Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Seminyak Beach Resort & Spa

Jl. Kayu Aya Seminyak Beach, Семіняк, Балі, Індонезія 80361

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 532 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,6
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (532)
Відсортувати за:
Quan N. Поїздка вдвох Vietnam, 26 березня 2013 р.
nice

nice, lovely, big
10
Повідомити про цей вігук
Alexey A. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 січня 2013 р.
Классный отель со странным менеджментом

Отличный бассейн, хорошие номера, прекрасный завтрак, обходительный и внимательный персонал
9,7
Отличный отель, мне все в нем понравилось.... Особенно когда я обнаружил, что мне не обязательно идти до моего номера по длинному коридору, а можно пройти через прекрасную территорию отеля и войти со второго входа, недалеко от моря. Странно , что персонал отеля не подсказал мне этого. В отеле было хорошо все... Удобные номера ( был даже проигрыватель для айфона), прекрасный бассейн, отличные завтраки, внимательный персонал..... Тот редкий случай, когда практически не к чему придраться..... Ну разве что маловато розеток для зарядки телефонов , айпэдов.....отличное расположение- рядом магазины, ночная жизнь, модный бич клаб....естественно первая линия у моря... В этом отеле меня поразило другое. Он был.....пустой! Это при том, что другие отели в Семиньяке были полны народу.... Я был поражен когда в совершенно пустом ресторане играл прекрасный оркестр. На завтраке были заняты два-три стола. Но вечерами в окнах отеля горел свет. И подойдя поближе я обнаружил, что оказывается персонал отеля зажигал свет в пустых номерах! Фантастика! На мой вопрос в чем дело ? Я получил ответ- low season.... :))) очень странно.... Когда я попытался переговорить с менеджером о продлении моего проживания в отеле и попросил сделать скидку-скидку я не получил!:))
Порада туристам: Совет- останавливайтесь в этом отеле. Не пожалеете. Цена в принципе соответствует качеству. Я платил что-то около 330 $ за ночь
Повідомити про цей вігук
Evgenia G. Поїздка вдвох Russia, 20 червня 2009 р.
отличное место

расположение
9,7
Повідомити про цей вігук
Ying H. Група China, 2 травня 2016 р.
Awesome location, pool, friendly staff
6,7
We enjoyed our stay very much. The pool is awesome, a much better location to have sunset drinks than it's neibour Ku De Ta which is famous for sunset drinks/dinning. Don't think they have much kids facilities, which is not ideal for family but on the opposite side great for non family guests cause there wasn't any noise of kids screaming and jumping around at the pool area. We even got upgraded to a villa. The breakfast area is cozy and peaceful, and with a very good menu. Love it!
Повідомити про цей вігук
Krisanne F. Поїздка вдвох United States of America, 22 квітня 2016 р.
Great value
6,7
This hotel is centrally located and a good value for the money.
Повідомити про цей вігук
Debbie B. Поїздка вдвох Australia, 19 квітня 2016 р.
Enjoyed our stay
5,7
We would book this hotel again.
Повідомити про цей вігук
Joseph O. Індивідуальний мандрівник Ireland, 17 квітня 2016 р.
Great location, good value.
6,7
The downside of this hotel is when you are informed at check in that your room is across the road, I was offered an upgrade for a token amount which I took, that beach view and access is worth the money. Large rooms, fabulous pool, great staff and reasonable pricing gives a relaxing Bali weekend.
Повідомити про цей вігук
Francois M. Поїздка вдвох France, 15 квітня 2016 р.
One night, too short !!
6,3
The Seminyak Beach Resort & Spa is very nice and impressive, well located and with great staff. Maybe the room we were given on the ground floor would have been larger to make our stay really great. Anyway, next visit to Bali we will surely consider this hotel in our short list.
Повідомити про цей вігук
Amanda C. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 11 квітня 2016 р.
Beautiful Resort
6
Service was excellent at the resort and food quality, presentation and taste were excellent as well. Loved the swimming pools and the overall resort atmosphere.
Повідомити про цей вігук
Bahman S. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 8 квітня 2016 р.
Great location!
5,3
Right on the beach & beautiful infinity pool!
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
The Seminyak Beach Resort & Spa БаліThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ЗручностіThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ЗручностіThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Паб/Коктейль-барThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - РесторанThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Зовнішній вид готелю The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Паб/Коктейль-барThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ЗручностіThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Фітнес-залThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спорт та розвагиThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Їжа та напоїThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ЗручностіThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - РецепціяThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ЗручностіThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ВітальняThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ВітальняThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ВітальняThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ВітальняThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ВітальняThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ВітальняThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ОточенняThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ЗручностіThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - БасейнThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ЗручностіThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A08