Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Tr3ats Guest House Cebu

785 V. Rama Ave., Фуенте Осмена, Себу Сіті, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : TR3ATS Guest House
Tr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - Вітальня Tr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - Вітальня Tr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Tr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - Рецепція Tr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Фуенте Осмена

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 149 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,1
Розташування
6,7
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
5,4
Усі відгуки (149)
Відсортувати за:
Maxim Z. Поїздка вдвох Russia, 9 вересня 2015 р.
Маленький номер, плохой интернет, трущобы вокруг

ничего не понравилось
5
Такого маленького номера я ещё нигде не видел. Кровать с трудом поместилась в номер. Туалет - один квадратный метр, и это вместе с душем. Мыться пришлось буквально стоя на унитазе. Интернет совсем никакой.
Повідомити про цей вігук
Anastasia G. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 лютого 2013 р.
Отличный гест, чтобы остановиться на одну ночь

Его знают все таксисты, места всегда есть, дешевый
5,7
Остановилась на одну ночь, даже на полночи, поэтому взяла кровать в дорме. Было вполне терпимо, из 4 кроватей было занято всего две - моя и была еще одна японочка.
Порада туристам: Для высоких людей в дорме есть большой минус - кровати ВСЕ короткие!
Повідомити про цей вігук
Daria S. Група Russia, 17 січня 2013 р.
Хороший хостел, приветливый персонал, чистый номер

Соотношение цена-качество, приветливый персонал, хорошее месторасположение, чистые номера
8
Из недостатков - нет лифта (3 этаж), маленькие комнатки. Мы оставались на одну ночь, нас все устроило, хорошая туалетная комната с душем, кондиционеры в комнате, плазма.
Повідомити про цей вігук
Niklas B. Індивідуальний мандрівник Germany, 6 лютого 2016 р.
Great value

Clean, quiet, good value
9
Great value hostel only a 100PHP taxi ride away from the ferry pier and north bus station, respectively. Very clean, had a good night's sleep there. Thanks!
Повідомити про цей вігук
Jon C. Група Philippines, 8 грудня 2015 р.
Overall Value for your money

Location, Comfort and Price
8,3
I traveled to Cebu with my workmates and overall the stay was uneventful. The location of the hotel is at the center of Cebu City and will take you at least 45 minutes from Mactan Cebu International Airport. The guesthouse is situated in the middle of a residential area and it takes you 10 minutes to get to the nearest fast food or restaurant. The guesthouse do not serve other kind of food aside from breakfast so if you like to get real food then you have to go out. The staff is definitely courteous and that they are responsive to our requests. Paul the guide we had for our Kawasan Falls adventure was definitely amazing. He knows a lot of things about the city and shares information. There was a never ending sharing of knowledge and FYI's during our ride going to the falls. Certainly blown us away. Thank you.
Повідомити про цей вігук
Marl F. Ділова поїздка Philippines, 6 вересня 2015 р.
Beautiful Traveller

Location, staff friendliness and wifi
8,3
I was happy the whole time
Повідомити про цей вігук
Marlon @. Ділова поїздка Malaysia, 24 квітня 2015 р.
nice but location far diffuclt to find the place

clean, value for money and placr quite nice
6,7
Nice
Повідомити про цей вігук
Enrilyn E. Індивідуальний мандрівник Philippines, 4 квітня 2015 р.
value for money

value for money and great staff
6,7
I liked the staff, they were accommodating and nice. they helped print out my ticket when I was about to leave for Manila. Its also very safe to stay here. I didn't love the flight of stairs though..:)
Повідомити про цей вігук
Sylvain V. Поїздка вдвох France, 2 квітня 2015 р.
cheap guesthouse

cost, location and staff
7
Повідомити про цей вігук
Mara N. Сім"я з малими дітьми Philippines, 21 лютого 2015 р.
Perfect for a quick stay

Price, Location, Cleanliness, Staff
8
My daughter LOVED the whimsical room art. Was worried that it would turn out to be dark and dingy but it was bright and cheery! Heater functioned and pressure was decent. The location was convenient and not as far as we had originally thought. The staff were always super nice and always tried to be as helpful. Their breakfast is adequate but would not reco. Have it elsewhere. Our showerhead needed to be fixed a little but there was enough water pressure so it served its purpose. All in all, we LOVED this hostel and would gladly stay here and reco to our friends! :)
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Tr3ats Guest House Cebu Себу СітіTr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - ВітальняTr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - ВітальняTr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - Зовнішній вид готелю Tr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - РецепціяTr3ats Guest House Cebu Себу Сіті - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04