Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Turtle Bay Dive Resort

Tongo, Basdiot, Moalboal, Моалбоал, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Басейн Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Пляж Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Вид Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Вид Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Пляж Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Спа-центр Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Оточення Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Інтер’єр готелю Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Басейн Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Вид Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розваги Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Вхід Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розваги Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розваги Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розваги Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Рецепція
Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Спа-центр Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Спа-центр Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Спа-центр Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Вітальня Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Дитячий клуб Turtle Bay Dive Resort Моалбоал - Басейн
Місцезнаходження Moalboal Кількість номерів: 27

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
6,8
Розташування
6,7
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (99)
Відсортувати за:
Marina K. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 квітня 2013 р.
хороший отельчик. соответствие цена-качество тихое

дайвинг территория .обслуживаниеи и хороший дайв центр
7,7
Повідомити про цей вігук
Mikhail A. Поїздка вдвох Russia, 6 січня 2013 р.
Уютный отель для уединенного отдыха.

Для тех, кто любит подводный мир.
9,3
Возьмите мотоцикл и посмотрите сами все достопримечательности.
Hotel Feature Tip: этот отель хорош для дайвингистов. тихое местечко. уютно. есть горячая вода.
Повідомити про цей вігук
Andrey P. Поїздка вдвох Russia, 27 грудня 2011 р.
прекрасный отель для дайверов

расположение и срвис
9
прекрасный отель для любителей дайвинга дайв-центр прям в отеле спокойно тихо уютно есть настольный теннис биллиард
Hotel Feature Tip: спокойный для отдыха
Повідомити про цей вігук
Pavel M. Поїздка вдвох Russia, 31 січня 2011 р.
отель на природе

расположение на природе, море, зелень, звёздное небо
9,3
мы приехали в отель поздно вечером, но нас всё равно накормили ужином. персонал приветливый, шеф-повар изучаект национальные кухни, есть возможность пользоваться интернетом, вокруг отеля хорошая природа, рядом море, есть хороший глубокий бассейн, ночью звёздное небо хорошо видно. организуются экскурсии, мы были на водопадах кавасан, ради которых и ехали в этот уголок острова. очень интересные водопады, с возможностью купания. для дайверов тоже всё в отеле приспособлено.
Sightseeing/Attractions Tip: Отель подходит для знакомства с природой острова Себу, для поездок на водопады, для дайвинга, активного спрортивного отдыха.
Повідомити про цей вігук
Geoffrey L. Поїздка вдвох New Zealand, 31 липня 2015 р.
For peace and quiet and away from it all

Location looking out to the ocean from our deck.... Accommodation modern and well kept gardens.... Good for diving and snorkelling but also just lazing around the pool... The breakfast was good
9
We just spent two days there as we only live one kilometre away so it was just for a birthday break and suited our needs very well.... We dined out from the resort as prices are much cheaper in town at least half the price... If they reduced their price I expect more people would dine in... There was a mini bar in the rooms but I don't like the idea of paying 100 pesos corkage to drink your own wine or beer in your own accommodation... Fair enough if at the restaurant but not in your own room.... Internet was not posible in our room but not a major for us... If you want a pleasant peaceful stay in Moalboal then I do indeed recommend the Turtle Bay Dive Resort as we have been to many local resorts in the area and this is in the top five....
Повідомити про цей вігук
Marko M. Поїздка вдвох Finland, 6 квітня 2015 р.
Beautiful, relaxing and peaceful resort

Nice pool, peaceful area, good diving sites
7
This resort is very beautiful with nice big swimming pool and gardens. Isolated area with no shops or anything else near. Food is average and expensive. Not enough water bottles in the rooms. They have refillable bottles but no guarantee how safe is that to drink. Staff is friendly. Many good diving sites nearby. Divers beware, check your rental equipment before going into boat/water. Many safety issues with non-working requlators etc!
Повідомити про цей вігук
Joanna M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 квітня 2015 р.
Not good

The pool was nice
4,7
The food was expensive, the airconditioning didnt work properly.
Повідомити про цей вігук
Steve Y. Індивідуальний мандрівник Australia, 28 березня 2015 р.
Pleasant but Expensive

Diving, Location, Facilities
6
Enjoyed our stay. Great diving and dive team. Poor quality of food and the prices of things put me off what was otherwise a really good stay. Diving was pricey and food was basically Western prices but not western standard. Went out on all but 1 occasion to avoid feeling 'fleeced'. Also faced a long and VERY bumpy trike ride every time, but faced with that or paying way above Phils standard for food, I'll kake the bone breaking trike every time. Breakfast was good and included thank goodness. FYI in general MoalBoal was pricey compared to other dive destinations which are equal or better. I wouldn't bother returning
Повідомити про цей вігук
Mark D. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 24 лютого 2015 р.
Diving accommodation at its best.

Value for Money, Great access to diving, Friendly Staff
8
Couldn't fault a thing, especially at the price point.
Повідомити про цей вігук
Evan J. Поїздка вдвох Australia, 16 лютого 2015 р.
Understaffed, and staff seriously need training.

the grounds.
5,3
average.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Turtle Bay Dive Resort МоалбоалTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - БасейнTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - ПляжTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - ВидTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - ВидTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - ПляжTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Спа-центрTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - ОточенняTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Інтер’єр готелюTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - БасейнTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - ВидTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - ВхідTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - РецепціяTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Спа-центрTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Спа-центрTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Спа-центрTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - ВітальняTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Дитячий клубTurtle Bay Dive Resort Моалбоал - Басейн


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08