чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Seminyak Beach Resort & Spa

Jl. Kayu Aya Seminyak Beach, Семіняу/ Керобокан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Ресторан The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Басейн The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Ресторан The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Ресторан The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Ресторан The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Ресторан The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Сад The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Зовнішній вид готелю The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Сад The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Сад The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Сад The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Фітнес-зал The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центр The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центр The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центр The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центр
The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центр The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центр The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центр The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центр The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Зовнішній вид готелю The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Інтер’єр готелю The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Ванна кімната The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спорт та розваги The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Пляж The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Пляж The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Басейн The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Зручності
Місцезнаходження Семіняу/ Керобокан Кількість номерів: 105
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 465 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (465)
Відсортувати за:
Quan N. Поїздка вдвох Vietnam, 26 березня 2013 р.
nice

nice, lovely, big
10
Alexey A. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 січня 2013 р.
Классный отель со странным менеджментом

Отличный бассейн, хорошие номера, прекрасный завтрак, обходительный и внимательный персонал
9,7
Отличный отель, мне все в нем понравилось.... Особенно когда я обнаружил, что мне не обязательно идти до моего номера по длинному коридору, а можно пройти через прекрасную территорию отеля и войти со второго входа, недалеко от моря. Странно , что персонал отеля не подсказал мне этого. В отеле было хорошо все... Удобные номера ( был даже проигрыватель для айфона), прекрасный бассейн, отличные завтраки, внимательный персонал..... Тот редкий случай, когда практически не к чему придраться..... Ну разве что маловато розеток для зарядки телефонов , айпэдов.....отличное расположение- рядом магазины, ночная жизнь, модный бич клаб....естественно первая линия у моря... В этом отеле меня поразило другое. Он был.....пустой! Это при том, что другие отели в Семиньяке были полны народу.... Я был поражен когда в совершенно пустом ресторане играл прекрасный оркестр. На завтраке были заняты два-три стола. Но вечерами в окнах отеля горел свет. И подойдя поближе я обнаружил, что оказывается персонал отеля зажигал свет в пустых номерах! Фантастика! На мой вопрос в чем дело ? Я получил ответ- low season.... :))) очень странно.... Когда я попытался переговорить с менеджером о продлении моего проживания в отеле и попросил сделать скидку-скидку я не получил!:))
Порада туристам: Совет- останавливайтесь в этом отеле. Не пожалеете. Цена в принципе соответствует качеству. Я платил что-то около 330 $ за ночь
Evgenia G. Поїздка вдвох Russia, 20 червня 2009 р.
отличное место

расположение
9,7
Liesl B. Поїздка вдвох South Africa, 22 лютого 2015 р.
Beautiful hotel and excellent service

Location, friendly staff and relaxed environment
10
My husband and I were met with friendly faces since the moment we arrived. We were upgraded to an Ocean view villa as they were overbooked and it was our honeymoon.The villa was absolutely incredible! Everything was clean and we loved having our own pool and a beautiful garden, and also being able to see the ocean. It was private and quiet, and perfect for a relaxing honeymoon. The sunset view from the hotel was gorgeous and we enjoyed the happy hour cocktails. We only ate breakfast at the resort as there are so many restaurants to explore in Seminyak. The breakfast buffet was very good and had lots of variety. The atmosphere was serene and relaxing. Overall, we had a great stay and we are extremely thankful for the upgrade to that villa, which we'll certainly be dreaming about for a very long time.
Stella J. Сім"я з малими дітьми United States of America, 20 лютого 2015 р.
Great stay and location

Location, large,size,rooms and staff
8,3
Travis B. Поїздка вдвох Australia, 17 лютого 2015 р.
Perth

The beautiful gardens and beach view. The fantastic staff and the great location.
8
Great experience, will remember our lovely holiday.
Lok J. Група Hong Kong, 14 лютого 2015 р.
Not worth $300 usd

Good location, friendly staff but the hotel itself - interior, room furnishings, facilities are of 4 star quality.
4,3
Alysia R. Сім"я з малими дітьми Australia, 6 лютого 2015 р.
Amazing hotel

View of the pool and beach, large size of the suite, friendliness of staff
9,7
Our stay at The Seminyak was amazing. The location was perfect, the rooms and hotel were georgous, with perfect views of the pool and beach. The staff were all super friendly. Felt like a queen!
Anahera H. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 5 лютого 2015 р.
Paradise on earth

People, pools, food
9,3
It was amazing. All staff were more than kind, became friends on first day! Food for breakfast is buffet and is amazing! All was delicious. The room attendant was so sweet, he went the extra mile to not only make sure the stay was comfortable but leaving the room in immaculate condition and awesome towel art! Haha. I loved the whole experience and would recommend this resort if it is within your means as it is pricey. Money well spent! Beautiful resort, enhanced by amazing staff and great facilities!
Abdulrahman B. Індивідуальний мандрівник Saudi Arabia, 21 січня 2015 р.
Very nice

Location, swimming pool, staff
8,3
Was very good .

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Seminyak Beach Resort & Spa БаліThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - РесторанThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - БасейнThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - РесторанThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - РесторанThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - РесторанThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - РесторанThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - СадThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Зовнішній вид готелю The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - СадThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - СадThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - СадThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Фітнес-залThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спа-центрThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Зовнішній вид готелю The Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Інтер’єр готелюThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Ванна кімнатаThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Спорт та розвагиThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ПляжThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ПляжThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - БасейнThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ЗручностіThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - РесторанThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - ОточенняThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - БуфетThe Seminyak Beach Resort & Spa Балі - Буфет


AS-AGWEB-3B06