Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Two Macdonnell Road

2 Macdonnell Road, Central, Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелю Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелю Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелю Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелю Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелю Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня Two Macdonnell Road Гонконг - Вітальня
Two Macdonnell Road Гонконг - Ресторан Two Macdonnell Road Гонконг - Ресторан Two Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелю Two Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелю Two Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелю Two Macdonnell Road Гонконг - Фітнес-зал Two Macdonnell Road Гонконг - Зовнішній вид готелю Two Macdonnell Road Гонконг - Фойє Two Macdonnell Road Гонконг - Вид Two Macdonnell Road Гонконг - Вид
Місцезнаходження Гонконг Централь/ площа Шеунг Ван Кількість номерів: 213
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 519 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,6
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (519)
Відсортувати за:
Irina T. Поїздка вдвох Russia, 4 травня 2015 р.
ОЧЕНЬ ХОРОШИЙ ОТЕЛЬ

Большие номера, чистота
9,3
Нам в отеле очень понравилось. Нас без доплаты поселили в полулюкс с кухней. Очень чисто, уборка каждый день.Выходишь из отеля, прямо 30 метров и на 3этаже(за первыми лифтами, за турникетом вторые лифты) в доме слева супермаркет большой с хорошими ценами.Каждый день кроме выходных с отеля ходит бесплатный автобус 8 раз в день до метро и 4 остановок туда и обратно. С аэропорта добирались просто. Сели на аэроэкспресс(как метро) и до конечной. Там на такси до отеля 40 гонк.дол.Выходишь из отеля прямо пешком 50 метров и фуникулер(на остановке нажмите кнопку) и до Пика Виктории 5 минут.Номеоа большие, тишина. Для Гонконга просто находка.
Marina O. Ділова поїздка Russia, 15 квітня 2014 р.
Удобное месторасположения

Хорошее сочетание цены и качества
8,7
Разместились удобно
Boris G. Поїздка вдвох Russia, 11 листопада 2013 р.
Без проблем

Чистота, удобное расположение, цена
9
Marina O. Індивідуальний мандрівник Russia, 21 жовтня 2013 р.
дух англии в исторической части гонконга

большой удобный номер с кухней и панорамным видом на город
9,7
Останавливаемся там постоянно. Отель очень удобный, тихий, уютный,с домашней обстановкой.
Gennady M. Поїздка вдвох Russia, 14 квітня 2013 р.
Хороший отель не далеко от Центра!

Расположение Рядом Парк Близко К магазину продуктов
7,7
Все бы хорошо !Но напрягло непонятная работа сплит системы работающей только на холод (
Aleksandr K. Поїздка вдвох Russia, 26 січня 2013 р.
Хорошее расположение, отличные номера

Чисто, приветливый персонал, стильный дизайн, хорошее расположение
10
Учитывая густо населенность Гонконга, найти отель с хорошим расположением и соотношением цена/ качество не так и просто. В данном отеле провели ону ночь, продлить не смогли, так как все номера были заняты. Бронируйте в данном городе все заранее, это не бкк. Отличное расположение. Можно прогуляться пешком от станции central.( 15 минут). Нас заселили в улучшеный номер, т.к. Он был свободен. Номер представляет собой апартаменты: полно ценная кухня, гостиная и спальня, ванная комната. Все стильно и чисто. Нам все понравилось на 5 баллов.
Порада туристам: Бронируйте заранее
Wing C. Поїздка вдвох Hong Kong, 17 травня 2015 р.
Nice place yet poor staff and location

Spacious apartment, clean kitchen and bathroom
4
I went there to celebrate my second anniversary with my girlfriend. Before hand I tried to email and ask to see if they can offer me early check-in, but disappointingly the staff there was not helpful, and even when I ask whether I can call beforehand on that day to check, they still reject and said I would only know when I arrive to the hotel, which is disappointing. Reception staff English is poor, and outfit not professional at all, just messy outlook. When I tried to checkin, the key didn't work and I need to go down back and forth for three times getting a key that works. The apartment was clean and spacious, with a nice living room and bedroom. Television was with poor signal reception, and quality sucks. Bathroom was clean yet a bit old, without toiletries (tooth brush and toothpaste). Towels were clean tho, and slippers provided. Quite disappointed as short stay customers cannot use their kitchenette, and if I know this in advance I won't book this place since originally I want to cook a nice meal for my girlfriend on this special day. Location totally inconvenient, located on the mid-levels and only taxi could reach there, and cost around ~25 per trip to central MTR. Generally speaking, I do believe this place is overrated and not ideal for short stay tourists given the location is not convenient and there's no shops nearby (you need to go down the hill even if you wanna get some snacks).
Juan M. Ділова поїздка Spain, 16 травня 2015 р.
Good value for money

Value for money, friendly staff,comfortable room
8,7
Masao O. Ділова поїздка Japan, 16 травня 2015 р.
Good location value for money

Location is perfect for central area business trip
7,7
Good
Sue S. Індивідуальний мандрівник Australia, 13 травня 2015 р.
A comfortable hotel

The Junior suite. The food- great buffet lunch. The location.
8
Excellent. The hotel is professionally run. Room service was prompt and food hot and tasty. Pleasant and helpful staff.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Two Macdonnell Road Гонконг - Зовнішній вид готелю Two Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелюTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелюTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелюTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелюTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелюTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - ВітальняTwo Macdonnell Road Гонконг - РесторанTwo Macdonnell Road Гонконг - РесторанTwo Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелюTwo Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелюTwo Macdonnell Road Гонконг - Інтер’єр готелюTwo Macdonnell Road Гонконг - Фітнес-залTwo Macdonnell Road Гонконг - Зовнішній вид готелю Two Macdonnell Road Гонконг - ФойєTwo Macdonnell Road Гонконг - ВидTwo Macdonnell Road Гонконг - Вид


AS-AGWEB-3A04