чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Totolan Castle

Totolan Castle, Дауіс - острів Панглао, Бохол, Філіппіни 6339 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Totolan Castle Бохол - Басейн Totolan Castle Бохол - Оточення Totolan Castle Бохол - Сад Totolan Castle Бохол - Інтер’єр готелю Totolan Castle Бохол - Вид Totolan Castle Бохол - Вітальня Totolan Castle Бохол - Вітальня Totolan Castle Бохол - Вітальня Totolan Castle Бохол - Вітальня Totolan Castle Бохол - Вітальня Totolan Castle Бохол - Вітальня Totolan Castle Бохол - Вітальня Totolan Castle Бохол - Вид Totolan Castle Бохол - Вид Totolan Castle Бохол - Зовнішній вид готелю Totolan Castle Бохол - Нічний клуб
Totolan Castle Бохол - Ресторан Totolan Castle Бохол - Нічний клуб Totolan Castle Бохол - Ресторан Totolan Castle Бохол - Сад Totolan Castle Бохол - Ресторан Totolan Castle Бохол - Зовнішній вид готелю Totolan Castle Бохол - Інтер’єр готелю Totolan Castle Бохол - Інтер’єр готелю Totolan Castle Бохол - Зовнішній вид готелю Totolan Castle Бохол - Паб/Коктейль-бар Totolan Castle Бохол - Інтер’єр готелю Totolan Castle Бохол - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Дауіс - острів Панглао Кількість номерів: 8
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 27 відгуків

Ціна-якість:
6,7
Розташування
6,7
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (27)
Відсортувати за:
Olga F. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 травня 2012 р.
домашний семейный отель

ощущение, что приехал к любимым родственникам
10
Мы останавливались на две ночи и жили в одной из башен этого замка. Там было так уютно и по-семейному, что это было не похоже на отель, а будто гостишь у тетушки. Хозяйка готовила нам завтраки, а с утра, чтобы не опоздать на паром, отвезла нас к пристани. Нам помогли организовать экскурсию к терсьерам и шоколадным холмама, объяснили местные правила и т.д. Владельцы отеля - пара, у которой много детей, и весь дом на самом деле наполнен любовью. Ночью для нас специально включали освещение в бассейне, чтобы мы могли поплавать, а тосты и яичница - одни из лучших в моей жизни.
Порада туристам: Выбирайте этот отель, там красиво и недалеко центра Тагбиларана, и очень радушно.
Dennis F. Поїздка вдвох United States of America, 20 вересня 2013 р.
would not go back

There really was nothing good that we liked about the place.
3
Not good, we were supposed to have breakfast, but did not. Service was not very good.
William B. Сім"я з малими дітьми United States of America, 6 квітня 2013 р.
Hated it, no air, no water

nothing, nothing and nothing
2,7
Marton K. Поїздка вдвох Hungary, 1 квітня 2013 р.
Comfortable and good value stay

Nice design, clean, friendly owner and staff
8,3
It is a very good hotel. Near to the airport with hotel pick-up. Very good breakfast. The owner is very friendly and can arrange you all you needed, like tours, diving, etc. I recommend to stay there. Also has a very nice design and good room.
Bruce G. Поїздка вдвох United States of America, 13 лютого 2013 р.
A unique Experiance

Just far enough away from all the noise and hustle with, Big spacious rooms and a great birds eye view of the surounding sea and city lights in the distance.
10
It was a pure delight. I loved everything about it. like the foos ball table right outside on the veranda between my room and the only other one one the 3rd floor. It really was like staying in a castle, only with the comforts of modern day technology. We went swimming in the Morn. and had the pool all to ourselves. Real nice and private accommodations. We chose it to be close to the Shopping in Tagbilaran, but far enough away to have some peace and quite. I will always stay there again when ever I need to take care of business in Tagbilaran. The owner was very friendly and helpful; he offered us a ride to the city and refused my offer to pay him. A real Gentleman worthy of such a quaint estate. My only regret was not being able to stay longer due to my business schedule.
Sightseeing/Attractions Tip: A great place to stay if you don't like being treated like a walking $dollar$ sign. and want to avoid the hoards of tourists in Panglao. Also if you like to drink excellent fresh brewed coffee.
Brigit P. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 грудня 2012 р.
service is good

private and homely
6,7
the children enjoyed swimming with the children of the owner of the hotel.
Sightseeing/Attractions Tip: rico, the owner of the hotel arranged with the tour driver for us. Jorge , the driver was so helpful in bringing us to places we would like to see. great trip!
Johan R. Сім"я з малими дітьми Belgium, 26 грудня 2012 р.
castle type hotel

we shared the second floor. both rooms. so we could enjoy the outside terrace with vieuws
3,3
the owner is ok but the castle is to far from all; beach, city center, restaurants.... plus there are no facilities in the hotel. no food. no drinks.... the rooms are ok but tve garden dirty and the pool not clean.... i would not recommend. better place.... sun avenue inn.
Restaurant Tip: bojols chicken and payag restaurant
Rizza M. Поїздка вдвох Philippines, 10 липня 2012 р.
Honeymoon Suite

Can't beat the price
8,3
Staff are friendly. The owner gave us a grand service in the hotel. Location is far from nightlife
Lauro E. Сім"я з малими дітьми United States of America, 30 травня 2012 р.
Pictures of hotels are not quite they way they are

None
2,3
The pictures shownare not helpful at all to prospective clients. In fact, they are mostly misleading. Although the owners are nice, the hotel is not something I would come back to or recommend because of poor location, outside patio areas not very well kept, and smelly surroundings.
Chello T. Сім"я з малими дітьми Philippines, 28 травня 2012 р.
Big rooms

Big room
6,7
The place is nice but if you are travelling with young kidsit is not advisable. There are no nearby restaurants.
Порада туристам: Its a good place if you are travelling alone.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Totolan Castle БохолTotolan Castle Бохол - БасейнTotolan Castle Бохол - ОточенняTotolan Castle Бохол - СадTotolan Castle Бохол - Інтер’єр готелюTotolan Castle Бохол - ВидTotolan Castle Бохол - ВітальняTotolan Castle Бохол - ВітальняTotolan Castle Бохол - ВітальняTotolan Castle Бохол - ВітальняTotolan Castle Бохол - ВітальняTotolan Castle Бохол - ВітальняTotolan Castle Бохол - ВітальняTotolan Castle Бохол - ВидTotolan Castle Бохол - ВидTotolan Castle Бохол - Зовнішній вид готелю Totolan Castle Бохол - Нічний клубTotolan Castle Бохол - РесторанTotolan Castle Бохол - Нічний клубTotolan Castle Бохол - РесторанTotolan Castle Бохол - СадTotolan Castle Бохол - РесторанTotolan Castle Бохол - Зовнішній вид готелю Totolan Castle Бохол - Інтер’єр готелюTotolan Castle Бохол - Інтер’єр готелюTotolan Castle Бохол - Зовнішній вид готелю Totolan Castle Бохол - Паб/Коктейль-барTotolan Castle Бохол - Інтер’єр готелюTotolan Castle Бохол - Інтер’єр готелюTotolan Castle Бохол - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C07