чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Sun Hotel Sidoarjo

Jl. Pahlawan No. 1, Сідоарджо, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Басейн The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Паб/Коктейль-бар The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Зовнішній вид готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Конференц-зал The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Зовнішній вид готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Магазини
The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сідоарджо Кількість номерів: 129
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,0

із 102 відгуків

Ціна-якість:
6,5
Розташування
7,4
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (102)
Відсортувати за:
Arbaiyah Y. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 11 грудня 2014 р.
Friendly staff and good food

Breakfast, friendly staff and reasonable price
10
I enjoy my stay. Food was good and staff was friendly. I would come back to this hotel again.
Darpan G. Ділова поїздка Singapore, 4 грудня 2014 р.
This hotel was ok not so good for what you pay

location
4,3
this hotel is ok should choose other hotel for what you pay. rooms are very old and very bad. the day i check-in no one come to show me room or escort me to room just u will be by ur own. only plus point is location near to mall.....
Adhi K. Ділова поїздка Indonesia, 12 листопада 2014 р.
Close to mall

Easy access to get meals, good pool and comfort room
6
As My title said... As an addition, the food is good enough for ***
Sugiarto S. Ділова поїздка Indonesia, 19 вересня 2014 р.
The room and cleanliness needs improvement

Location, Breakfast, Price
6
Overall is good, the breakfast quite good, but the room cleanliness needs improvement and the room condition look a little bit old and poor lighting, might be a little bit hard for those who want to read a book during the night.
Abhishek B. Ділова поїздка India, 17 червня 2014 р.
Average Hotel with high price.

Good locationWide roomBig size bed
5,7
Not so good.Because the room they given me is not clean.Aircon was not working.Not able to sleep well.
Michael S. Ділова поїздка Indonesia, 10 червня 2014 р.
hotel in Small town

location location location
6,7
the location is superb, beside mall n shops.. very good...
Mat S. Поїздка вдвох Malaysia, 25 травня 2014 р.
I was happy and save when we walk around the hotel

The front office staff was friendly,breakfest was nice and the hotel was quite during night
7
The hotel was good except the aircon.in my room not funcuning well.NOT COOL.
Suwanna L. Ділова поїздка Thailand, 21 травня 2014 р.
good normal hotel

location, close to mall, convenience
6
the hotel is next to Sun city mall. It is a small mall with big supermarket, not thing much interested there. But it is convenience to find some supermarket stuff.
Ahmad Z. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 19 лютого 2014 р.
the stay is very good,

location, shopping complea and public transport
7,7
the mount kelud just eripted, so we are force to stay as the airport is closed. it is good hotel, we love it
Donny Y. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 2 січня 2014 р.
Good Location but standard hotel

Location, near Mall, near City Center
5,7
We arrived and waited for about 10 minutes before the room was said was ready. But when we went in the room the AC was just turned on and it took 4 hours before the room is comfortable. It was pretty annoying because we just arrived from a long way journey and the AC did spoil the stay. The room was standard and the food was okay (6/10). Well but maybe this is the best hotel at Sidoarjo City because there are very few hotels.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Sun Hotel Sidoarjo СурабаяThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - БасейнThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Паб/Коктейль-барThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Зовнішній вид готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелюThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Конференц-залThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Зовнішній вид готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелюThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - МагазиниThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелюThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня


AS-AGWEB-3B08