чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Peninsula Manila

Corner of Ayala and Makati Avenues, Макаті, Маніла, Філіппіни 1226 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - Вхід The Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - Конференц-зал The Peninsula Manila Маніла - Басейн The Peninsula Manila Маніла - Фітнес-зал The Peninsula Manila Маніла - Фойє The Peninsula Manila Маніла - Зручності The Peninsula Manila Маніла - Фойє The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Вхід The Peninsula Manila Маніла - Ванна кімната The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Конференц-зал The Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-бар
The Peninsula Manila Маніла - Фойє The Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-бар The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-бар The Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-бар The Peninsula Manila Маніла - Ресторан The Peninsula Manila Маніла - Буфет The Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-бар The Peninsula Manila Маніла - Буфет The Peninsula Manila Маніла - Басейн The Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-бар The Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-бар
Місцезнаходження Макаті Кількість номерів: 493
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,9

із 718 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,1
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,1
Страви/Організація харчування:
8,6
Усі відгуки (718)
Відсортувати за:
Dmitry B. Сім"я з малими дітьми Russia, 19 лютого 2013 р.
Великолепный отель

расположение, номера, сервис
10
Останавливались в этом отеле на годовщину свадьбу, остались очень довольны. Номера в отличном состоянии, обслуживание на высоте. Рестораны в отеле также шикарные! В лобби по вечерам играет оркестр. Единственное, что не понравилось, в лобби отеля огромный лобби-ресторам, где на обеды и ужины собирается очень много людей, не живущих в отеле.
Andrey V. Індивідуальний мандрівник Russia, 1 грудня 2012 р.
Красивый отель расположенный в самом сердце Манилы

В холле отеля оказываешься под сводами небесных потолков и погружаешься в царство роскоши
10
Размещение в отеле запланировал на последний день пребывание на Филиппинах, в ночь перед вылетом на Родину. Очень пожалел об этом, так как в таком отеле хотелось пожить еще несколько дней и никуда не улетать. Отель шикарный во всем: начиная с холла и встречающего персонала в очень забавных костюмах портье; оркеста, чью музыку, нежно льющуюся с высоты, ты слышишь, едва переступил порог отеля; уютных номеров, аккуратно заправленных постелей с невообразимым числом подушек; тысячи других приятных мелочей, которые всегда под твоей рукой, и надо только знать, чего ты хочешь сам.
Shopping Tip: В шаговой доступности торговый центр "Глориетта"
Roman P. Поїздка вдвох Russia, 27 березня 2010 р.
Шокирующая Азия

Великолепный стиль, комфортные номера, превосходные завтраки
10
Один из лучших отелей Манилы, расположен в нескольких минутах ходьбы от шоппинг-центров и ресторанов, превосходный сервис, бассейн, утопающий в зелени; качество и разнообразие еды может на равных поспорить с лучшими отелями Старого Света! Приветливый и дружелюбный персонал готов помочь в любой ситуации! Отель одинаково подходит как для бизнесменов, так и для путешественников, ценящих комфорт.
Cristina F. Поїздка вдвох Philippines, 22 квітня 2015 р.
The Best Hotel Stay I've Ever Had

SERVICE. location. Ambiance.
9,7
Amazing and impeccable service. The and hotel pays a lot of attention to small details, a lot of which you won't find in any other hotel of the same caliber. Will definitely come back again.
Raymond K. Ділова поїздка Canada, 20 квітня 2015 р.
Peninsula needs major overhaul

Location is great; lobby looks grand, music was great
7
Not so good. Injured my knees cause their work desk drawers cannot remain close properly so if you rush to get the doors, you get a knockoff in your knees. Luggage delivery took 20 minutes. High tea a bit pricy and food looks terrible. Bathroom remain as it was in the 70s which give you that dirty look. Need major make over to compete with latest 5 stars. Since I stay in hotels over 200 days per year and have done business in 30 countries, I tend to spot what is good and what is not up to par. I think peninsula treats their staff well and it's great. I believe time has pass by and peninsula still think they are a top not hotel and it isn't. Ten years ago, I stayed in the New York peninsula, I had ordered lobster for dinner and disappointed as they serve me a prawn size lobster. The manager tried to tell me it is a one pound lobster but hardly convincing. He offered me complimentary dessert and I ordered the check and left quickly. I walked to the four seasons hotel and ordered a lobster salad and I expect it would be a half pound lobster and I was wrong, it was twice the size of peninsula's lobster. I was so impressed by four seasons dinning room that I ate every meal for the entire trip and went back there several times thereafter. Time has gone by and peninsula need to wake up. The Hong Kong flagship hotel afternoon tea could be a laughing matter, I been there several time as I like their lobby but the finger sandwiches, sometime it is dried up and not fit for human consumption. Their shanghai peninsula is better but again you are better off to eat lunch than having the high tea sum it up a over price under value experience. I know a lot of people just go there to be seen, I have no interest in doing that but I do enjoy the music.
Brian G. Сім"я з малими дітьми Philippines, 12 квітня 2015 р.
Good breakfast and good location

Nice lobby, good location, good breakfast
9,7
Brian G. Поїздка вдвох Philippines, 12 квітня 2015 р.
Very grand hotel

Lobby, big rooms and good food
9,7
David M. Індивідуальний мандрівник United States of America, 10 квітня 2015 р.
Great Location

Location, Staff, and Food are splendid at this hotel
9,7
I visited manila in april 2015, and enjoyed my stay at the Peninsula. The room was clean and comfortable, but the room keys didnt work (had to swap them out 4 times). Overall the staff was excellent and the location is amazing, and the facility is in good shape. Definitely a 5 star hotel, and a place I will visit again.
Archie A. Індивідуальний мандрівник Australia, 7 квітня 2015 р.
Awesome

location,room,customer service
9,3
1 word awesome
Gonzalo P. Сім"я з малими дітьми Mexico, 5 квітня 2015 р.
The staff could perform better

Room, location, clean.
9,3
You cannot go wrong with the peninsula, but the one night that we wanted to dine in the restaurants of the hotel we experienced a long wait for a baby chair in the lobby buffet. We had to walk out of the place. We asked 4 different waitres for the chair and they just didnt take it. The. We went to the Thai restaurant and it took around 30 minutes to take our order. We complaint about that with the manager.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Peninsula Manila МанілаThe Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - ВхідThe Peninsula Manila Маніла - Зовнішній вид готелю The Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - БасейнThe Peninsula Manila Маніла - Фітнес-залThe Peninsula Manila Маніла - ФойєThe Peninsula Manila Маніла - ЗручностіThe Peninsula Manila Маніла - ФойєThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - ВхідThe Peninsula Manila Маніла - Ванна кімнатаThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - ФойєThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - БуфетThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - БуфетThe Peninsula Manila Маніла - БасейнThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - Паб/Коктейль-барThe Peninsula Manila Маніла - РецепціяThe Peninsula Manila Маніла - РесторанThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класуThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класуThe Peninsula Manila Маніла - Конференц-залThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класуThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Танцювальна залаThe Peninsula Manila Маніла - Вітальня представницького класуThe Peninsula Manila Маніла - Фойє


AS-AGWEB-3B01