чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

TR3ATS Guest House

785 V. Rama Ave., Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Рецепція
TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Себу
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 118 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (118)
Відсортувати за:
Anastasia G. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 лютого 2013 р.
Отличный гест, чтобы остановиться на одну ночь

Его знают все таксисты, места всегда есть, дешевый
5,7
Остановилась на одну ночь, даже на полночи, поэтому взяла кровать в дорме. Было вполне терпимо, из 4 кроватей было занято всего две - моя и была еще одна японочка.
Порада туристам: Для высоких людей в дорме есть большой минус - кровати ВСЕ короткие!
Daria S. Група Russia, 17 січня 2013 р.
Хороший хостел, приветливый персонал, чистый номер

Соотношение цена-качество, приветливый персонал, хорошее месторасположение, чистые номера
8
Из недостатков - нет лифта (3 этаж), маленькие комнатки. Мы оставались на одну ночь, нас все устроило, хорошая туалетная комната с душем, кондиционеры в комнате, плазма.
Noe G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 15 травня 2014 р.
Good for a place to sleep in

Fairly clean, accessible to transportation and quiet surroundings
5,3
Overall it was fairly good. But it did not match our expectations. No lift to the third floor but considering it was a budget hotel, don't expect more. Water in the washbasin tap was like a trickle ...bedsheets need to be updated by the management. Bring your own towels. If you won't be spending the whole day in the hotel and need a place to sleep in..the hotel does its job.
Sung C. Індивідуальний мандрівник South Korea, 1 травня 2014 р.
receptionists are very kind

kindness . tidy. reasonable price
9,3
When i visit to cebu again,i really wanna stay there!!
Nakahata F. Індивідуальний мандрівник Japan, 21 квітня 2014 р.
Great

Friendly staff,clean room,good connection wifi even roof top
9
GH is quite clean n room as well.all staff r very kindly,they accommodate my request quickly.My favorite is the small roof top which connect free wifi!if I go to Cebu again,definitely I choose this GH
Marie A. Ділова поїздка Philippines, 4 лютого 2014 р.
Place is good for backpackers.

Helpful staff. Clean place
9,3
Although my intent in Cebu was more of a business trip, but my stay in Tr3ats was a good value. I met new friends and also save me a lot of money during my stay.
Marja B. Ділова поїздка Finland, 3 лютого 2014 р.
Clean Hostel.

Helpful staff
9,7
Staff was very helpful. I had problems with my taxi going there from the airport, but tried calling the hostel staff for help and they immediately provided assistance guide to the driver to locate the place. Beds are a bit shorter than standard, but it didn't affect me anyway. I slept well since beds are comfortable with good A/C in the room.
Wen G. Індивідуальний мандрівник China, 3 лютого 2014 р.
I have good stay.

Very near language school.
9,7
Very near languages school. Good to study the english. Bar in hotel dont serve chines beer but other beer ok like san miguel. I like to stay same hotel next time. Very good.
Lucas J. Індивідуальний мандрівник Netherlands, 2 лютого 2014 р.
Wonderful!

Clean, Fun, Friendly
9,7
Good place to meet new friends. Very near Mango (night life). Bar upstairs is great also. They serve also good local food (like dangit and bangus).
Karolina S. Індивідуальний мандрівник Sweden, 14 січня 2014 р.
Im so delighted.

Value for money, helpful personel
9,7
I came to Cebu with no plans but just to take a vacation and dont even know where to go around the island. When I came to this hotel, everything was ironed out. I met new friends. And was able to get help from the hotel staff. Best place for backpackers like me. I've been traveling around the Philippines but never seen similar place like this hotel. I like the service, I like the bar upstairs, and how its being setup.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

TR3ATS Guest House СебуTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелюTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелюTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - РецепціяTR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелюTR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A02