чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Рунгкут, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Square Сурабая - Сад The Square Сурабая - Фітнес-зал The Square Сурабая - Буфет/Кафе The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Конференц-зал The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Фойє The Square Сурабая - Зручності The Square Сурабая - Паб/Коктейль-бар The Square Сурабая - Вітальня The Square Сурабая - Фойє
Місцезнаходження Рунгкут Кількість номерів: 120
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 1471 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (1471)
Відсортувати за:
Hadi S. Ділова поїздка Indonesia, 20 січня 2015 р.
Location is close to shopping center

location, staff service
6,7
as expected, except that used glass in room did not washed daily.
Alfred S. Поїздка вдвох Switzerland, 20 січня 2015 р.
Clean and nice Hotel

Cleaness, price and friendly staff
8,3
Selvi R. Ділова поїздка Indonesia, 19 січня 2015 р.
it's ok for the place to sleep

we can find a lot of food near the hotel
6,3
We can hear the sound of others from outside the room, in the room I found some kind of fly ( I don't know what kind fly), in the bathroom I can't find place to hang my clothes
Irnantio H. Ділова поїздка Indonesia, 13 січня 2015 р.
Pleasent stay

Cleanliness, Staff services, many selection for nearby dining places
8,3
Very comforting
Willhansen K. Поїздка вдвох Indonesia, 4 січня 2015 р.
NICE PLACE TO STAY

BIG ROOM, GOOD BREAKFAST, GOOD VIEW FROM ROOM
8
GREAT
Tjhin H. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 4 січня 2015 р.
Clean, Good Location, Worth the money

Clean, Good Location, Worth the money
8
I stay in this hotel for few days for holiday, and enjoyed it very much. the staff is friendly, the hotel is clean and the location is good. I will stay here again next time.
Rudy H. Ділова поїздка Indonesia, 2 січня 2015 р.
ALWAYS THE BEST PLACE TO STAY

Clean Room, Friendly Staff, Excellent Food
10
Great stay at The Square. The room is spacious and clean. Only steps away from the lobby i can get excellent food at very cheap price. Very recommended and i definitely will stay again at The Square.
Hargiyanto H. Ділова поїздка Indonesia, 30 грудня 2014 р.
Good hotel

price, staff, room
9
Yvette C. Сім"я з малими дітьми Australia, 23 грудня 2014 р.
Great location

Close to many food options / cheap laundry that's returned to hotel recepti
8
David N. Ділова поїздка Singapore, 19 грудня 2014 р.
Value for Money

Clean, Friendly, Food
8,3
Nice, but no smoking room and the massage changed. My last time staying here.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Square СурабаяThe Square Сурабая - СадThe Square Сурабая - Фітнес-залThe Square Сурабая - Буфет/КафеThe Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - Конференц-залThe Square Сурабая - Зовнішній вид готелю The Square Сурабая - ФойєThe Square Сурабая - ЗручностіThe Square Сурабая - Паб/Коктейль-барThe Square Сурабая - ВітальняThe Square Сурабая - Фойє


AS-AGWEB-3C01