Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Peninsula Manila

Corner of Ayala and Makati Avenues, Макаті, Маніла, Філіппіни 1226 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - Вхід The Peninsula Manila Маніла - Зручності The Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - Вхід The Peninsula Manila Маніла - Фойє The Peninsula Manila Маніла - Фойє The Peninsula Manila Маніла - Фойє The Peninsula Manila Маніла - Рецепція The Peninsula Manila Маніла - Фітнес-зал The Peninsula Manila Маніла - Вітальня The Peninsula Manila Маніла - Вітальня The Peninsula Manila Маніла - Вітальня The Peninsula Manila Маніла - Вітальня
The Peninsula Manila Маніла - Вітальня The Peninsula Manila Маніла - Номер Люкс The Peninsula Manila Маніла - Номер Люкс The Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класу The Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класу The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Інтер’єр готелю The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Ресторан
Місцезнаходження Макаті Кількість номерів: 493
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,1
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,1
Страви/Організація харчування:
8,6
Усі відгуки (736)
Відсортувати за:
Elena C. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 травня 2015 р.
Великолепно

Завтрак номер спа
10
Отель соответствует уровню 5 звезд. Оформление отеля сервис и питание выше всяких похвал. Приятное дополнение: хороший фитнес центр , сауна и бассейн. Рекомендую
Dmitry B. Сім"я з малими дітьми Russia, 19 лютого 2013 р.
Великолепный отель

расположение, номера, сервис
10
Останавливались в этом отеле на годовщину свадьбу, остались очень довольны. Номера в отличном состоянии, обслуживание на высоте. Рестораны в отеле также шикарные! В лобби по вечерам играет оркестр. Единственное, что не понравилось, в лобби отеля огромный лобби-ресторам, где на обеды и ужины собирается очень много людей, не живущих в отеле.
Andrey V. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 грудня 2012 р.
Красивый отель расположенный в самом сердце Манилы

В холле отеля оказываешься под сводами небесных потолков и погружаешься в царство роскоши
10
Размещение в отеле запланировал на последний день пребывание на Филиппинах, в ночь перед вылетом на Родину. Очень пожалел об этом, так как в таком отеле хотелось пожить еще несколько дней и никуда не улетать. Отель шикарный во всем: начиная с холла и встречающего персонала в очень забавных костюмах портье; оркеста, чью музыку, нежно льющуюся с высоты, ты слышишь, едва переступил порог отеля; уютных номеров, аккуратно заправленных постелей с невообразимым числом подушек; тысячи других приятных мелочей, которые всегда под твоей рукой, и надо только знать, чего ты хочешь сам.
Shopping Tip: В шаговой доступности торговый центр "Глориетта"
Roman P. Поїздка вдвох Russia, 27 березня 2010 р.
Шокирующая Азия

Великолепный стиль, комфортные номера, превосходные завтраки
10
Один из лучших отелей Манилы, расположен в нескольких минутах ходьбы от шоппинг-центров и ресторанов, превосходный сервис, бассейн, утопающий в зелени; качество и разнообразие еды может на равных поспорить с лучшими отелями Старого Света! Приветливый и дружелюбный персонал готов помочь в любой ситуации! Отель одинаково подходит как для бизнесменов, так и для путешественников, ценящих комфорт.
Leo R. Ділова поїздка Philippines, 29 червня 2015 р.
The best

Food and people
10
Best of the best
Maria R. Індивідуальний мандрівник Philippines, 27 червня 2015 р.
Valued Customer

The staff, they called me by name which is HUGE. The room service was exceptional in terms of speed and set up. The smoking rooms, even of you smoke you won't be suffocated and smell like smoke.
9,3
I totally enjoyed my stay and i felt like a regular and valued customer. One thing though, food service at the lobby took sooo long. Room service was faster so i ate in my room instead. For my first stay i had a GREAT time and would definitely come back.
Ching S. Ділова поїздка Taiwan, 26 червня 2015 р.
Peninsula Makati is still a Value for Money Hotel

security Service, lobby lounge, concierge service
8,7
I properly left my HTC earphone / black in rm.508 (check in on 6/25, check out on 6/26), is that possible AGODA could pass on this message and ask Peninsula Makati to send it back to me if they have it in their LOST &FOUND Record. .....cslu.0530@gmail.com +886 933135139
Can Y. Ділова поїздка Germany, 31 травня 2015 р.
Dirty underwear on the shelf...and it wasn't mine

Location
4,7
With a brand like Peninsula, my expectations were high. Not only is tiered excuse for a hotel, the housekeeping services are sloppy to the extreme. In general, all hotel services were sloppy. Most rooms are facing a noisy street. Upon arrival, the front door team were too busy having a private conversation to help me with the door. Next morning when I was unpacking I found a dirty underwear on the shelf in the cupboard. The management left a brief form letter (i.e. not handwritten) note in my room with a small box of chocolates, which ensures that I will not stay there again!
Lalaine A. Поїздка вдвох Philippines, 28 травня 2015 р.
Excellent service, that's Manila Penn

Excellent service, perfect location and its very elegant lobby.
9,3
To celebrate our 9th anniversary in the same hotel that we had our honeymoon 9 years ago was a very good throwback moment. Richard was very courteous and helpful. We will definitely comeback.
Ankush K. Ділова поїздка India, 23 травня 2015 р.
Cc

great rooms , great restaurant
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Peninsula Manila МанілаThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - ВхідThe Peninsula Manila Маніла - ЗручностіThe Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - ВхідThe Peninsula Manila Маніла - ФойєThe Peninsula Manila Маніла - ФойєThe Peninsula Manila Маніла - ФойєThe Peninsula Manila Маніла - РецепціяThe Peninsula Manila Маніла - Фітнес-залThe Peninsula Manila Маніла - ВітальняThe Peninsula Manila Маніла - ВітальняThe Peninsula Manila Маніла - ВітальняThe Peninsula Manila Маніла - ВітальняThe Peninsula Manila Маніла - ВітальняThe Peninsula Manila Маніла - Номер ЛюксThe Peninsula Manila Маніла - Номер ЛюксThe Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класуThe Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класуThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - Інтер’єр готелюThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - БасейнThe Peninsula Manila Маніла - БасейнThe Peninsula Manila Маніла - Ванна кімнатаThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - Спа-центрThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класуThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класуThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Фітнес-зал


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05