чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Travelodge Wellington Hotel

2-6 Gilmer Terrace, Центральний Веллінгтон, Веллінгтон, Нова Зеландія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вид Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Оточення Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Фітнес-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал
Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімната Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Їжа та напої Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ресторан Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Оточення Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-зал Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Вітальня Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-бар
Місцезнаходження Центральний Веллінгтон Кількість номерів: 132

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 286 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
9,0
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (286)
Відсортувати за:
Dariusz K. Поїздка вдвох Poland, 17 січня 2014 р.
nocleg w Wellington

cisza
7,3
trudno znaleźć wjazd na parking i wejście do Hotelu ale po dwóch rundkach w koło daliśmy rade. nocleg spoko tym bardziej że chodziło nam o przenocowanie przed zaokrętowaniem na prom o 9.00 rano.
Margaret G. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 13 грудня 2014 р.
gr8 stay

location, correct air condition and temp, service.
9,7
Fantastic thankyou.
Marcel M. Поїздка вдвох Switzerland, 1 грудня 2014 р.
A great location!

access to downtown shopping, ferries and fine dining within minutes, also on foot
8,3
fine!
Jayd S. Поїздка вдвох New Zealand, 30 листопада 2014 р.
Brilliant night

Location service value
8,3
Brilliant
Kylie C. Поїздка вдвох New Zealand, 30 листопада 2014 р.
Helpful friendly staff. Large clean room.

Staff, room, location
9,7
Great
Kim R. Група Australia, 9 жовтня 2014 р.
WOW experience

Location, Price and comfort
6,3
The room was great for three people, very comfortable beds. Location in centre of town was great close to everything and especially the TSB arena where WOW was. Walking distance to most things. Airport bus 2 min walk. Restaurant was awful, I sent my meal back as did my Mother and we didnt pay. Extremely dissatisfied with food and service. My 80 yr old Mother was asleep in our room after check-in and a hotel maid barged in without knocking and frightened her. Nil explanation at all. Not acceptable.Would stay here again but not eat there.
Deborah M. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 9 жовтня 2014 р.
Great location, comfortable & friendly staff

Location, comfortable, helpful staff
8,7
Great stay & i was super impressed when I arrived early in the morning & asked if I could leave my bag until check in & I was given my room. Will stay again & recommend to others.
Carole-Anne M. Група Australia, 5 жовтня 2014 р.
Great location

With easy access to the main shopping, harbour front and transport, the staff were friendly and efficient.
8,7
The service was good and the room clean and comfortable .
Eleanor H. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 5 жовтня 2014 р.
Weekend in Wellington

Location, staff and comfort,
9
Our Travelodge experience was very good and we will go back there because of the friendly, helpful staff and the standard of the Hotel for the price paid. It came up to all my expectations. Thankyou
Donald C. Індивідуальний мандрівник Philippines, 27 вересня 2014 р.
Near the cafes and restaurants

clean, accessible, affordable
6
it was a great place to stay for weekend getaways. Centrally located to wellington cbd and near to cafes and restaurants

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Travelodge Wellington Hotel ВеллінгтонTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелюTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Інтер’єр готелюTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВидTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ФойєTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ОточенняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Фітнес-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Ванна кімнатаTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Їжа та напоїTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ОточенняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Паб/Коктейль-барTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВхідTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Зовнішній вид готелю Travelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ОточенняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВидTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Конференц-залTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВхідTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - РесторанTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВидTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - ВітальняTravelodge Wellington Hotel Веллінгтон - Фойє


AS-AGWEB-3C04