чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

TR3ATS Guest House

785 V. Rama Ave., Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Вітальня TR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Рецепція
TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Себу
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 121 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
6,9
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (121)
Відсортувати за:
Anastasia G. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 лютого 2013 р.
Отличный гест, чтобы остановиться на одну ночь

Его знают все таксисты, места всегда есть, дешевый
5,7
Остановилась на одну ночь, даже на полночи, поэтому взяла кровать в дорме. Было вполне терпимо, из 4 кроватей было занято всего две - моя и была еще одна японочка.
Порада туристам: Для высоких людей в дорме есть большой минус - кровати ВСЕ короткие!
Daria S. Група Russia, 17 січня 2013 р.
Хороший хостел, приветливый персонал, чистый номер

Соотношение цена-качество, приветливый персонал, хорошее месторасположение, чистые номера
8
Из недостатков - нет лифта (3 этаж), маленькие комнатки. Мы оставались на одну ночь, нас все устроило, хорошая туалетная комната с душем, кондиционеры в комнате, плазма.
Hiu C. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 14 вересня 2014 р.
Nice staff at TR3ATS Guest House

Staff, cleaning, price
7,3
The staff are friendly and there is a lot of support from them. The room is clean, but the bed is not long enough for foreigner. Price is very attractive. Will choose it again in Cebu.
Tin W. Ділова поїздка Hong Kong, 10 вересня 2014 р.
Staffs are nice, location okay, easy to find

Overall quite good
8
Staffs are nice, teach us how to go for shopping, eating n transportation. Room is okay with hot air, air con n TV. with a toy story wall pic:) 5-10mins to carbon market, but little far to SM mall. Overall is quite new. worth to live here
Noe G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 15 травня 2014 р.
Good for a place to sleep in

Fairly clean, accessible to transportation and quiet surroundings
5,3
Overall it was fairly good. But it did not match our expectations. No lift to the third floor but considering it was a budget hotel, don't expect more. Water in the washbasin tap was like a trickle ...bedsheets need to be updated by the management. Bring your own towels. If you won't be spending the whole day in the hotel and need a place to sleep in..the hotel does its job.
Sung C. Індивідуальний мандрівник South Korea, 1 травня 2014 р.
receptionists are very kind

kindness . tidy. reasonable price
9,3
When i visit to cebu again,i really wanna stay there!!
Nakahata F. Індивідуальний мандрівник Japan, 21 квітня 2014 р.
Great

Friendly staff,clean room,good connection wifi even roof top
9
GH is quite clean n room as well.all staff r very kindly,they accommodate my request quickly.My favorite is the small roof top which connect free wifi!if I go to Cebu again,definitely I choose this GH
Marie A. Ділова поїздка Philippines, 4 лютого 2014 р.
Place is good for backpackers.

Helpful staff. Clean place
9,3
Although my intent in Cebu was more of a business trip, but my stay in Tr3ats was a good value. I met new friends and also save me a lot of money during my stay.
Marja B. Ділова поїздка Finland, 3 лютого 2014 р.
Clean Hostel.

Helpful staff
9,7
Staff was very helpful. I had problems with my taxi going there from the airport, but tried calling the hostel staff for help and they immediately provided assistance guide to the driver to locate the place. Beds are a bit shorter than standard, but it didn't affect me anyway. I slept well since beds are comfortable with good A/C in the room.
Wen G. Індивідуальний мандрівник China, 3 лютого 2014 р.
I have good stay.

Very near language school.
9,7
Very near languages school. Good to study the english. Bar in hotel dont serve chines beer but other beer ok like san miguel. I like to stay same hotel next time. Very good.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

TR3ATS Guest House СебуTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелюTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелюTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - ВітальняTR3ATS Guest House Себу - Зовнішній вид готелю TR3ATS Guest House Себу - РецепціяTR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелюTR3ATS Guest House Себу - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B06