Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

V Causeway Bay

(Entrance is a golden door on Sugar Street) No. 9 Yee Wo Street, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Фойє V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Рецепція V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Ванна кімната V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Ванна кімната V Causeway Bay Гонконг - Вітальня
V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Вітальня V Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю V Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 53
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
6,9
Розташування
9,0
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (827)
Відсортувати за:
Sarah S. Група Singapore, 9 серпня 2015 р.
Good

the room a bit small, toilet cleaniness is good, location very accesible
7,3
Повідомити про цей вігук
Yvonne L. Поїздка вдвох Hong Kong, 9 серпня 2015 р.
It's good for the location

Location location and tiny
7
I had stayed in V around 5 times, tried their different rooms. The room 714 was the most disappointed. There was no way you can shower without getting the towels wet. And the aircon was very weak, it was HK Summer with over 35 degrees everyday... So we requested for a change and the staff changed for us, but it seems they didn't really see that as a problem. We requested in the morning, they agreed to change for us and would help us to move the luggage to the other room. Ended up when we came back around 17:00, we spent time at the reception and explained again and they agreed to change for us now. Which meant our luggage was still in the old room......
Повідомити про цей вігук
Philip W. Ділова поїздка Australia, 7 серпня 2015 р.
3rd Time here

Location, price
7,3
Good location, the room i was given this time was far ahead of previous visits
Повідомити про цей вігук
Tung L. Ділова поїздка China, 13 липня 2015 р.
very convenient, clean

very convenient,, nearby Sogo
6
Повідомити про цей вігук
Joao S. Поїздка вдвох Macau, 12 липня 2015 р.
Bad Service

V Causeway Bay
5,7
The location is really good, there are many shopping malls and supermarkets just around, less than 2 minutes. There are some rooms need to be improved. We were being upgraded to a bigger room however that room was a last sell room with defects. There were some visible cables underneath the cabinets which was not so presentable (suppose to be linked with visual devices) Also after we checked in and when we were inside the room, there was a staff enter into our room without knocking the door. Then the staff close the door again. The hotel has the smart phone inside the room however the staff didn't ask us for deposit nor provide the information to us on how we can use the smart phone. We got to know that guest need to pay $2000 for deposit of using the smart phone, however the staff didn't offer this service to us. Then what is the purpose to install the smart phone inside all rooms?
Повідомити про цей вігук
Kit L. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 11 липня 2015 р.
A comfortable and convenient stay

Location, shopping, dining
8
Good, very conveniently located, with the best shopping and dining facilities just next door. Rooms bit small, and not well maintained. I would not consider it 4 star hotel
Повідомити про цей вігук
Wai T. Поїздка вдвох Hong Kong, 16 червня 2015 р.
cozy

good location
6
good shopping
Повідомити про цей вігук
Henry J. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 21 травня 2015 р.
Very good value for money for tourists.

Location, price, functionality
8,7
Maybe you should include Filipino (Philippines) among the options for the language! I am forced to use English to have my remarks posted!
Повідомити про цей вігук
Raymond B. Індивідуальний мандрівник Philippines, 17 травня 2015 р.
Good location

location, friendly staff and comfortable rooms
8,3
Повідомити про цей вігук
Philip W. Ділова поїздка Australia, 16 травня 2015 р.
Very small room

Location, convenience
6,7
Very good, but has to have the smallest possible rooms
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

V Causeway Bay ГонконгV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ФойєV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю V Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - РецепціяV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - ВітальняV Causeway Bay Гонконг - Зовнішній вид готелю V Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02