чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Tune Hotels – Kuta, Bali

Jalan Kahyangan Suci (Off Jalan Pantai Kuta), Кута / Тубан, Балі, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Фойє Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Інтер’єр готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Вид Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Вхід Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Вітальня Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Вітальня Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Ванна кімната Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Інтер’єр готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Інтер’єр готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Інтер’єр готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Ванна кімната Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Ванна кімната Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю
Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Вітальня Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Вітальня Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Вітальня
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 139

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,1

із 823 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,1
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (823)
Відсортувати за:
Maxim T. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 березня 2013 р.
Подходит чтобы приехать и оглядеться

Чистое постельное белье, горячая вода, хорошее расположение
5,3
Отель подходит для непродолжительных остановок, чтобы приехать в Куту и осмотреться. За все услуги нужно дополнительно доплачивать, даже за кондиционер и телевизор, хотя всё это есть в номере. За интернет WI-FI тоже отдельная плата, что на мой взгляд совсем дико. За эти деньги можно найти что-то ещё.
Denis P. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 січня 2013 р.
Ni chego obychnogo!

Net priemyshestv
6,3
Stoit v glybine raiona, dorogoi internet, foto ne sootvetstvyet deistvitelnomy! komnaty malen`kie!
Порада туристам: ishite drygie oteli, stoimosti i kachestvy est` lychshe + pool + zavtraki!
Ekaterina B. Індивідуальний мандрівник Russia, 24 листопада 2012 р.
маленький и неуютный отель

-
5
Отель для местных. Номера тесные и темные, окно выходит в коридор. На полу чужие волосы. Постельное белье старое и застриранное. Рядом школа, каждое утро в 7 утра дети поют веселые песни. Работает вместе будильника Интернет платный. За оставленные чемоданы тоже требуют оплату.
Anna K. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 вересня 2012 р.
Маленькие номера, удобное расположение

Удобно переночевать 1 ночь между перелетами
7
Очень много людей, долго ждала заселения. При выезде тоже пришлось ждать, чтобы сдать ключ. Если нужен трансфер в аэропорт, надо заказывать заранее, может не быть машин. Такси заказали на ресепшен, но о том, что машина приехала, никто не посчитал нужным сообщить. Только когда водительначал сигналить - сама пошла выяснять, в чем дело. Соответсвенно протискивалась с сумкой между байками и машинами отеля, что было не слишком удобно. Номера маленькие, но чистые.
Порада туристам: Провести 1 ночь между перелетами - нормально. Но в следующий раз буду искать другой отель
Oleksandr Z. Поїздка вдвох Ukraine, 25 березня 2010 р.
Отель на ночь

Относительно новый
5,3
Очень, ну очень тесно в номере, Негде даже чемоданы поставить и развесить одежду. За полотенце депозит. Относительно недорого. До маря пятьсот метров . Приблизительно 7семь минут пешком. По дороге много магазинов и кафе. Есть даже одно !!! интернет кафе. Правда скорость передачи реально прибл. 10-15 кБ/с. За свои деньги наверное имеет право на жизнь. Мы там пробыли с часу ночи до девяти утра.
Restaurant Tip: Рядом улица с односторонним движением в сторону пляжа. Есть где поесть и выпить кофе.
Hanny S. Поїздка вдвох Indonesia, 2 січня 2015 р.
bad second experience of staying
4,3
My first time,i had good experience hotel was clean and i feel comfort.. this is my second time and i wad dissapointed,i already recommend tune to my cousin about the affordable price and comfort also clean hotel.first arrived,i have to complain about the dirty bed and the give me another room which much clean.the other day at 31 dec we have water supply prob n receptionist reason was from government supply.as customer,we don't want to know the cause.we just want to enjoy and the internal prob have to be solve by hotel management. Another day,i woke up at 4.30 am really need to pee an pup,and the prob no water at all!!!!i wait and have to hold it. Till can't control my anger and i complain to receptionist.i can't sleep well and havent taken bath for 1whole day.and now you told me to hold pee and pup?(nb:i'm in pregnant condition 6 months)you can imagine how mad i am.. the receptionist answer not good .he said don't mad at us because it not their false. And he actually doesn't said sorry. The explanation just flat with not welcome face.and early morning i decided to check out earlier.. and ask refund for the remain 1 day.my husband said this is the first time and the last time.and he scold me why i reccomend this bad hotel to him.
Sunjaya H. Поїздка вдвох Indonesia, 17 грудня 2014 р.
good value

location, cleanliness, staffs
8
it was pleasant. we had a great holiday and it was very supported by the location of this hotel. it is located in the centre of kuta, close to almost any location which we can just take a walk to get there. hotel was clean and compact. staffs were very supportive. overall it was good.
Serhat Y. Поїздка вдвох Turkey, 6 грудня 2014 р.
good for the location

Location, Price/Performance rate
6,3
The best part for this hotel was the location which is so central and close to Kuta beach n also Kuta Raya Street. For the central hotel, it has really good price. The hygien was not bad. We had no expectation about food.
Yenny M. Група Indonesia, 4 грудня 2014 р.
Tune Hotels Kuta

Clean, Comfortable , Good Place
8,3
I feel comfortable with the room because the cleaning is like 4 star hotel with King Koil bed. The place is so near with kuta beach and kuta market
Arabathdeen A. Індивідуальний мандрівник India, 29 листопада 2014 р.
Value for Money

Cleaniness, location & Quiet
8
I enjoyed my stay at the Tune Hotel

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Tune Hotels – Kuta, Bali БаліTune Hotels – Kuta, Bali Балі - ФойєTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Інтер’єр готелюTune Hotels – Kuta, Bali Балі - ВидTune Hotels – Kuta, Bali Балі - ВхідTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - ВітальняTune Hotels – Kuta, Bali Балі - ВітальняTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Ванна кімнатаTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Інтер’єр готелюTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Інтер’єр готелюTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Інтер’єр готелюTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Ванна кімнатаTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Ванна кімнатаTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - ВітальняTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - ВітальняTune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Зовнішній вид готелю Tune Hotels – Kuta, Bali Балі - Вітальня


AS-AGWEB-3B06