чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Ritz Hotel at Garden Oases

Porras Street, Bo. Obrero, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Спортивний майданчик The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Басейн The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Фойє The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Спортивний майданчик The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Спортивний майданчик The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Вітальня The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Вітальня The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Вітальня The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Вітальня The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Вітальня The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Вітальня
The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Ванна кімната The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 88
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 197 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
7,2
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (197)
Відсортувати за:
Loren M. Ділова поїздка Philippines, 26 листопада 2014 р.
RITZ

It is a quite accommodating hotel, with greens and trees.
7,3
David P. Ділова поїздка Philippines, 24 листопада 2014 р.
Value for Money!

Friendly staff.. value for money.. good location
7
Very pleasant!
David L. Поїздка вдвох New Zealand, 14 листопада 2014 р.
Very Pleasant

Quality Quality Quality
8
Try this hotel when next in Davao. You will not be disappointed. It is the complete package. And the cheapest room is exceptional value for money...plus don't forget the free buffet breakfast if booked here on Agoda. Check out the hotel website for facilities.
Jed P. Сім"я з малими дітьми Philippines, 13 листопада 2014 р.
Good job

Pool, location, food
7,7
Lea M. Поїздка вдвох Philippines, 7 листопада 2014 р.
a worthy stay

nice staff, good ambiance,good food
9,7
my stay is good.. i would recommend it if youre planning to stay in Davao for a week or more real value for money, nice staff, good yet simple food...better than other three or four star hotelsin davao, there's a problem with wifi but its just ok
Ma T. Ділова поїздка Philippines, 7 листопада 2014 р.
very good

accomodation
10
very good
Lyle C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 5 листопада 2014 р.
Nice Hotel and friendly staff

Friendly staff, nice room, good food
9
It was enjoyable.
Richard C. Ділова поїздка United States of America, 21 жовтня 2014 р.
Nice Staff

I liked the staff.
7
I recommend the hotel if it fits your budget. The biggest problem is no Internet in the room. If you need that, this isn't for you.
Maria L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 19 жовтня 2014 р.
it’s just an ok hotel

cleanliness, friendly staff and their perfomance
6,3
i stayed in this hotel for 6 days. The room is very big for 1 person. The aircon doesn’t get really cold. The location is not good, not accessible for transportation. I am not coming back to stay in this hotel.
Rita D. Сім"я з малими дітьми United States of America, 5 жовтня 2014 р.
Charges chargea charges!!

Nice location affordable food nice staff
6
Stay was ok but i was w a two yr old and a 4 yr old and we were charged extra for their swimming even though we were checked in. The next day we swam again inthe morning and we were charged extra again... Children below four doesnt get charged extra to stay but charged extra to swim not once but twice !

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Ritz Hotel at Garden Oases ДаваоThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Спортивний майданчикThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - БасейнThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю The Ritz Hotel at Garden Oases Давао - ФойєThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Спортивний майданчикThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Спортивний майданчикThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - ВітальняThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - ВітальняThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - ВітальняThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - ВітальняThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - ВітальняThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - ВітальняThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Ванна кімнатаThe Ritz Hotel at Garden Oases Давао - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B08