Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Tr3ats Guest House Cebu

785 V. Rama Ave., Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : TR3ATS Guest House
Tr3ats Guest House Cebu Себу - Вітальня Tr3ats Guest House Cebu Себу - Вітальня Tr3ats Guest House Cebu Себу - Зовнішній вид готелю Tr3ats Guest House Cebu Себу - Рецепція Tr3ats Guest House Cebu Себу - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Себу
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 140 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
6,7
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (140)
Відсортувати за:
Anastasia G. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 лютого 2013 р.
Отличный гест, чтобы остановиться на одну ночь

Его знают все таксисты, места всегда есть, дешевый
5,7
Остановилась на одну ночь, даже на полночи, поэтому взяла кровать в дорме. Было вполне терпимо, из 4 кроватей было занято всего две - моя и была еще одна японочка.
Порада туристам: Для высоких людей в дорме есть большой минус - кровати ВСЕ короткие!
Daria S. Група Russia, 17 січня 2013 р.
Хороший хостел, приветливый персонал, чистый номер

Соотношение цена-качество, приветливый персонал, хорошее месторасположение, чистые номера
8
Из недостатков - нет лифта (3 этаж), маленькие комнатки. Мы оставались на одну ночь, нас все устроило, хорошая туалетная комната с душем, кондиционеры в комнате, плазма.
Marlon @. Ділова поїздка Malaysia, 24 квітня 2015 р.
nice but location far diffuclt to find the place

clean, value for money and placr quite nice
6,7
Nice
Sylvain V. Поїздка вдвох France, 2 квітня 2015 р.
cheap guesthouse

cost, location and staff
7
Mara N. Сім"я з малими дітьми Philippines, 21 лютого 2015 р.
Perfect for a quick stay

Price, Location, Cleanliness, Staff
8
My daughter LOVED the whimsical room art. Was worried that it would turn out to be dark and dingy but it was bright and cheery! Heater functioned and pressure was decent. The location was convenient and not as far as we had originally thought. The staff were always super nice and always tried to be as helpful. Their breakfast is adequate but would not reco. Have it elsewhere. Our showerhead needed to be fixed a little but there was enough water pressure so it served its purpose. All in all, we LOVED this hostel and would gladly stay here and reco to our friends! :)
Francis F. Індивідуальний мандрівник Philippines, 19 лютого 2015 р.
Great staff

convenient, clean, great staff
6,7
I guess, i get what I paid for, value for money
Agnes J. Поїздка вдвох Philippines, 18 лютого 2015 р.
Not Value for Money

Not What I Expected
6,7
We booked for a private room but there's nothing impressive about it. I've stayed in numerous budget hotels and hostels but this one doesn't offer much. I find the rate of their private room a bit expensive. Also, you need to climb 2 or 3 flights of stairs before you'll get there.
Bremeline M. Поїздка вдвох Canada, 14 лютого 2015 р.
Comfortable Stay

Window in our room with a view of the city!
6,7
We had a good stay at T3eats Guest House. They room was comfortable and clean. It also had a tv with lots of movies. Its near the city centre, maybe a 20 minute walk, although you can always grab a taxi. It's a nice place to stay for a couple of days but if you are only plassing through Cebu in order to make your way to Bohol or the Bantayan Islands I would recommend staying somewhere closer the the bus terminal or airport.
Christophe F. Поїздка вдвох France, 11 лютого 2015 р.
clean, helpful and friendly staff

staff, cleanliness, Paul
6,7
Dongwoo K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 11 лютого 2015 р.
It was pretty good.

Affordable price, kind manager, facilities
7,3
It was not bad. It was affordable price and managers were very kind. But, cebu was boring.. Hehe

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Tr3ats Guest House Cebu СебуTr3ats Guest House Cebu Себу - ВітальняTr3ats Guest House Cebu Себу - ВітальняTr3ats Guest House Cebu Себу - Зовнішній вид готелю Tr3ats Guest House Cebu Себу - РецепціяTr3ats Guest House Cebu Себу - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B01