чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Peacock Garden

Upper Laya, Баклейон, Бохол, Філіппіни 6301 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Peacock Garden Luxury Resort & Spa
The Peacock Garden Бохол - Вхід The Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - Рецепція The Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - Вітальня The Peacock Garden Бохол - Вітальня The Peacock Garden Бохол - Вітальня The Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - Басейн The Peacock Garden Бохол - Басейн The Peacock Garden Бохол - Спа-центр The Peacock Garden Бохол - Спа-центр The Peacock Garden Бохол - Оточення
The Peacock Garden Бохол - Оточення The Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поруч The Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поруч The Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поруч The Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поруч The Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поруч The Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поруч The Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поруч The Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поруч The Peacock Garden Бохол - Транспорт поруч
Місцезнаходження Баклейон Кількість номерів: 33
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,8

із 305 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
7,6
Робота персоналу:
9,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,4
Комфортність номерів/Стандарт:
9,3
Страви/Організація харчування:
8,6
Усі відгуки (305)
Відсортувати за:
Elena B. Поїздка вдвох Russia, 2 січня 2014 р.
отель на 2 дня

интерьер в испанском колониальном стиле, красивая обстановка, вкусная еда, повар - француз.
8,3
минус этого отеля - отсутствие моря, к морю надо ехать на такси.
Irina M. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 20 січня 2013 р.
Отличный отель для спокойного отдыха

Расположение в стороне от дороги, охраняемая территория, очень красивые виды
9,7
Отличный отель, три-четыре дня провести в покое, изолированно от туристических тусовок-очень полезно. В отеле замечательный бассейн, большой и глубокий, персонал отеля очень ненавязчив, чистота везде исключительная, шикарный вид с балконов всех номеров, нам очень понравилось, хотя отдыхала с двумя взрослыми дочерьми 20 и 30 лет, довольны были все. И кстати, очень недорогой отель, учитывя сервис и внутреннее убранство.
Порада туристам: Несколько однообразные завтраки
Don P. Індивідуальний мандрівник United States of America, 28 квітня 2015 р.
Beautiful Hotel

The staff, the pool, and the location.
10
I loved staying at the Peacock Garden Hotel. The staff are so warm and it is a beautiful secluded Hotel. I did not want to leave.
Elsa R. Сім"я з малими дітьми Philippines, 26 квітня 2015 р.
A different Bohol experience

Stunning infinity pool & view, good food, outstanding customer service
8,7
I would like to commend the staff for going their extra mile. I did not confirm my transfer arrangement with the hotel since I have already rented a car for our Bohol tour. On the day of our arrival/booking date at Peacock Garden, the hotel staff called me and confirmed if I have travel arrangements. Also, its also good that they do last calls for their guests who haven't dined yet. The view and the infinity pool is also breathtakingly beautiful. The room is clean & has comfy beds though it has hints of aging already. Peacock Garden has also a wide array of antique collections ranging from Jose Rizal's chair, stunning chandelier in Old Heidelberg dining room, to a bottle of wine dated 1826. The place though is far from the beach, very secluded, ideal for romantic dates and relaxing getaways.
Gillian R. Поїздка вдвох Australia, 14 квітня 2015 р.
Peacock stay

Atmosphere, beds were fabulous, and staff were good.
9,7
We were there for a family wedding. The resort was perfect for it. The staff were very helpful and pleasant. It is very isolated, so we will probably not return. It was a bit sad that there was only one Peacock.
Gilberto S. Поїздка вдвох Mexico, 5 квітня 2015 р.
Breath taking getaway

Scenery, services, accommodation and staff are top level
9,7
peacock Garden is amazing, the value for money it's worth every dime. Staff is kind and helpful at all times, spa is really good and the outdoor tours and activities are always well arranged. Definitely coming back!!!
Jessica I. Група United States of America, 3 квітня 2015 р.
no words for heaven on earth alive!

beauty... beyond expectations.. infinity!
10
Will return
Paul C. Поїздка вдвох United Kingdom, 18 березня 2015 р.
Beautiful villa

Friendly staff/beautiful room/great view you can look at all day
9,7
Loved every day there .A nice secret hotel.You can great their free taxis bus to the beach .when to see the dolphins superb then the island.white sands only 3 people there mmm nice ,but that ears plugs for the boat engine.Spa there Greatest!!!! .Food superb .
David T. Індивідуальний мандрівник United States of America, 1 березня 2015 р.
Amazing place

Impeccable service, beautiful views, beautiful decor
8,7
Fantastic stay and fantastic value. This place is truly incredible. The only thing I wish were different were that it were closer to the beach, but they do offer a shuttle, so that was definitely good. Outside of that I would say this is the perfect place for groups or couples to have an amazing, private getaway experience.
David P. Поїздка вдвох United States of America, 25 лютого 2015 р.
Stay at Peacock Garden

Excellent facilities and the staff was outstanding!
9,7

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Peacock Garden БохолThe Peacock Garden Бохол - ВхідThe Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - РецепціяThe Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - ВітальняThe Peacock Garden Бохол - ВітальняThe Peacock Garden Бохол - ВітальняThe Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - Зовнішній вид готелю The Peacock Garden Бохол - БасейнThe Peacock Garden Бохол - БасейнThe Peacock Garden Бохол - Спа-центрThe Peacock Garden Бохол - Спа-центрThe Peacock Garden Бохол - ОточенняThe Peacock Garden Бохол - ОточенняThe Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поручThe Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поручThe Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поручThe Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поручThe Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поручThe Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поручThe Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поручThe Peacock Garden Бохол - Цікаві місця поручThe Peacock Garden Бохол - Транспорт поруч


AS-AGWEB-3B06