чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

W Hong Kong Hotel

1 Austin Road West, Kowloon Station, Kowloon, Цім Ша Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

W Hong Kong Hotel Гонконг - Басейн W Hong Kong Hotel Гонконг - Вітальня W Hong Kong Hotel Гонконг - Вітальня W Hong Kong Hotel Гонконг - Гаряча ванна W Hong Kong Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю W Hong Kong Hotel Гонконг - Ресторан W Hong Kong Hotel Гонконг - Фітнес-зал W Hong Kong Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю W Hong Kong Hotel Гонконг - Басейн W Hong Kong Hotel Гонконг - Балкон/Тераса W Hong Kong Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю W Hong Kong Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю W Hong Kong Hotel Гонконг - Фойє W Hong Kong Hotel Гонконг - Спа-центр W Hong Kong Hotel Гонконг - Спа-центр W Hong Kong Hotel Гонконг - Вітальня
W Hong Kong Hotel Гонконг - Вітальня W Hong Kong Hotel Гонконг - Вітальня W Hong Kong Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю W Hong Kong Hotel Гонконг - Гаряча ванна W Hong Kong Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю W Hong Kong Hotel Гонконг - Ресторан W Hong Kong Hotel Гонконг - Ресторан W Hong Kong Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар W Hong Kong Hotel Гонконг - Ресторан W Hong Kong Hotel Гонконг - Басейн W Hong Kong Hotel Гонконг - Басейн W Hong Kong Hotel Гонконг - Конференц-зал
Місцезнаходження Цім Ша Цуй Кількість номерів: 393

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 298 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (298)
Відсортувати за:
Mikhail T. Ділова поїздка Russia, 15 серпня 2014 р.
Отличное расположение

Вид из окна
9
Норм
Ekaterina P. Поїздка вдвох Russia, 3 травня 2014 р.
Лучший отель в Гонконге

Расположение, обслуживание, вид из окна
10
Отель просто суперский, один из лучших в Гонконге. Находится рядом с торговым центром, и прямо под отелем станция метро, с которой можно уехать в аэропорт или на остров Гонконг. Вид из окна просто нереальный. Всем советую посетить этот отель.
Vadim D. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 березня 2013 р.
Краткосрочное пребывание

Оригинальный дизайн, комнаты напичканы всякими модными дивайсами, персонал отлично говорит на Англ.
10
Alexey N. Ділова поїздка Russia, 6 березня 2013 р.
Красивый отель, удобные номера.

Превосходный бассейн, качественный завтрак, отличный вид из окна.
7
Не могу не написать про грязные окна, которые портили настроение.
Alexandra L. Група Australia, 13 вересня 2014 р.
Pleasant but amidst construction

Room, pool, associated shopping centre
7,3
Great but will be a significantly enhanced experience once surrounding large scale construction completed. Impossible to walk anywhere from hotel at the moment.
Woong Y. Поїздка вдвох South Korea, 29 серпня 2014 р.
wonderful experience

view, bathtub, room interior design
8
Chih Y. Поїздка вдвох Taiwan, 23 серпня 2014 р.
Great

1.bed; 2.pillow; 3.breakfast
6,7
It's good.
Susan L. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 20 серпня 2014 р.
Amazing!

Location, style ans staff
9
I had a great time at the W. Great location, easy to get to, convenient. Wonderfully helpful staff and a quirky interior. I wish I could have stayed longer.
Linda S. Ділова поїздка Indonesia, 17 серпня 2014 р.
Convinient to travel to and from Airport

Convinience, Location, and Lovely Room
8,7
This was the first time I arrived in HK at 12 midnight, I was exhausted, fortunately I decided to stay at W, I did have to rush to catch the last Airport Express Train to Kowloon but I arrived quickly at the hotel ( I don't like long taxi ride because I get dizzy ).The hotel room was very nice and luxurious for a standard room. Checking in on the way back to the airport was no hassle too, the kind bellboy sent me and help me with my luggages to the check-in counter downstairs. I didnt have time to explore restaurants, since my host took me to the very nice Elements mall just next to W, where I could do some last minute gift shopping. For traveller with short trip and tight schedule, W hotel is an excellent choice.
Ka H. Поїздка вдвох China, 14 серпня 2014 р.
Lurxury extraordinary

Very good view. Nice rooom. Good location
9,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

W Hong Kong Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю W Hong Kong Hotel Гонконг - БасейнW Hong Kong Hotel Гонконг - ВітальняW Hong Kong Hotel Гонконг - ВітальняW Hong Kong Hotel Гонконг - Гаряча ваннаW Hong Kong Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю W Hong Kong Hotel Гонконг - РесторанW Hong Kong Hotel Гонконг - Фітнес-залW Hong Kong Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюW Hong Kong Hotel Гонконг - БасейнW Hong Kong Hotel Гонконг - Балкон/ТерасаW Hong Kong Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю W Hong Kong Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюW Hong Kong Hotel Гонконг - ФойєW Hong Kong Hotel Гонконг - Спа-центрW Hong Kong Hotel Гонконг - Спа-центрW Hong Kong Hotel Гонконг - ВітальняW Hong Kong Hotel Гонконг - ВітальняW Hong Kong Hotel Гонконг - ВітальняW Hong Kong Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюW Hong Kong Hotel Гонконг - Гаряча ваннаW Hong Kong Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюW Hong Kong Hotel Гонконг - РесторанW Hong Kong Hotel Гонконг - РесторанW Hong Kong Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барW Hong Kong Hotel Гонконг - РесторанW Hong Kong Hotel Гонконг - БасейнW Hong Kong Hotel Гонконг - БасейнW Hong Kong Hotel Гонконг - Конференц-залW Hong Kong Hotel Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C01