Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Vivere Hotel

5102 Bridgeway Ave. Filinviest Corporate City, Alabang Muntinlupa City , Алабанг, Маніла, Філіппіни

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 259 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,4
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (259)
Відсортувати за:
Myreene D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 1 травня 2016 р.
Good place for a staycation
5,7
Good place for a staycation with the family. Staff was very helpful and accommodating and responsive to our requests. They provided shuttle transport to and from the malls in Alabang which was great for us. No need for us to worry about transportation. My only concern was they were not able to provide a baby cot for the 2 bedroom suite we reserved. Not sure if it was unavailable at that time or they really didn't have one. Their pool also needs to be upgraded.
Повідомити про цей вігук
Chloe M. Сім"я з малими дітьми United Arab Emirates, 25 квітня 2016 р.
Will defo consider if in MNL
6,7
Very cordial and hospitable staff, especially guest relations Lara. We like our rooms very much.
Повідомити про цей вігук
Nova A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 23 квітня 2016 р.
Great citycation
5,3
My sister and I stayed this place overnight. All staff are nice but Lara was very nice. She greeted us and assisted until we got inside our room. The Nest has an excellent venue at the 31st, very refreshing on a hot summer. The hotel is well maintained but it's kinda old including the facilities.
Повідомити про цей вігук
Treena P. Поїздка вдвох Philippines, 23 квітня 2016 р.
Kudos to Mgt & Staff
6,7
We stayed just one night but felt welcome and at home. Unfortunately, I got into an emergency situation requiring medical assistance. Management and staff were quick to action and showed immediate concern. Kudos, everyone! :-)
Повідомити про цей вігук
Ron G. Ділова поїздка Singapore, 21 квітня 2016 р.
Good
4,7
Great hotel but bathtub is very slippery.
Повідомити про цей вігук
Salem A. Поїздка вдвох Saudi Arabia, 20 квітня 2016 р.
good but
4,3
my reservation room with kicheen but i did not find it they fix one but not good to cook not hot enough bathroom don't have bidet spray kicheen very small and breakfasts not good at all other thing good
Повідомити про цей вігук
Siti H. Ділова поїздка Malaysia, 18 квітня 2016 р.
Would stay there again
6,7
Love the restaurant on the 31st floor!
Повідомити про цей вігук
Elinor P. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 17 квітня 2016 р.
Recommendable
6
courteous and accommodating staff; nice room - value for money; good resto
Повідомити про цей вігук
Amar S. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 березня 2016 р.
awesome hotel

staff, facilities and accomodtions
10
perfect stay.
Повідомити про цей вігук
Steven A. Поїздка вдвох Philippines, 27 березня 2016 р.
2 days Stay
5,7
Very accomodating
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Vivere Hotel МанілаVivere Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Vivere Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Vivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - Номер ЛюксVivere Hotel Маніла - РесторанVivere Hotel Маніла - РесторанVivere Hotel Маніла - РесторанVivere Hotel Маніла - РесторанVivere Hotel Маніла - РесторанVivere Hotel Маніла - РесторанVivere Hotel Маніла - РесторанVivere Hotel Маніла - ФойєVivere Hotel Маніла - Інтер’єр готелюVivere Hotel Маніла - РесторанVivere Hotel Маніла - Дитячий клубVivere Hotel Маніла - РесторанVivere Hotel Маніла - ВхідVivere Hotel Маніла - БасейнVivere Hotel Маніла - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C01