чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Marq Hotel

78/4 Soi Nanai 8, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Marq Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю The Marq Hotel Пхукет - Фойє The Marq Hotel Пхукет - Рецепція The Marq Hotel Пхукет - Вітальня The Marq Hotel Пхукет - Фойє The Marq Hotel Пхукет - Вітальня The Marq Hotel Пхукет - Ванна кімната The Marq Hotel Пхукет - Вітальня The Marq Hotel Пхукет - Вітальня The Marq Hotel Пхукет - Вітальня The Marq Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю The Marq Hotel Пхукет - Вітальня The Marq Hotel Пхукет - Вітальня The Marq Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю The Marq Hotel Пхукет - Вид The Marq Hotel Пхукет - Фойє
The Marq Hotel Пхукет - Фойє The Marq Hotel Пхукет - Рецепція The Marq Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю The Marq Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю The Marq Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю The Marq Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю The Marq Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю The Marq Hotel Пхукет - Ванна кімната The Marq Hotel Пхукет - Ванна кімната The Marq Hotel Пхукет - Ванна кімната The Marq Hotel Пхукет - Вітальня The Marq Hotel Пхукет - Вітальня
Місцезнаходження Патонг Кількість номерів: 17
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 206 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
7,0
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (206)
Відсортувати за:
Vera R. Індивідуальний мандрівник Russia, 18 травня 2013 р.
отличный недорогой отель

можно с животными, чисто, дружелюбно,
9,7
Жили с кошкой, никаких проблем не было. на первом этаже есть небольшой бар. рестораны, бары, - все поблизости, в соседнем доме можно арендовать байк. до пляжа 10 минут пешком, до торговых центров Патонга - 15. Все в пешей доступности. классный дизайн, комнаты удобные, чистые. персонал приветливый. в отеле царит дружелюбная семейная атмосфера. смело могу рекоммендовать этот вариант всем своим знакомым.
Andrey S. Поїздка вдвох Russia, 15 листопада 2012 р.
New hotel

Рядом стройка
8,7
Новый отель , далековато от всего ( шопинг пляж) брали мотобайк . Wi-fi есть
Ismail D. Поїздка вдвох Indonesia, 21 серпня 2014 р.
Pretty nice hotel

clean, comfort room, unique hotel decoration
7,3
Yeonsu N. Група South Korea, 18 серпня 2014 р.
Clean and nice

Clean, big room and CLEAN
8,3
Abby L. Поїздка вдвох Malaysia, 27 липня 2014 р.
DDC Hotel / The Marq Hotel

Friendly and very helpful staffs. Near to many food stalls. Comfy room.
8,3
Our stay in this hotel was great except that we had to climb up 3 flights of stairs up to our room each time we wanna go back to our room as there is no elevator. It was quite tough for me as I have bad knees, so it was quite a struggle for me. It would be better if you have any leg/ knee injury to inform the hotel staffs first when you are booking the rooms. This hotel is probably not very suitable for elderly and families with young kids.Overall we are quite happy with the hotel services and it's worth the money for a budget stay. The room is clean and spacious. This hotel also helped us with our hotel transfer to Kamala with their own private transportation. Just one little flaw, it was a little tough for us to look for the hotel when we arrived as the name is no more the Marq Hotel but DDC Hotel. I think they should change their name here in Agoda and on the website as it's really confusing. Thanks.
Kwong K. Індивідуальний мандрівник Singapore, 28 червня 2014 р.
Very simple room but decently furbished

Extremely cheap, nice room and attentive staffs
6,3
It was pretty decent. The staff was rather nice to have a conversation with and provided me with few attractions/places I can visit with decent English.
Asean I. Група Malaysia, 22 травня 2014 р.
simple and cheap

good locations and a good price
6,3
stayed here for 3 nights. fast check in and check out. have some troubles to find it on the first day as it change the name to DCC Hotel. luckily my friend still recognize the frontlook of the hotel (from the website). its a small room but got everything for simple traveller like me. the only problem is, they dont have an iron. i have to wear a wrinkled clothes on my vacations which is not good for the picture.. but still a pleasant stay.
Lim K. Група Singapore, 15 травня 2014 р.
Clean, Cheap & Comfortable

Friendly Staff, Clean Room, Easy to access
7,7
Chung H. Група Hong Kong, 3 березня 2014 р.
Nice Budget Hotel

clean, convenient, nice staff
7,7
Clean and tidy room, but some of of room depreciate and need to be repaired, nice balcony for hanging swimming stuff, nice staff, around 5-10 minutes walk from the busy area of patong
Chung H. Група Hong Kong, 1 березня 2014 р.
Nice budget hotel

clean, convenient, nice staff
7,7
clean and tidy room, nice staff with 24 hours reception, around5-10 minutes from the busy area of patong, nice balcony for hanging swimming stuff

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Marq Hotel ПхукетThe Marq Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю The Marq Hotel Пхукет - ФойєThe Marq Hotel Пхукет - РецепціяThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ФойєThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - Ванна кімнатаThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю The Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюThe Marq Hotel Пхукет - ВидThe Marq Hotel Пхукет - ФойєThe Marq Hotel Пхукет - ФойєThe Marq Hotel Пхукет - РецепціяThe Marq Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю The Marq Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю The Marq Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюThe Marq Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюThe Marq Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюThe Marq Hotel Пхукет - Ванна кімнатаThe Marq Hotel Пхукет - Ванна кімнатаThe Marq Hotel Пхукет - Ванна кімнатаThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - ВітальняThe Marq Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюThe Marq Hotel Пхукет - Вітальня


AS-AGWEB-3B03