThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Танцювальна залаThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - РесторанThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Конференц-залThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю The Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Танцювальна залаThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Танцювальна залаThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - МагазиниThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Танцювальна залаThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Танцювальна залаThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Танцювальна залаThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ФойєThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Танцювальна залаThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Конференц-залThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Місця відпочинку та розвагиThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ВидThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ЗручностіThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - РесторанThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ВидThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - ВітальняThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - РесторанThe Exchange Regency Residence Hotel Маніла - Вітальня


AS-AGWEB-3A07