чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Рунгкут, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Square Сурабая - Сад The Square Сурабая - Фітнес-зал The Square Сурабая - Буфет/Кафе The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Конференц-зал The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Фойє The Square Сурабая - Зручності The Square Сурабая - Паб/Коктейль-бар The Square Сурабая - Вітальня The Square Сурабая - Фойє
Місцезнаходження Рунгкут Кількість номерів: 120
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 1488 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (1488)
Відсортувати за:
Hanif A. Ділова поїздка Indonesia, 11 березня 2015 р.
Comfort

Clean, comfort and friendly staff
7,7
Nice and clean room with comfort environment. Easy to find food and retaurant. Closed to Airport.
Novy W. Ділова поїздка Indonesia, 26 лютого 2015 р.
cleans

good design
6
It's easy to find the hotel, you can find markets and food stalls around.
Arthur K. Ділова поїздка Malaysia, 25 лютого 2015 р.
Nice rooms with plenty of marts nearby

Room conditions, foodcourt and nearby marts.
7
The room is nice with a kitchenette for any self-cooking needs. There are plenty of stalls on the ground floor and nearby 24-hour marts. Good for those heading to nearby places in the morning. The comforter and sofa could need a better cleaning though.
Alfred G. Поїздка вдвох Netherlands, 21 лютого 2015 р.
Noisy airco

Clean
7
Bad, noisy airco kept me out of my sleep
Nur F. Індивідуальний мандрівник Singapore, 14 лютого 2015 р.
Good location and hotel view

Location, hotel view, clean room
9,3
Fast check-in and check-out. Love how there a lot of shops nearby so you need not travel out to other places. Stayed at the 17th storey during the stay and the view was amazing both day and night!
Faridatul I. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 7 лютого 2015 р.
the square

wi-fi,friendly, cozy
8,7
Dimas D. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 1 лютого 2015 р.
Big and clean room

location, room and staff
7,3
Very big room with small kitchen like an apartment room, unless there not cooking utensil and dining set also, but overall the hotel was excellent
Alfred S. Поїздка вдвох Switzerland, 20 січня 2015 р.
Clean and nice Hotel

Cleaness, price and friendly staff
8,3
Hadi S. Ділова поїздка Indonesia, 20 січня 2015 р.
Location is close to shopping center

location, staff service
6,7
as expected, except that used glass in room did not washed daily.
Selvi R. Ділова поїздка Indonesia, 19 січня 2015 р.
it's ok for the place to sleep

we can find a lot of food near the hotel
6,3
We can hear the sound of others from outside the room, in the room I found some kind of fly ( I don't know what kind fly), in the bathroom I can't find place to hang my clothes

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Square СурабаяThe Square Сурабая - СадThe Square Сурабая - Фітнес-залThe Square Сурабая - Буфет/КафеThe Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Конференц-залThe Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - ФойєThe Square Сурабая - ЗручностіThe Square Сурабая - Паб/Коктейль-барThe Square Сурабая - ВітальняThe Square Сурабая - Фойє


AS-AGWEB-3A06