чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

V Causeway Bay

(Entrance is a golden door on Sugar Street) No. 9 Yee Wo Street, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Фойє V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Рецепція V Causeway Bay Гонконг - Вітальня
V Causeway Bay Гонконг - Ванна кімната V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Ванна кімната V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 53
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 760 відгуків

Ціна-якість:
6,9
Розташування
9,0
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (760)
Відсортувати за:
Swee O. Поїздка вдвох Malaysia, 26 лютого 2015 р.
worth to stay at strategic location

location, convenience, price
7,3
deluxe room is slightly too small for 2 to stay. However, it is location at strategic location with very close to MTR and electric bus station. worth to choose as short stay.
Ka C. Поїздка вдвох Hong Kong, 18 лютого 2015 р.
very rude reception
3,7
Very bad experience. reception on the ground floor was very rude, Room is very small, water temperate isn't stable
Joerg A. Індивідуальний мандрівник Switzerland, 17 лютого 2015 р.
you can't be more central

location, close to MTR, shopping and Restaurants
6,3
poor WiFi, noise rooms and several false fire alarms
Sawitree K. Індивідуальний мандрівник Thailand, 8 лютого 2015 р.
This is the hotel that yiu should stay if...

Location, Service, Room
9,3
The location was great its only a few mins walk from Causeway bay station Surrounded by food and shops Starbucks are just there. The people there was super friendly and professional like a 5 stars hotel Only if you arrive early then 0800am or later than 0800pm you wont have reception to check in or out, only the security guard guy will be there for you for left luggage The room itself was a bit too small for couple or more but for only myself it was fine.
Carmen M. Поїздка вдвох Macau, 5 лютого 2015 р.
Feeling abd

Location, price acceptable only, no more
5
Located in a convenient location and the early shift staff are acceptable. However, I was actually celebrating my birthday in Hong Kong and stayed in this hotel. However, when I was looking for staff at night for help. The staff at first said it was not V Causeway Bay hotel and the 2nd time I call again the staff stated that I have called before and why I was calling again. What a ridiculous reply and his attitude was so bad. I tried to call again to look for the Hotel Manager to complain and another staff said he's not around and not willing to help. This is really an extremely bad experience ever in the same rate hotel I have stayed in Hong Kong or even the world. I definitely won't recommend this hotel to anyone else.
Mindjojo T. Ділова поїздка Indonesia, 1 лютого 2015 р.
not good value. worse reception service

good location
3,3
Not sleep well, too noisy
Pan O. Ділова поїздка Hong Kong, 31 січня 2015 р.
Cozy Hotel

Location, Room comfort & cleaness
7
I like the mini pantry in the room. The location is the best!
Pan O. Ділова поїздка Hong Kong, 31 січня 2015 р.
Comfortable room

Bed, Pillow, Location
7
Nice stay in V, this is my second time to stay here. Will come here again
Bee K. Група Malaysia, 27 січня 2015 р.
Price is abit pricy but location is good.

Location, quiet.
7
Stay was very g
Isabelle J. Ділова поїздка Indonesia, 24 січня 2015 р.
Best place to stay in hongkong

neat, near, easy access
10
it was really excelent!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

V Causeway Bay ГонконгV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ФойєV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю V Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - РецепціяV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3B02