чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Villa Mandi

Jl. Katik Lantang, Убуд, Балі, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Villa Mandi Балі - Басейн Villa Mandi Балі - Сад Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелю Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю
Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 15
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 331 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
7,2
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (331)
Відсортувати за:
Anatoly K. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 березня 2014 р.
Два дня испорченного отпуска

Переселение из бунгало в виллу.
3,7
Бунгало Villa Mandi, находится несколько отдаленно от "главных" вилл. Бунгало имеет неухоженный вид, все старое. сантехника не работает. Первоначально, пока нас не перевели к основным виллам отдых был ужасным. Территория и персонал находящийся в районе основных вилл,заметно отличается (в лучшую сторону) от персонала обслуживающего территорию бунгало. Я бы не рекомендовал останавливаться в бунгало, берите только виллы.За два оставшихся от срока пребывания в Villa Mandi,остались только положительные впечатления, по сравнению с двумя днями первоначального пребывания в бунгало.
Nataliya B. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 лютого 2014 р.
Великолепный отдых

Тишина, отзывчивый персонал, отличный номер.
10
Отдыхали в этом отеле последние 3 дня пребывания на Бали. Очень пожалели, что не приехали туда раньше, не хотелось уезжать. Отель находиться в тихом месте. До центра 5-7 минут на мопеде (мопед можно арендовать у сотрудников отеля). Предоставляют бесплатный трансфер в центр в 10,12 и 16 часов, обратный трансфер платный (не помню сколько, но плата символическая). Трансфер в и из аэропорта, цена 250.000 рупий). Завтраки не разнообразные , но очень вкусные, приносят на террасу к номеру. Бронировали номер "Вилла делюкс", великолепный большой, чистый номер. большая ванная. Все необходимое в номере есть. Номер имеет террасу под крышей, на которой расположена кухня и обеденная зона с большим столом и стульями, также стоит диван, вид на рисовые поля. Отдельный вход от то всех на виллу. Никого не видно и Вас никто не видит. Бассейн рядом, чистый, с шезлонгами и полотенцами. Персонал очень отзывчивый и приветливый. В свою следующую поездку на бали обязательно остановимся там.
Yuliya K. Поїздка вдвох Russia, 7 січня 2014 р.
прекрасное колоритное место

личная вилла, бассейн и ванная комната
8,7
мы приехали в отель, кот достаточно далеко от центра Убуда (мин 10 на машине по горной дороге), но у них есть бесплатный трансфер до центра (обратно - сами на такси рублей за 150). Нам сказали что мест нет - ошибка бронирования агода. НО! пообещали нам с мужем 30 мин массажа бесплатно в качестве компаенсации (выполнили) и сразу же отвезли в уютный отель, с отличной ванной, бассейном и кроватью, кот находился еще ближе к центру, и в то же время на тихой улочке. и там и там персонал очень услужливый, вежливый и доброжелатеьный. На след денб нас заселили (мы приехали из экскурсии, наши вещи они перевезли сами) на виллу классом выше обычного номера - большой дом и огромная ванна с личным бассейном. Вечером к нам пришли массажистки.. все отлчино рекмендую для тихого отдыха. есдинственный минус -у них нет ресторана. Вечером может быть беда)
Svetlana B. Поїздка вдвох Russia, 20 жовтня 2012 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Тишина, спокойтвие, уединенность
10
Отличный отель, приветливый персонал, тихое уютное место) Завтраки хорошие, приносят прямо в номер. Для тех, кто хочет уединиться, отличное место для отдыха. Бассейн хороший)) До города можно доехать на шатлбасе, или заплатить 3$ и вас отвезут. Также пройтись пешком мин 20 Предлагаются также разные экскурсии
Amanda T. Група Australia, 21 серпня 2014 р.
Bad experience

The beds were comfortable. Room clean, that's it
2,7
It wasn't very good, got moved to another house, never got the breakfast doors didn't join up so bugs everywhere no phone to call reception and shuttle only goes one way so you have to pay! Not good at all. Had to walk through the rain and got mud all over our pants from being put in a different house!
Linda M. Поїздка вдвох United States of America, 2 серпня 2014 р.
Nice hotel on the outskirts of busy center of Ubud

Quiet location, nice staff, good value
8
Chose this hotel because of the value and the rating. I was happy with our choice and recommend it to other travelers. The only negative is that if you don't want to wait for the scheduled drops to center of Ubud, you will pay a taxi fare of about 50,000 rupiah per one way.
Laura G. Сім"я зі старшими дітьми Spain, 24 липня 2014 р.
clean but far

the staff were lovely abd attentive
6,7
Heather M. Поїздка вдвох Australia, 23 липня 2014 р.
Value at Villa Mandi

Very helpful, friendly, polite staff, cleanliness of rooms, peaceful and excellent value for money.
8,3
We enjoyed our stay at Villa Mandi, friendly helpful staff. It was best value for money we have experienced in Bali. Breakfast not great, choices not extensive. It would have been nice to have a small fridge in our room. More sun lounges at the small pool would have also helped. But overall I would recommend this accommodation to friends, provided they didnt want to be closer to Ubud township. Bartering for taxi service to get back to Villa Mandi can be tricky.
Sook W. Поїздка вдвох Malaysia, 18 липня 2014 р.
depend which room you book.

quiet, natural
4,3
the room that we booked needed another 5 minutes drive from their main villa.The room in the main villa is nice (that what i look from the photos). However, the room that i book was the cheaper room btw all room type. The room condition is bad, dirty, air cond initally is not cool need time to warm up. Toilet was not in the room, need to walk out. Condition of toilet was very bad, smelly, dirty, no hot water, small water. Will not back to this villa any more.
Christopher F. Поїздка вдвох United Kingdom, 18 липня 2014 р.
Value for Money

Friendly staff, location in paddy fields, room
8,3
We stayed for seven nights and thoroughly enjoyed our stay. The accommodation is very good for the price. The staff are gracious. The warung offers cheap, simple tasty dishes so is fine if you fancy a night in the countryside. You probably would need a motorbike to really appreciate the location - we hired one from the hotel at $5 a day.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Villa Mandi БаліVilla Mandi Балі - БасейнVilla Mandi Балі - СадVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - Зовнішній вид готелю Villa Mandi Балі - БасейнVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелюVilla Mandi Балі - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A01