чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Travelodge Wellington Hotel

2-6 Gilmer Terrace, Центральний Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вид Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Оточення Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Фітнес-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал
Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімната Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Їжа та напої Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Оточення Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар
Місцезнаходження Центральний Веллінгтон Кількість номерів: 132

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 267 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
9,0
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (267)
Відсортувати за:
Dariusz K. Поїздка вдвох Poland, 17 січня 2014 р.
nocleg w Wellington

cisza
7,3
trudno znaleźć wjazd na parking i wejście do Hotelu ale po dwóch rundkach w koło daliśmy rade. nocleg spoko tym bardziej że chodziło nam o przenocowanie przed zaokrętowaniem na prom o 9.00 rano.
Syed M. Поїздка вдвох Bangladesh, 22 серпня 2014 р.
Fine

Location, Staff and Cleanliness.
8
Fine.
Yang M. Сім"я з малими дітьми Singapore, 6 серпня 2014 р.
Big room and nice staff

nice staff and big room
8
Ivan S. Група Indonesia, 3 серпня 2014 р.
nice hotel

location, room, surrounding
7,7
had a good stay here..located in city center, easy to go around
Brodie W. Індивідуальний мандрівник Australia, 28 липня 2014 р.
Very clean, well located and friendly staff

Cleanliness, quietness, staff
8
I enjoyed my stay at the Travelodge. I found staff helpful but also discreet - the housekeeping staff did their jobs very well but weren't at all noisy. I've stayed at some hotels where they slam doors constantly but I barely noticed they were there despite my room being next to their supply closet. My room was very clean and comfortable. Not extravagant at all but modern enough to feel worth the money I paid. I had a room on the 22nd floor which had a great view. The hotel is well located for business and tourist activities. It is not in the nightlife district but Wellington is not a big city and such things were a 5-10 minute walk away. Patrons with mobility needs might find this hotel a little difficult to access. I am sure they have accessible entrances but the building is located quite oddly on a hill so I probably wouldn't choose to stay here if I needed mobility assistance.
Denise M. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 13 липня 2014 р.
Very comfortable, attentive staff

Prompt front desk service when asked for help
8,7
Most6 enjoyable. Front desk staff prompt to help when fridge not working and tissues not replaced nor bathroom bin not emptied after first night. Everything else very good
June H. Поїздка вдвох Australia, 25 червня 2014 р.
Very ordinary, service was basic and we are 70

Restaurent waitress pleasantness, help, and assistance
4,7
Room was quite tiny - no where to sit and watch TV. Having to carry our own bags up steep ramps, etc.
Dave W. Поїздка вдвох New Zealand, 22 червня 2014 р.
Excellent

Close to city centre & airport
9,3
Great place to stay
Nigel S. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 21 червня 2014 р.
Good central hotel - generic but good

Location, price and consistency
8,7
This hotel is located very centrally for Wellington and is good value for the money. I've stayed here before and will stay here again. It is consistent in its good quality and near a lot of restaurants and bars and such. It is on the inexpensive side of things.
Emma L. Ділова поїздка New Zealand, 19 червня 2014 р.
Efficient, clean, friendly staff

Location, price
9,3
Really good, no issues or complaints. Staff helpful. Great location in the city.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Travelodge Wellington Hotel ВеллінгтонTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелюTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелюTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВидTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ОточенняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Фітнес-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімнатаTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Їжа та напоїTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ОточенняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВхідTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ОточенняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВидTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВхідTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВидTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє


AS-AGWEB-3A08