чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

TS Suites Surabaya

JL. Hayam Wuruk No. 6, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60242 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Номер Люкс TS Suites Surabaya Сурабая - Вітальня TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Вітальня TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю
TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю TS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 126
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 537 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,5
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (537)
Відсортувати за:
Ganesha P. Поїздка вдвох Indonesia, 28 вересня 2014 р.
Best stay in Surabaya

location, price, room
10
the room is big and comfy enough, the staffs are helpful and friendly. one thing they missed is there is no bath robe.
Scott G. Ділова поїздка United Kingdom, 25 вересня 2014 р.
Great hotel, location and staff

Staff friendliness. Modern rooms. Location
9,7
Awesome
Henny T. Ділова поїздка Indonesia, 22 вересня 2014 р.
great good cozy

great good cozy
8
Kek S. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 19 вересня 2014 р.
good hotel

location, comfortable room, room service
8,7
very comfortable and suite location, convenience
Marwiyah M. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 17 вересня 2014 р.
hotel stay - 13-17 Sep

1). Checking in ( we checked in early in 2 of our 3 rooms ), 2). Staff were readily helpful, sincere 3) rooms are clean and spacious
9,3
Perfect! Keep up the good work!
Amy Y. Група Singapore, 15 вересня 2014 р.
Great stay!

Room, bathroom and location.
8,7
The stay was good. Almost didn't want to leave the room but it was great because we can satisfy our hunger just downstairs at the town square. Breakfast was better than i expected, room is beautiful. I would stay here again if I visit surabaya again.
Jacky L. Ділова поїздка Singapore, 14 вересня 2014 р.
Good hotel in Surabaya

clean, nice and friendly
10
I always stay in this hotel in Surabaya. I feel hotel room is clean and service is good. Downstairs is shopping areas and easy for food.
Henny T. Ділова поїздка Indonesia, 31 серпня 2014 р.
great good cozy

great good cozy
6
Christine S. Ділова поїздка Indonesia, 29 серпня 2014 р.
TS Suites Surabaya review

Food quality is good, room condition and cleanliness are great with fast Wi-Fi access, and hotel location is also connected to TS Mall which is very nice
9,3
Overall saying it was great, only first night I got internal or room to room midnight calls from a person who tried to scare me. And unfortunately hotel was not able to track down or trace back that phone call source, so not sure whether he was also hotel guest or hotel employee, and acknowledging that this person could know my room no and then called me has made me feel a bit insecure staying in TS. But however hotel increased security patrol due to my report as feedback action toward my report, and I consider this as good response.
Suhaimi S. Поїздка вдвох Malaysia, 28 серпня 2014 р.
Superb hotel experience

Service, Location, Convenience
9,3
This hotel provides one of the best service I've seen for a standard room stay. The staff is very accommodating to all our requests. Location is fantastic with so many cafes and pubs available downstairs. Overall, a very memorable hotel stay in Surabaya!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

TS Suites Surabaya СурабаяTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - Номер ЛюксTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - ВітальняTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелюTS Suites Surabaya Сурабая - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A08