Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Vigan Plaza Hotel

Crisologo St., Vigan City, Таун Пропер, Віган, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Vigan Plaza Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Vigan Plaza Hotel Віган - Інтер’єр готелю Vigan Plaza Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Vigan Plaza Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Vigan Plaza Hotel Віган - Вітальня Vigan Plaza Hotel Віган - Вітальня Vigan Plaza Hotel Віган - Вітальня Vigan Plaza Hotel Віган - Вітальня Vigan Plaza Hotel Віган - Ресторан Vigan Plaza Hotel Віган - Вітальня Vigan Plaza Hotel Віган - Ресторан Vigan Plaza Hotel Віган - Ресторан Vigan Plaza Hotel Віган - Ресторан Vigan Plaza Hotel Віган - Інтер’єр готелю Vigan Plaza Hotel Віган - Ресторан
Місцезнаходження Таун Пропер Кількість номерів: 29

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,3
Розташування
9,4
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (42)
Відсортувати за:
Janusz C. Група Poland, 2 червня 2014 р.
Mile spedzony urlop

mila obsluga ,dobre polozenie ,chinska resteuracja
10
Chotel jest plozony w centrum miasta ..mila obsluga ...polecam
Повідомити про цей вігук
Janusz C. Група Poland, 2 червня 2014 р.
Romantyczne miejsce

resteuracja polozenie hotelu obsluga
10
Mily hotel ...polecam
Повідомити про цей вігук
Adam J. Ділова поїздка Poland, 30 квітня 2014 р.
Centralne polozenie i to by bylo na tyle...

Wszystko przecietne
6
Hotel w centrum historycznym Vigan- tak bardzo ze blizej byc nie moze. Wyraznie starzejacy sie. Internet tylko w czesci lobby. Czystosc dosc przecietna. W moim pokoja w nocy slychac bylo wlaczajaca sie regularnie pompe (generator) ktory skutecznie przeszkadzal w spaniu. Slabo funkcjonujaca klimatyzacja. Zaloga pomocna ale bardzo zdezorientowana we wszystkim.
Повідомити про цей вігук
Emma P. Поїздка вдвох Australia, 15 липня 2015 р.
Overrated Vigan Hotel

Location, vintage, staff
6,7
Vigan Plaza is an overrated hotel. I would rate as 3-star only. Our roon was very smail. The bathroom tiles require re-grouting. The only good thing about this hotel is that it is just in the Vigan Plaza where you can access everything, church, ATM, food outlets and retaurants but the place itself needs improvement.
Повідомити про цей вігук
Maria C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 27 червня 2015 р.
a nice place to stay..very accessible to the city

location.. heritage feeling... food
8
The staff were friendly..especially kuya guard :-) Their food at bigaa were yummy and affordable..
Повідомити про цей вігук
Maximillan J. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 13 червня 2015 р.
Vigan Plaza Hotel, my new favorite local hotel!

Location, the building and the design concept.
8,7
Overall, it was nice! And we have found our favorite place to stay in whenever in Vigan.
Повідомити про цей вігук
Aurora M. Група Philippines, 15 травня 2015 р.
My first trip in Ilocandia when I was 63yrs.old...

Central location,w/ breakfast and presence of resto w/n the building,it has the look of authentic Spanish era building and furnishings
7,3
It has a comfortable bed and that's all I need after a loooong trip.also it has strong water.
Повідомити про цей вігук
Jeanie R. Група Philippines, 12 квітня 2015 р.
Ilocos tour trip

Location, staff friendliness, value for money
7,7
Aside from this room booking, we also booked directly with the hotel for two more rooms. The split type A/C in one of the rooms was leaking water. The lighting in the smaller rooms (twin sharing) is not ample and quite dark. The windows inside the room are dusty. Overall, I would say the hotel is not well maintained. I just hope they could fix this since it is beautiful with all the antique wood furnishings. We did not complain these things since we were leaving the next day anyway.
Повідомити про цей вігук
Philip E. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 березня 2015 р.
Just Being Honest

Location, Good Food and Accomodating Staff
7
I strongly suggest that the hotel managements would consider a major renovation with their hotel rooms because the water heater doesn't work, bathroom door knob needs replacement, the room's ceiling needs to be re-painted, extra pillows in the cabinet needs to be washed and the a/c units should be repaired. However, the true gem of this hotel is its staff. They are very accomodating and was always ready to help. I can compare their services with any other 5-star hotel that I have visited.
Повідомити про цей вігук
Abraham P. Індивідуальний мандрівник Philippines, 28 березня 2015 р.
first time

near the cathedral. near the plaza. near restaurants.
2,3
Wanted a place to rest before and after my work mission. The hotel just suits me.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Vigan Plaza Hotel ВіганVigan Plaza Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Vigan Plaza Hotel Віган - Інтер’єр готелюVigan Plaza Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Vigan Plaza Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Vigan Plaza Hotel Віган - ВітальняVigan Plaza Hotel Віган - ВітальняVigan Plaza Hotel Віган - ВітальняVigan Plaza Hotel Віган - ВітальняVigan Plaza Hotel Віган - РесторанVigan Plaza Hotel Віган - ВітальняVigan Plaza Hotel Віган - РесторанVigan Plaza Hotel Віган - РесторанVigan Plaza Hotel Віган - РесторанVigan Plaza Hotel Віган - Інтер’єр готелюVigan Plaza Hotel Віган - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08