Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

The Sun Hotel Sidoarjo

Jl. Pahlawan No. 1, Сідоарджо, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Басейн The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Паб/Коктейль-бар The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Зовнішній вид готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Конференц-зал The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Зовнішній вид готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Магазини
The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сідоарджо Кількість номерів: 129
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
6,4
Розташування
7,4
Робота персоналу:
6,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,6
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (112)
Відсортувати за:
Mohd H. Ділова поїздка Malaysia, 12 травня 2015 р.
the view

location
5,3
pay more but the view I get is very disappointed.. management should do something with the area.. I never open my curtain's window because I am so irritated with the view... so my room being dim.. tq
Повідомити про цей вігук
Anuarol E. Ділова поїздка Malaysia, 15 січня 2015 р.
Location

Food, location, friendly staff.
7,7
Повідомити про цей вігук
Prima A. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 4 січня 2015 р.
near to juanda terminal 2, shopping mall, foods

near to juanda terminal 2, shopping mall, foods
6
(+) the AC was working fine the room is wide enough the food was not bad and not special, just good. the staffs was friendly and helpful near to juanda Terminal 2 near to foods stall/restaurant near to shopping mall (suncity) (-) the restroom/WC/toilet was smelly once we enter the WC for the first time the shower was rusty the WC should be cleaner.
Повідомити про цей вігук
Arbaiyah Y. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 11 грудня 2014 р.
Friendly staff and good food

Breakfast, friendly staff and reasonable price
10
I enjoy my stay. Food was good and staff was friendly. I would come back to this hotel again.
Повідомити про цей вігук
Darpan G. Ділова поїздка Singapore, 4 грудня 2014 р.
This hotel was ok not so good for what you pay

location
4,3
this hotel is ok should choose other hotel for what you pay. rooms are very old and very bad. the day i check-in no one come to show me room or escort me to room just u will be by ur own. only plus point is location near to mall.....
Повідомити про цей вігук
Adhi K. Ділова поїздка Indonesia, 12 листопада 2014 р.
Close to mall

Easy access to get meals, good pool and comfort room
6
As My title said... As an addition, the food is good enough for ***
Повідомити про цей вігук
Sugiarto S. Ділова поїздка Indonesia, 19 вересня 2014 р.
The room and cleanliness needs improvement

Location, Breakfast, Price
6
Overall is good, the breakfast quite good, but the room cleanliness needs improvement and the room condition look a little bit old and poor lighting, might be a little bit hard for those who want to read a book during the night.
Повідомити про цей вігук
Abhishek B. Ділова поїздка India, 17 червня 2014 р.
Average Hotel with high price.

Good locationWide roomBig size bed
5,7
Not so good.Because the room they given me is not clean.Aircon was not working.Not able to sleep well.
Повідомити про цей вігук
Michael S. Ділова поїздка Indonesia, 10 червня 2014 р.
hotel in Small town

location location location
6,7
the location is superb, beside mall n shops.. very good...
Повідомити про цей вігук
Mat S. Поїздка вдвох Malaysia, 25 травня 2014 р.
I was happy and save when we walk around the hotel

The front office staff was friendly,breakfest was nice and the hotel was quite during night
7
The hotel was good except the aircon.in my room not funcuning well.NOT COOL.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

The Sun Hotel Sidoarjo СурабаяThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - БасейнThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Паб/Коктейль-барThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Зовнішній вид готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелюThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Конференц-залThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Зовнішній вид готелю The Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелюThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - ВітальняThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - МагазиниThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Інтер’єр готелюThe Sun Hotel Sidoarjo Сурабая - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04