чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Villa Mandi

Jl. Katik Lantang, Убуд, Балі, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Villa Mandi Балі - Басейн Villa Mandi Балі - Сад Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелю Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю
Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 15
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 356 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,2
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (356)
Відсортувати за:
Anatoly K. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 березня 2014 р.
Два дня испорченного отпуска

Переселение из бунгало в виллу.
3,7
Бунгало Villa Mandi, находится несколько отдаленно от "главных" вилл. Бунгало имеет неухоженный вид, все старое. сантехника не работает. Первоначально, пока нас не перевели к основным виллам отдых был ужасным. Территория и персонал находящийся в районе основных вилл,заметно отличается (в лучшую сторону) от персонала обслуживающего территорию бунгало. Я бы не рекомендовал останавливаться в бунгало, берите только виллы.За два оставшихся от срока пребывания в Villa Mandi,остались только положительные впечатления, по сравнению с двумя днями первоначального пребывания в бунгало.
Nataliya B. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 лютого 2014 р.
Великолепный отдых

Тишина, отзывчивый персонал, отличный номер.
10
Отдыхали в этом отеле последние 3 дня пребывания на Бали. Очень пожалели, что не приехали туда раньше, не хотелось уезжать. Отель находиться в тихом месте. До центра 5-7 минут на мопеде (мопед можно арендовать у сотрудников отеля). Предоставляют бесплатный трансфер в центр в 10,12 и 16 часов, обратный трансфер платный (не помню сколько, но плата символическая). Трансфер в и из аэропорта, цена 250.000 рупий). Завтраки не разнообразные , но очень вкусные, приносят на террасу к номеру. Бронировали номер "Вилла делюкс", великолепный большой, чистый номер. большая ванная. Все необходимое в номере есть. Номер имеет террасу под крышей, на которой расположена кухня и обеденная зона с большим столом и стульями, также стоит диван, вид на рисовые поля. Отдельный вход от то всех на виллу. Никого не видно и Вас никто не видит. Бассейн рядом, чистый, с шезлонгами и полотенцами. Персонал очень отзывчивый и приветливый. В свою следующую поездку на бали обязательно остановимся там.
Yuliya K. Поїздка вдвох Russia, 7 січня 2014 р.
прекрасное колоритное место

личная вилла, бассейн и ванная комната
8,7
мы приехали в отель, кот достаточно далеко от центра Убуда (мин 10 на машине по горной дороге), но у них есть бесплатный трансфер до центра (обратно - сами на такси рублей за 150). Нам сказали что мест нет - ошибка бронирования агода. НО! пообещали нам с мужем 30 мин массажа бесплатно в качестве компаенсации (выполнили) и сразу же отвезли в уютный отель, с отличной ванной, бассейном и кроватью, кот находился еще ближе к центру, и в то же время на тихой улочке. и там и там персонал очень услужливый, вежливый и доброжелатеьный. На след денб нас заселили (мы приехали из экскурсии, наши вещи они перевезли сами) на виллу классом выше обычного номера - большой дом и огромная ванна с личным бассейном. Вечером к нам пришли массажистки.. все отлчино рекмендую для тихого отдыха. есдинственный минус -у них нет ресторана. Вечером может быть беда)
Svetlana B. Поїздка вдвох Russia, 20 жовтня 2012 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Тишина, спокойтвие, уединенность
10
Отличный отель, приветливый персонал, тихое уютное место) Завтраки хорошие, приносят прямо в номер. Для тех, кто хочет уединиться, отличное место для отдыха. Бассейн хороший)) До города можно доехать на шатлбасе, или заплатить 3$ и вас отвезут. Также пройтись пешком мин 20 Предлагаются также разные экскурсии
Heng S. Поїздка вдвох Malaysia, 16 вересня 2014 р.
Greet from Balinese

Sincerity, good environment and spacious room.
5,7
Francisca T. Група Indonesia, 15 вересня 2014 р.
nothing to complain but definitely not coming back

Nice Staff, Nice View, Quiet Location
6
I order for 3 Joglo Villa and they gave me 1 joglo and 2 Superior Villa because the other joglo villa has not finish yet. The joglo has pantry, refrigerator and big screen tv but the superior villa only have 21inch television (which continuously searching for signal) without pantry nor the refrigerator. The bathroom window cannot be closed, the closet is jiggling but, they got good tub and hot water. There are mosquito in the room but they provided electric anti mosquito/bugs in each room. The location itself is far from the main street, so it's has quiet neighborhood and lovely surrounding view, but hard to find good restaurant and mini market around. The breakfast menu has very limited choice but the staff is very friendly. So overall, nothing to complain but definitely not coming back
Bill K. Індивідуальний мандрівник Australia, 14 вересня 2014 р.
Room Double Booked

Position, Clean rooms
6,3
Unfortunately I arrived late at night and it appeared they had double booked my room (even though I had confirmed my arrival days earlier via email). I was taken to supposedly Villa Mandi 2....., I was reluctant to go and questioned why this had happened (the staff found it difficult to understand English) - however was given no other choice to go to the other villa. When I arrived at villa Mandi 2 the security guard was asleep on my bedroom floor! The shower was cold....no hot water! this was not somewhere I would have chosen to stay myself!!!! I stayed here for 2 nights and then they moved me back to villa Mandi for the remainder of my stay. The Villa Mandi I had booked through Agoda was clean and comfortable and I enjoyed the rest of my stay. I am disappointed that this happened and would be reluctant to book again through Agoda, I'd maybe suggest booking directly through them (hopefully this would make a difference).
Marcin W. Сім"я з малими дітьми Canada, 13 вересня 2014 р.
Big comfy room with a bath

Very attentive staff, big room and a bathtub
8,7
We enjoyed our stay, the room was spacious and we enjoyed having a bathtub. The staff were very helpful and attentive, shuttle service was great for getting into town, and taxi back only 40k. Great value overall, good food in restaurant next door.
Issaraporn Y. Індивідуальний мандрівник Thailand, 1 вересня 2014 р.
Solo Trip with nice hotel

Clean, friendly and helpful staffs and so natural area
8,7
Great experience to stay here. I got update room to be Villa deluxe with pool view. Room is clean and nice style with surround of padding field view. Touchable of natural senses and quiet. friendly and helpful staffs.
Shok M. Поїздка вдвох Malaysia, 31 серпня 2014 р.
normal

staff
6
upgrade to deluxe room but location too far, about 5minutes from the original villa, bathroom not attached and smelly

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Villa Mandi БаліVilla Mandi Балі - БасейнVilla Mandi Балі - СадVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - БасейнVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C02