Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Valleyfront Hotel

Happy Valley Rd., Cor. V. Rama Ave.,, Fuente Osmena, Себу Сіті, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Valleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Valleyfront Hotel Себу Сіті - Фойє Valleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Valleyfront Hotel Себу Сіті - Вітальня Valleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Valleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Valleyfront Hotel Себу Сіті - Вітальня Valleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю Valleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Fuente Osmena Кількість номерів: 129
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,7
Розташування
6,6
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (236)
Відсортувати за:
Anna V. Поїздка вдвох Russia, 14 січня 2013 р.
Хороший отель, но номер маленький

Расположение в центре - все достопримечательности можно осмотреть как пешком, так и на такси
8
нет проблем с такси, парковка транспорта сразу в отеле. в баре и ресторане можно перекусить. холлы просторные, а вот номера маловаты. но для короткой остановки - в самый раз.рядом робинсон молл и торговый цент sm чуть подальше на такси. все достопримечательности себу можно осмотреть на такси, будет недорого.
Повідомити про цей вігук
Daniil M. Сім"я з малими дітьми Russia, 9 січня 2013 р.
очень маленькие номера

Чисто в отеле
7
Был забронирован трехместный номер. Номер ооочень маленький. только кровати (двуспалная+односпальная), и ходить по стеночке.очень маленькая душевая, заливает весь туалет. Цена на агоде была намного выше и без завтрака, чем предлагаемая по факту с завтраком. Пешком до Робинсона минут 15 по довольно унылым кварталам, загазованность города очень сильная.
Повідомити про цей вігук
Daria S. Група Russia, 8 січня 2013 р.
мален. номера, соотношение цена-качество оправдано

Привет лживый персонал, недалеко от достопримечательностей
7
Жили в городе Себу 3 дня в этом отеле, из плюсов удобно добираться до любых достопримечательностей, на ресепшене помогали с ориентиром по городу, в номерах были кондиционеры, лифт в гостинице. Также заранее мы заказали услугу встреча с аэропорта-гостиница прислала хороший минивен ( нас было 6 человек). Из минусов- были замечены тараканы в номерах, а также проблема с питанием (так как мы больше любим европейскую кухню)-в отеле преимущественно местные блюда. Сами номера маленькие, нет фена и ничего из ванных принадлежностей, в номере очень душно, а кондиционер направлен прямо на кровать...
Nightlife Tip: Ночью по городу лучше не гулять, опасно.. Выдергивают телефоны, сережки и цепочки... Вобщем впечатления неприятные , а днем в городе очень душно и нагазованно, поэтому если не планируете поездить по достопримечательностям, то в городе Себу делать нечего..
Повідомити про цей вігук
Daria S. Група Russia, 8 січня 2013 р.
Хороший отель, приветливый персонал

Лифт, приветливый персонал
7,3
Из недостатков - тараканы и ящерицы в номерах, маленький номер, утарелый ремонт, оч сильно гудит кондиционер. В целом гостиница неплохая с приветливым персоналом.
Повідомити про цей вігук
Aleksey K. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 травня 2012 р.
Прекрасный недорогой отель

в 5 минутах ходбы от робинсон молла и манго авеню, стандартный номер с минибаром, бесплатным завтраком, вайфай интернетом и большой кроватью всего 780 пессо!
8,3
Идеальное соотношение цена/качество. За 780 пессо в день вы получаете небольшой уютный номерок с двуспальной кроватью, завтраком, горячим душем, быстрым вайфай интернетом, холодильником, включающем в себя солидный минибар и конечно же кондиционером. Сам отель новый. На втором этаже располагается круглосуточный ресторан с широким ассортиментом. В 5 минутах ходьбы от отеля располагается робинсон молл и манго авеню с кучей баров и ночных клубов. Из минусов - Уборка в номере производится не каждый день. Маленькая душевая - вода всегда разбрызгивается по всему туалету, включая унитаз
Shopping Tip: Робинсон молл в 5 минутах ходьбы, СМ молл в 10 минутах езды.
Повідомити про цей вігук
Sanggyu R. Поїздка вдвох South Korea, 19 серпня 2015 р.
Location, kidness, service all bad

Valleyfront Hotel
2,7
It is not hotel, love hotel.. Comapred with anotehr 3 stars hotel, service and staff were so poor.. Staff didn't even say good morning or simple greeting. Whenever i ask something like room service, all i could listen from them is No. Even I couldn't borrow a single of pen And they always asked me how many hours i stayed (because it's the hotel for short time) until i left there, i had to answer them
Повідомити про цей вігук
Gel N. Поїздка вдвох Philippines, 15 серпня 2015 р.
HOTEL UNDERRATED

the price
4
The room was not good, toilet was small, no toiletries
Повідомити про цей вігук
Jorge M. Індивідуальний мандрівник Spain, 26 липня 2015 р.
cockroaches... they are happy around

the flat tv
2
No windows... Some room old some ok... But the cockroaches are in all the places :)
Повідомити про цей вігук
Stephen D. Індивідуальний мандрівник United States of America, 26 червня 2015 р.
Not what I was expecting

Having a restaurant, room refrigerator, wide-screen TV with cable
5,7
My overall impression of the hotel is good, but could have been better if they didn't try and bill me for the free complimentary breakfast advertised in their brochure. The staff told me I wasn't entitled to it being free because I booked the hotel room online. According to their brochure, if I came there without an advance reservation or payment, I would have gotten a cheaper Promo rate AND the free breakfast. This way, they get their money in advance PLUS they get to charge me a higher rate. The denial of the free breakfast just doesn't make sense. They should treat all their customers the same and not penalize those booking online. In the future, they should amend their online listing to include FREE BREAKFAST because other hotels I stayed at on my trip ALL included a complimentary breakfast, so that seems to be the norm these days in order for them to stay competitive within the industry.
Повідомити про цей вігук
Ned H. Індивідуальний мандрівник United States of America, 13 квітня 2015 р.
bad location

price clean apears safe
4
boring
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Valleyfront Hotel Себу СітіValleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюValleyfront Hotel Себу Сіті - ФойєValleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюValleyfront Hotel Себу Сіті - ВітальняValleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюValleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюValleyfront Hotel Себу Сіті - ВітальняValleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелюValleyfront Hotel Себу Сіті - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04