Повернутися до інфо готелю

Дуже хороший 8,0
базуючись на 3225 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 3225 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,1
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість: 7,8
  • Страви/Організація харчування: 8,0
Сортувати за

Ronald H. з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Always Stay at The Waterfront Hotel
We always stay at the Waterfront Hotel because it is in a location that suits us. It is clean and the staff are excellent.
Переглянуто 12 серпня 2016

Anders O. з Швеція
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Comfortabel room and bed, nice pool area
-
Переглянуто 11 серпня 2016

Kiel B. з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Unsatisfied
Gave our deluxe room away and upgraded(Downgraded) to ambassador,excessive prices for mini bar
Переглянуто 10 серпня 2016

janelle R. з Філіппіни
Ділова поїздка
Зупинявся на 6 ночей в Липень 2016 р.
Waterfront Cebu City Hotel
staff were accommodating; facilities were good; the room was spacious and comfortable
Переглянуто 08 серпня 2016

Maria J. з Філіппіни
Ділова поїздка
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Not for Business Travelers
I hope you can state if hotel has smoking rooms available or completely no smoking. Also, the toilet flush is old and I had to call the maintenance to fix it. He said it's something about the flush. Since I can;t keep calling him, I actually learned how to fix the toilet flush. Wish it was better. Line on check in and check out is long and I got assigned to 2 trainees which of course took longer. Maybe they could have a trainee partner with a regular instead of 2 trainees.
Переглянуто 08 серпня 2016

Chan T. з Гонконг
Ділова поїздка
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Business
A very leisure hotel, overall !
Переглянуто 08 серпня 2016

Mark W. з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Great for families
Buffet breakfast very good with lots of choices . Swimming pool area good for young kids. Gym facility also good.
Переглянуто 05 серпня 2016

Marylou T. з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Convenient
It is very convenient for me. There was always available taxis and it is located centrally to where I needed to go. It is also very near to the Ayala Malls. The room was clean and the staff very friendly and helpful. Check in and check out was breeze as I have already reserved the room through Agoda.
Переглянуто 03 серпня 2016

Peter F. з США
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
it was only okay
no king bed, bad air conditioning - no stores nearby
Переглянуто 02 серпня 2016

Rebe S. з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Great stay
We thoroughly enjoyed our stay at the Waterfront.
Переглянуто 01 серпня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: