чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

TS Suites Surabaya

JL. Hayam Wuruk No. 6, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60242 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімната TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Вітальня
TS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімната TS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімната TS Suites Surabaya Сурабая - Вітальня TS Suites Surabaya Сурабая - Вітальня TS Suites Surabaya Сурабая - Вітальня TS Suites Surabaya Сурабая - Вітальня TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Конференц-зал TS Suites Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Вітальня TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 126
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 497 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,5
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (497)
Відсортувати за:
Serene L. Ділова поїздка Singapore, 21 липня 2014 р.
Fantastic!

Nearby eateries, large and spacious room & good work desk area.
8,3
I have stayed in this hotel previously and it never fail to disappoint me. For future visits to Surabaya, this hotel is my top choice!
Yee M. Група Singapore, 13 липня 2014 р.
Awesome and impressed with the room

Good bed and pillows. Location is great with many restaurants nearby. Exceptionally clean and spacious room. Friendly staff.
8,3
It was a fantastic stay at TS Suites. Everything was right except for some hiccups in my booking with Agoda. The reception could not find my booking and resulted in some delays. They only managed to trace back my booking the next day. Maybe Agoda can do something on your booking system to preveny such things from happening again.
Victor J. Ділова поїздка Indonesia, 13 липня 2014 р.
satsisfied

very nice staff, cleanliness, good location
8,7
overall very happy
Budiutomo S. Поїздка вдвох Indonesia, 5 липня 2014 р.
Nice Hotel, Modern & Clean, Free Mini Bar

Modern, Clean, good location to restaurants
7,7
It was a pleasant stay, just the air con not quite cold enough
Yuliani S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 29 червня 2014 р.
Amazing as before

Great location, unique bathroom design, next to shopping mall
8
I have stayed twice in TS Suites Surabaya. And it still amazing as the first time I stay...
Rudi W. Поїздка вдвох Indonesia, 29 червня 2014 р.
nice room, good location, easy for dinning

clean. dine,location
7,7
enjoy and comfortable
Haryanto S. Поїздка вдвох Indonesia, 22 червня 2014 р.
Not bad

Simple, City hotel, Modern
7
It's located in one block with Surabaya Town Square (Sutos), a mall mostly filled with restaurants. First, surprised when a doorman with his blond colored hair welcome me. The lobby is not to wide, dominated with black color ambiance and the ceiling is low. Check in was quick and my room in 812 is quite wide, modern with it's unique bathroom layout. Wi-fi was great and the mini bar was free (soft drinks, beers, chips) and it's a big deal for me. Breakfast time: The coffee shop was too narrow and the interior looks like a retro fast food restaurant. The menu choices was standard and I think this coffee shop is also operated as a restaurant during Sutos open hours for public. Well, this hotel is not on my top list..
Poul B. Ділова поїздка Denmark, 16 червня 2014 р.
The room is good

Nice bed, great bathroom with tub
6
Good location, nice room, but not the room type I requested. Bathroom great. Wifi did not work during the whole stay
Meinard V. Індивідуальний мандрівник Philippines, 9 червня 2014 р.
Great Hotel, Amazing Staff!

Very Accommodating Staff, Rooms are Great, Location
9
It was a very pleasant experience even just for a one night stay. It's close proximity to the mall/plaza, gym is great. I had a very early flight and won't be able to have breakfast on schedule. The staff packed my breakfast for me as early as 3AM. The food was great and varied. You get what you paid for!
Andy S. Група Indonesia, 28 травня 2014 р.
Very nice stay

spacious room, comfortable bathroom and free mini bar
8
Great stay and we enjoy our room very much, the breakfast choice is also great

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

TS Suites Surabaya СурабаяTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімнатаTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімнатаTS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімнатаTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - Конференц-залTS Suites Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю TS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімнатаTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - Зовнішній вид готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімнатаTS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімнатаTS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімнатаTS Suites Surabaya Сурабая - Ванна кімнатаTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - ФойєTS Suites Surabaya Сурабая - Вітальня


AS-AGWEB-3B01