чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Royal Mandaya Hotel

J. Palma Gil Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Royal Mandaya Hotel Давао - Буфет The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня представницького класу The Royal Mandaya Hotel Давао - Інтер’єр готелю The Royal Mandaya Hotel Давао - Номер Люкс The Royal Mandaya Hotel Давао - Номер Люкс The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Оточення The Royal Mandaya Hotel Давао - Оточення The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Ванна кімната The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня
The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Ванна кімната The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня The Royal Mandaya Hotel Давао - Ванна кімната
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 183
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 285 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (285)
Відсортувати за:
Curtis B. Індивідуальний мандрівник Canada, 28 березня 2015 р.
Great stay

Friendly staff, clean, good location
8,3
Very enjoyable stay
Denise R. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 березня 2015 р.
ok

everything was ok except for the comfort room. whenever the people in the other room put in the water or flushed the toilet it would creat a lot of noise in our room..
8
Ok
Geraldine A. Поїздка вдвох Ireland, 22 лютого 2015 р.
Very nice hotel.

hotel was central, beautiful and staff very helpful.
9,7
We stayed in d hotel after our 4 day walk and stay in Mt.Apo. Our first impression when the taxi drove in to the entrance of the hotel was "WOW". It was nice and comfortable hotel.
Allan G. Поїздка вдвох United Kingdom, 16 лютого 2015 р.
posibly the best staff at any hotel

best staff, comfy room,good and secure
7,7
the room seen in the advertising is nothing like the general rooms you get. it`s not really a holiday hotel. more corperate. but the friendlyness of every one there makes up for it. we did enjoy our stay there.
Farukh A. Ділова поїздка Pakistan, 30 січня 2015 р.
It's not a 4 star

Only location was good as a businessman
5,3
Room was very small and bed was only queen size also.
M R. Поїздка вдвох Australia, 25 січня 2015 р.
unfortunate

staff, pool area, food
8
Hotel is really good. If you stay in the tower to the left of the reception desk expect to be awake till 3am from the bar across the road. Book the deluxe room
Samuel C. Поїздка вдвох Australia, 10 січня 2015 р.
Very good stay

Good breakfast. Close to everything you need. Service.
10
Very good stay. Room little small. No room safe. If your a light sleeper be aware there I construction at back of hotel, ask for room facing street
Jennifer V. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 грудня 2014 р.
Nice Hotel

Clean room, Nice facilities, good location
2,3
Our stay is good, the hotel is clean and the facilities are great!
Justin D. Індивідуальний мандрівник Philippines, 29 грудня 2014 р.
Nice Hotel & Friendly Staff

Value for Money, Comfort.and Friendly Staff
9,3
I stayed 4D3N, room and bathroom was cleaned, with all the basic amenities at hand. My only complaint was the WIFI service it was good only on the first day and the rest of my stay was disaster.
Mark R. Поїздка вдвох Australia, 25 грудня 2014 р.
Nothing to fault.

Friendly staff and security. Breakfast.
8,7
We booked initially for four days and ended staying for eight. A home away from home with incrdibly friendly and helpful staff and security. It will be my hotel of choice for Davao from now on.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Royal Mandaya Hotel ДаваоThe Royal Mandaya Hotel Давао - БуфетThe Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня представницького класуThe Royal Mandaya Hotel Давао - Інтер’єр готелюThe Royal Mandaya Hotel Давао - Номер ЛюксThe Royal Mandaya Hotel Давао - Номер ЛюксThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ОточенняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ОточенняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - Ванна кімнатаThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - Ванна кімнатаThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - Ванна кімнатаThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - Ванна кімнатаThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - ВітальняThe Royal Mandaya Hotel Давао - Вітальня


AS-AGWEB-3C07