чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Metropolis Suites Davao

Cabaguio Avenue, Corner Macopa Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Metropolis Suites Davao Давао - Зовнішній вид готелю The Metropolis Suites Davao Давао - Вітальня The Metropolis Suites Davao Давао - Вітальня The Metropolis Suites Davao Давао - Вітальня The Metropolis Suites Davao Давао - Вітальня The Metropolis Suites Davao Давао - Вітальня The Metropolis Suites Davao Давао - Вітальня The Metropolis Suites Davao Давао - Вітальня The Metropolis Suites Davao Давао - Вітальня The Metropolis Suites Davao Давао - Ванна кімната The Metropolis Suites Davao Давао - Буфет/Кафе The Metropolis Suites Davao Давао - Буфет/Кафе The Metropolis Suites Davao Давао - Оточення The Metropolis Suites Davao Давао - Оточення The Metropolis Suites Davao Давао - Оточення The Metropolis Suites Davao Давао - Оточення
The Metropolis Suites Davao Давао - Оточення The Metropolis Suites Davao Давао - Оточення The Metropolis Suites Davao Давао - Оточення The Metropolis Suites Davao Давао - Оточення
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 23
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 41 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,4
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (41)
Відсортувати за:
Toru O. Індивідуальний мандрівник Japan, 3 грудня 2014 р.
my stay

cleen and good place
8
Byungkon Y. Поїздка вдвох South Korea, 1 серпня 2014 р.
Room is good, but no other. .

Wide room, In City, Kind Staff
6,7
Not valued compare with Room rate
Abdulhamid A. Ділова поїздка Saudi Arabia, 15 квітня 2014 р.
Good

NIL
5,7
David Y. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 6 березня 2014 р.
Good clean and modern rooms close to city and airp

Refurbished rooms very nice
8
Good staff well manered and helpful
Thomas D. Поїздка вдвох Netherlands, 4 лютого 2014 р.
Nice looking rooms, but average hotel

Nearby malls, nice looking rooms
6
Stayed here for 2 nights with the family, using 3 rooms. The rooms look modern and are clean. 2 Rooms had problems with the water however, which was fixed during our stay. The staff is friendly, but too much focussed on rules rather than on me as a customer. They tried to charge me 900 PHP for a 3rd person I forgot to check in for my 3-person room, even though I paid for 3 persons for my room already. Service wise, other hotels in Davao we visited are generally better. Advantage of this hotel is that it offers 3-person bedrooms, which is not so common yet.
Georgia B. Група Philippines, 29 грудня 2013 р.
good service of the staff, clean

clean, accessible to any transport vehicle, new
7,7
Roger B. Поїздка вдвох United States of America, 22 вересня 2013 р.
Ok for the money

friendly staff, clean rooms good location
6,7
The stay was Ok newer design and pleasant rooms . We had a pugged sink and no hot water. The staff tried hard to correct the situation. Room was clean and nice, bed was comfortable. The breakfast was good.
Gareth W. Сім"я з малими дітьми Australia, 2 липня 2013 р.
Very pleasant & relaxing.

Cleanliness, polite & friendly staff, comfortable.
8,3
We enjoyed our stay. The staff in particular were very friendly & always willing to help. The rooms were comfortable & clean.
Edmon B. Сім"я з малими дітьми Philippines, 16 березня 2013 р.
Comfortable, Accessible and Clean

interior is simple, nice and modern
7
The stay was good that we actually went back after our two-days stay. The design is modern and simple for a relaxing mood. The hotel is still new, well maintained. There is no pool or garden for the family to hang-out. The mall is very accessible; public transportations are available (e.g. taxi, motorcycles, etc.)Restaurants are mostly 10minutes away.
Janet C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 24 лютого 2013 р.
not so comfortable due to dusty room.

nice design, cute and simple
7,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Metropolis Suites Davao Давао - Зовнішній вид готелю The Metropolis Suites Davao Давао - Зовнішній вид готелю The Metropolis Suites Davao Давао - ВітальняThe Metropolis Suites Davao Давао - ВітальняThe Metropolis Suites Davao Давао - ВітальняThe Metropolis Suites Davao Давао - ВітальняThe Metropolis Suites Davao Давао - ВітальняThe Metropolis Suites Davao Давао - ВітальняThe Metropolis Suites Davao Давао - ВітальняThe Metropolis Suites Davao Давао - ВітальняThe Metropolis Suites Davao Давао - Ванна кімнатаThe Metropolis Suites Davao Давао - Буфет/КафеThe Metropolis Suites Davao Давао - Буфет/КафеThe Metropolis Suites Davao Давао - ОточенняThe Metropolis Suites Davao Давао - ОточенняThe Metropolis Suites Davao Давао - ОточенняThe Metropolis Suites Davao Давао - ОточенняThe Metropolis Suites Davao Давао - ОточенняThe Metropolis Suites Davao Давао - ОточенняThe Metropolis Suites Davao Давао - ОточенняThe Metropolis Suites Davao Давао - Оточення


AS-AGWEB-3A01