Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Maxwell Hotel

N. Escario Street, Brgy. Camputhaw, Camputhaw, Себу Сіті, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Maxwell Hotel Себу Сіті - Зовнішній вид готелю The Maxwell Hotel Себу Сіті - Фойє The Maxwell Hotel Себу Сіті - Фойє The Maxwell Hotel Себу Сіті - Зовнішній вид готелю The Maxwell Hotel Себу Сіті - Вітальня The Maxwell Hotel Себу Сіті - Фойє The Maxwell Hotel Себу Сіті - Фойє The Maxwell Hotel Себу Сіті - Вітальня The Maxwell Hotel Себу Сіті - Вітальня The Maxwell Hotel Себу Сіті - Ванна кімната The Maxwell Hotel Себу Сіті - Вітальня
Місцезнаходження Camputhaw Кількість номерів: 72

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,0

із 130 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,4
Розташування
7,5
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (130)
Відсортувати за:
Mikolaj W. Поїздка вдвох Poland, 14 січня 2016 р.
Czysto w niezłej lokalizacji

Czystość, Lokalizacja, Lokalizacja
7,3
Obsługa ok ale bez rewelacji. Nie ma restauracji ani śniadań w hotelu. Trzeba szukać w okolicy miejsca do zjedzenia posiłku. Blisko do centrów handlowych, bezpieczna okolica. Brak herbaty w pokoju, gorąca woda dodatkowo płatna 20 peso. Gdybym miał płacić standardową cenę 1800 Peso za pokój nie zdecydowałbym się.
Повідомити про цей вігук
Philip T. Індивідуальний мандрівник Germany, 14 січня 2016 р.
decent budget option

location, fair price
7
The place is nothing special but if you secure a room for 20 USD it's a decent budget option. The aircon was a bit weak, the bed is ok, the room was clean so fair enough. The walk in rate of about 40 to 50 USD is very much overpriced.
Повідомити про цей вігук
Bart V. Поїздка вдвох Belgium, 11 січня 2016 р.
Stay in cebu maxwell hotel

Friendly staff, lift in hotel, big hotel
5
It was our first travel to cebu so we did not now where to go exactly. We looked for a nice hotel that was inexpensive and found the maxwell. The hotel was ok. Not great. If you dont need to be in Cebu i would recomend to stay outside the city. I booked the hotel for 5 days and left there after two days.... . There's just nothing to do. Ist quit far from the airport due the heavy trafic. For bussines that need to be there, i guess there would be better options.
Повідомити про цей вігук
Raza H. Ділова поїздка Australia, 28 грудня 2015 р.
The room was clean

The location security
5,3
I wad not happy with there wifi at all
Повідомити про цей вігук
Maria G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 27 грудня 2015 р.
Ruin our Xmas holiday

Quiet, quiet, quiet
5,3
I want my money bank - breakfast problem Promise to prepare pack breakfast on Christmas Day at 4:30am for my family of 6 and none (loads of excuses that they not been informed and they will just double it on the next day) what????? NEXT DAY - ask for double breakfast - NONE - staff keep of ringing my family member - they can't refund the money etc (managers order) Last day - waited for almost an hour for rice and 3pcs of 1inch skinny longanisa and a bit of atsara - is that all for my additional 300 or pesos??
Повідомити про цей вігук
Kirsten A. Поїздка вдвох Philippines, 27 грудня 2015 р.
Great location

Location, comfort, hot shower
8,3
It went extremely well
Повідомити про цей вігук
Stefan J. Поїздка вдвох Philippines, 24 грудня 2015 р.
A ok

Location, peaceful, accomodating
7,3
Good!
Повідомити про цей вігук
Tommy G. Поїздка вдвох Norway, 17 грудня 2015 р.
Ok helt greit hotel bare for enkel overnatting

Service,cleaning, personal
5,7
It was ok for just stayover n moving on to the nxt place, dont need stay there on all vacation.
Повідомити про цей вігук
Camilla V. Індивідуальний мандрівник Philippines, 29 листопада 2015 р.
Great location, reasonably priced, helpful staff

Location, staff, price
8,7
It was located near many dining areas and a jeepney ride away from places of interest. The staff helped in providing places with local vibes. Breakfast was served buffet style but they could probably include local dishes like danggit or dried squid. The place was kept clean all the time.
Повідомити про цей вігук
Gerald F. Поїздка вдвох Canada, 27 листопада 2015 р.
Good Stay

Location, friendly & accommodating staff, value for money
6
The hotel was clean, easy to access, close to Capital Square for fantastic food. Enjoyed the stay. Agoda has the hotel rated as 3 Star but the hotel brochure and information rates itself as 2 Star. I would most certainly agree that it is a 2.5 Star hotel.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Maxwell Hotel Себу СітіThe Maxwell Hotel Себу Сіті - Зовнішній вид готелю The Maxwell Hotel Себу Сіті - ФойєThe Maxwell Hotel Себу Сіті - ФойєThe Maxwell Hotel Себу Сіті - Зовнішній вид готелю The Maxwell Hotel Себу Сіті - ВітальняThe Maxwell Hotel Себу Сіті - ФойєThe Maxwell Hotel Себу Сіті - ФойєThe Maxwell Hotel Себу Сіті - ВітальняThe Maxwell Hotel Себу Сіті - ВітальняThe Maxwell Hotel Себу Сіті - Ванна кімнатаThe Maxwell Hotel Себу Сіті - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A01