Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Vacation Hotel Cebu

35 Juana Osmena Street corner J. Avila, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Vacation Hotel Cebu Себу - Вітальня Vacation Hotel Cebu Себу - Басейн Vacation Hotel Cebu Себу - Рецепція Vacation Hotel Cebu Себу - Рецепція Vacation Hotel Cebu Себу - Сад Vacation Hotel Cebu Себу - Басейн Vacation Hotel Cebu Себу - Буфет/Кафе Vacation Hotel Cebu Себу - Рецепція Vacation Hotel Cebu Себу - Басейн Vacation Hotel Cebu Себу - Сад Vacation Hotel Cebu Себу - Вітальня представницького класу Vacation Hotel Cebu Себу - Сад Vacation Hotel Cebu Себу - Зовнішній вид готелю Vacation Hotel Cebu Себу - Басейн
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 40

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 48 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (48)
Відсортувати за:
Jeffery S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 15 травня 2015 р.
Recommended

location. room size. courtyard
8,7
Very nice affordable hotel. Big clean comfortable rooms. Good location five minutes from city center Very friendly and accommodating staff. While far from the mosy expensive hotel on this trip it was my favorite.
Analyn M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 4 квітня 2015 р.
I think its a pension house

The hotel location is very safe & accessible.
6,3
The anbiance is like second home but the food was so bad.
Brian O. Поїздка вдвох United States of America, 7 березня 2015 р.
nice and basic

nice, cheap,basic
8
We got our room facing the streets. We were woken up early morning and tried to asked for a change. As we got 2 nights they made the change. But when we tried to extend our nights there, were told that the room we were in, we need to pay extra as it costs more. Honestly, the floor area in our initial room was much larger than the one were in. Maybe just because of the pool view, it cost more? Anyway, we checked out from there without any extend.
Youngkun A. Поїздка вдвох South Korea, 25 січня 2015 р.
Just low 3-star

staffs are kind, not hard to find(but not good location), breakfast was ok
5
just so so. room is small but staffs are quite kind. it is close to downtown. swimming pool is not good for swimming one night can be just ok if you would like to stay nearby downtown.
Mahdi T. Індивідуальний мандрівник Bahrain, 16 січня 2015 р.
nice staff and clean room

price,clean and breackfast
8
Comfortable
Robin W. Поїздка вдвох Germany, 11 листопада 2014 р.
nice stay

rooms, pool, location
7,7
Mohammad A. Індивідуальний мандрівник Kuwait, 30 липня 2014 р.
it goog and neer to every thing

good location
6,7
It ok the star is good
Suzanne B. Індивідуальний мандрівник France, 26 червня 2014 р.
Nice swimming pool

Pool, location and price
6
Jui-Shen T. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 23 травня 2014 р.
Vacation Hotel Cebu
8
good
April J. Поїздка вдвох Philippines, 4 травня 2014 р.
comfortable

cheap, accessible, friendly staff
8,7
It was good. The hotel is cheap and it is close to shopping areas and public transport.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Vacation Hotel Cebu СебуVacation Hotel Cebu Себу - ВітальняVacation Hotel Cebu Себу - БасейнVacation Hotel Cebu Себу - РецепціяVacation Hotel Cebu Себу - РецепціяVacation Hotel Cebu Себу - СадVacation Hotel Cebu Себу - БасейнVacation Hotel Cebu Себу - Буфет/КафеVacation Hotel Cebu Себу - РецепціяVacation Hotel Cebu Себу - БасейнVacation Hotel Cebu Себу - СадVacation Hotel Cebu Себу - Вітальня представницького класуVacation Hotel Cebu Себу - СадVacation Hotel Cebu Себу - Зовнішній вид готелю Vacation Hotel Cebu Себу - Басейн


AS-AGWEB-3B01