чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Royal Mandaya Hotel

J. Palma Gil Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Royal Mandaya Hotel Давао - Буфет The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня представницького класу The Royal Mandaya Hotel Давао - Паб/Коктейль-бар The Royal Mandaya Hotel Давао - Ресторан The Royal Mandaya Hotel Давао - Зовнішній вид готелю The Royal Mandaya Hotel Давао - Інтер’єр готелю The Royal Mandaya Hotel Давао - Номер Люкс The Royal Mandaya Hotel Давао - Номер Люкс The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Танцювальна зала The Royal Mandaya Hotel Давао - Танцювальна зала The Royal Mandaya Hotel Давао - Конференц-зал
The Royal Mandaya Hotel Давао - Конференц-зал The Royal Mandaya Hotel Давао - Оточення The Royal Mandaya Hotel Давао - Оточення The Royal Mandaya Hotel Давао - Оточення The Royal Mandaya Hotel Давао - Оточення
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 183
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 231 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (231)
Відсортувати за:
Heinz G. Індивідуальний мандрівник Germany, 31 липня 2014 р.
top hotel highley recommended

spacious, clean, nice staff
9,7
For me the best hotel in Davao
Heinz G. Індивідуальний мандрівник Germany, 30 липня 2014 р.
a great hotel with an unusual high standard

super staff, spacious and high standard
9,7
I had a great time in this hotel, a great service and for four stars a far higher level then other hotels with four stars anywhere, highley to recommend, salamat for the time there
Christian A. Індивідуальний мандрівник Denmark, 20 липня 2014 р.
Beware of the roosters

Location, standard, service
7,7
Fancy and luxurious hotel, friendly staff, decent breakfast. Central location. Everything was very nice, the only problem being that I was awoken at 3:30 in the morning by roosters cawing, from a regular residential house just next to the hotel. I asked to get a room facing the street, which was no problem, although I could still hear those darn roosters a bit from the new room.
Maricel V. Ділова поїздка Philippines, 10 липня 2014 р.
Great Stay at Hotel Mandaya

Comfortable Rooms, Staffs Performance and affordable because of discounts
9,7
Me and my colleague from Malaysia were satisfied during our stay at Hotel Mandaya. We will surely book again on our trip back to Davao.
Sabrina G. Поїздка вдвох Philippines, 29 червня 2014 р.
Comfortable hotel, proactive staff

Decent and comfortable hotel, proactive staff helped us with all our needs, secure
8,7
Wilcy T. Група United Kingdom, 29 червня 2014 р.
Will be back and stay in Mandaya again.

Staff..cleanliness, services
9,3
Superb
Johanna B. Група Australia, 21 червня 2014 р.
Comfortable but hotel needs an upgrade!

Friendly Staff!
6,7
We had a comfortable stay but would be nice if the hotel do an upgrade. Staff were friendly.
Ronaldo C. Група Philippines, 15 червня 2014 р.
A relaxing and comfortable stay

It is a quiet elegant hotel and spacious clean room. The food was great and accessible by public transport.
7,7
The staff is orderly and accomodating. Organized hotel with good breakfast. The hotel has elegant decor and good bed to sleep.
Huang S. Ділова поїздка Taiwan, 25 травня 2014 р.
clean, centrally located and worth your money

accessible to transport, downtown and clean
8
hotel is centrally located and close to shopping centers, restaurants and nightlife of davao.
Domingo C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 21 травня 2014 р.
We had a great stay and the location is perfect!

Big
8,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Royal Mandaya Hotel ДаваоThe Royal Mandaya Hotel Давао - БуфетThe Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня представницького класуThe Royal Mandaya Hotel Давао - Паб/Коктейль-барThe Royal Mandaya Hotel Давао - РесторанThe Royal Mandaya Hotel Давао - Зовнішній вид готелю The Royal Mandaya Hotel Давао - Інтер’єр готелюThe Royal Mandaya Hotel Давао - Номер ЛюксThe Royal Mandaya Hotel Давао - Номер ЛюксThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - Танцювальна залаThe Royal Mandaya Hotel Давао - Танцювальна залаThe Royal Mandaya Hotel Давао - Конференц-залThe Royal Mandaya Hotel Давао - Конференц-залThe Royal Mandaya Hotel Давао - ОточенняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ОточенняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ОточенняThe Royal Mandaya Hotel Давао - Оточення


AS-AGWEB-3B07